Marvel TikTok ile Anlaştı

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Marvel, Nedense TikTok ile Anlaştı

Marvel, dün gece Comic-Con etkinliğinde tanıttığı 11 yeni projeyle gündeme oturdu ancak dev şirket, sadece yeni projeleriyle konuşulmuyor. TikTok ile sponsorluk anlaşması yapan Marvel, Instagram üzerinden yoğun tepkilere maruz kaldı.


Milyonlarca kişiden oluşan bir hayran kitlesine sahip ve günümüz sinemasının adeta altın çocuğu konumunda bulunan Marvel, MCU için planladığı yeni projelerini San Diego’da düzenlenen ve tüm dünyanın takip ettiği Comic-Con’da açıkladı. 11 yeni projenin MCU'ya dâhil olduğu geceden sonra hayranlar, Marvel’ı konuşmaya devam ediyor. Marvel ise projelerin dışında çok konuşulacak bir hamle yaptı ve TikTok ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
Küresel video topluluğu TikTok ile kullanıcılar, sınırlı sürelerle video içerikleri üretebiliyorlar. Çinli teknoloji şirketi ByteDance tarafından geliştirilen uygulama, günümüzde oldukça popüler. Günlük ortalama 250 milyon anlık kullanıcı sayısına ulaşan TikTok, içeriği nedeniyle birçok kişi tarafından da oldukça eleştiriliyor. Özellikle gençlerin sıklıkla kullandığı uygulama, Marvel ile işbirliği yapınca Marvel hayranları büyük şok yaşadılar.



Marvel, Instagram üzerinden paylaştığı bir gönderisinde TikTok sayfasını takip etmemizi öneriyor. Paylaşılan gönderide TikTok logolu kupa bardağı, tişört ve sticker gibi eşyalar yer alırken ayrı görüntüde Marvel’ın 80. yılına atıfta bulunan bir kutu da yer alıyor. Marvel’a göre görseldeki objeler satışa sunulmuş durumda. Marvel’ın paylaştığı bu Instagram gönderisinin yorumlarında ise hayranlar bu duruma yoğun bir tepki göstermiş durumdalar. TikTok ile sponsorluk anlaşmasını saçma bulan birçok izleyici, Marvel’ın yanlış yaptığını belirttiler.
 
Top