• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Makyajla dudak büyütme hileleri

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Sıklıkla küçük dudaklar, bazen de büyük dudaklar bizi rahatsız eder. Hele bir de özel bir güne hazırlanıyorsak. Ama işin kolayı da var tabii. Sadece bir bilene danışmak gerek.

İşte Makyör Uğur Erdem Yıldız da bizimle bu konudaki bilgilerini paylaştı.
14979604610.24817800.png


Dudaklarınızı fırçalayın
Bir lip balmı dudaklarınıza sürün ve fırça yardımıyla fırçalayın. Böylece dudak üzerindeki ölü deri gidecek ve dudaklarınız da daha dolgun görünecektir.

Tarçın ile fırçalamayı deneyin
Tarçının birçok faydasından haberdarız. Bir faydasından da ben bahsedeyim. Eğer biraz tarçın ile bir iki damla zeytinyağını karıştırıp dudağımızı fırçalarsak kan dlaşımı hızlanacak ve dudaklarımız daha dolgun görünecektir.

Dudağınızda bir karıncalanma hissi duyarsanız endişe etmeyin; bu yaptığınız işlemin işe yardığını gösterir.
images.jpg

Fondöten ile dudağınızı kapatın
Fondoteni butun dudaklara uygulayarak hatlarini kaybedin.Dudak tonundan bir yada ii ton koyu bir dudak kalemiyle hatlarinizi yeniden belirleyin daha hatlarin disina tasirin ama bu teknigi uygularlen cok koyu bir kalem ile yapmayin cok demode durabilir.

Dudağın orta kısımlarına açık renk kalem kullanın
Dudağınızın orta kısımlarını açık renk bir dudak kalemi ile doldurun ve üzerine rujunuzu sürün. Rengi kaynaştırın. Böylece yine dudaklarınız dolgun görünecektir.

Aynı zamanda parlatıcı bir gloss ve üst dudağa uygulanan highliter ürünleri de dudağı iri göstermenin yöntemlerindendir. Bu yöntemleri de ilerleyen zamanlarda videolar ile uygulamalı olarak da anlatmayı planlıyorum.
 
Top