Lost lost u hiç izlememiştim ama

LoSt_LoVe

Forum Onuru
evet dediğim gibi hiç izlemedim hiçte merak etmediğim bir diziydi.

ne zamanki dayım elinde cd lerle bize gelene kadar.lostun bütün bölümleri.yükledim ve izlemeye başladım keşke yüklemeseydim.çünkü başından hiç kalkamıyordum beni öyle bağladıki.2 haftada 4 sezonu bitirdim ve şuanda yeni bölümlerini izlemek için sabırsızlanıyorum.

siz nasıl başladınız.
 

Safir

Özel Üye
Özel üye
:) Arkadaş sağolsun, şikayetçi değilim ama sürükleyici, ilginç bir dizi.. En azından merakla bekliyorum izlemediğim bölümleri ;)
 

MRMİC

Uzman
Banada arkadaş ısrarla dvdlerini verirken isteksiz almıştım.ama izlemeye başlayınca başından kalkmak mümkün değil herşeyiyle mükemmel bi dizi.
Yeni sezonu bekliyorum ama çok ara verdiler neredeyse 7 ay ara verdiler.sanıyorum ocakta başlıyacakmış.
En favori adamlarım ise Benjamin Linus ve John Locke :)
 

MRMİC

Uzman
Lost_Ben_linus_big_2.jpg
 

kelebek

-ütopik-
V.I.P
bizide bu diziye kelebek alıştırdı

Afedersin :P Aslında lost dizisinin bölümlerini yayınlamaya başlamıştım ben forumda fakat yasal olmadığını öğrenince kaldırdık maalesef.

Ben nasıl başladım bilmiyorum ama ara çok açıldı o arada başka bir diziye alıştım. Prison Break. Tavsiye ederim lost ile oldukça farklı tarzlarda ama ikisinin senaryosu da buram buram zeka kokuyor ve zeka kokan şeyleri ve zekileri çok severim :P
 

LoSt_LoVe

Forum Onuru
Ben nasıl başladım bilmiyorum ama ara çok açıldı o arada başka bir diziye alıştım. Prison Break. Tavsiye ederim lost ile oldukça farklı tarzlarda ama ikisinin senaryosu da buram buram zeka kokuyor ve zeka kokan şeyleri ve zekileri çok severim



evet gerçekten öyle prison break müthiş senaryosuyla başından kaldırmıyor.bende şiddetle tavsiye ederim.
 
Top