Lütfen Artık Şarkı Söyleme

LoSt_LoVe

Forum Onuru
Biri Hülya AVŞAR'a artık şarkı söylememesi gerektiğini söylese ne kadar güzel olur.Ses desen hiç yok Görüntü tamam güzelsin de bu yaşındaki halini biliyoruz klip için 35 yaş birden gençleşilmez ki canım.

Ses berbat klip berbat ötesi keşke izlemeseydim.Yıllarca sürekli birilerini ezmeye çalışmana sataşmalarını izlemeye alıştık ta sesini unutmuştuk.Tekrar hatırlamamış olmayı isterdim. :D :D :D
 

LoSt_LoVe

Forum Onuru
Kendini sergilemeyi biliyo evet yüzüde güzel evet ama sesi berbat sesinde makam yok makamın kırıntısı bile yok.Bütün ünlüleri şımarık görmeye alıştık malesef bu kadına da alıştık.
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Ben söyleyeni değilde şarkının sözlerini beğendim daha çok :D
Bu şarkıyı sesi güzel birisi söylese daha güzel olurdu :)
 

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Öğlenleyin Saba Tümer'in programındaydı. Acun falanda vardı.
9 yıl önce bir programda parası olmadığı için bebeğine kavuşamayan annenin bebeğini hastaneden çıkarııp annesine vermişler ve bebeği kucağına aldığında Hülya avşar gözyaşlarını tutamamış.. Bugün de O küçük çocuğu bulup getirmişler şu anda 9 yaşında ve 4. sınıfta. Çocuğa hiç sormadan, yeteneğin yada yapmak istediğin bir spor varmı diye, tenis oynaması için bu haftadan itibaren çocuğu tenis kurslarına göndereceğini söyledi.. İçimden sormaları geçti ama bekledim bekledim sormadılar çocuğa yeteneğin var mı diye.. Sırf gösteriş için yapılmış bişeyin ne anlamı vardı ki.. Umarım yanılırım umarım çocuk gerçekten iyi bir tenisçi olur ki sanmıyorum ama neyse :)
 
Top