• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Beşiktaş Lokomotiv'i gole boğmalıyız

Sentinus

Tengri biz menen!
Özel üye
Beşiktaş Lokomotiv önüne 4-1-4- 1 sistemiyle çıkacak. Gökhan ve Sosa bu maçta ilk 11'de forma giyecek. Futbolcularına hücum emri veren Güneş, "Liderliği istiyorsak Lokomotiv'i gole boğmalıyız" diye konuştu.
UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova karşısına grup liderliği için çıkacak olan Beşiktaş'ın stratejisi belli oldu. 4-1-4-1 dizilişiyle takımı sahaya sürmeyi planlayan Teknik Direktör Şenol Güneş, talebelerine "Tek hedefimiz galibiyet, beraberliği düşünmeyiz bile. Sizden rakibi bozan, ileride basan ve sürekli gol arayan bir anlayışla mücadele etmenizi istiyorum" dediği öğrenildi. Şenol Güneş'in yaşadıkları sakatlık sonrası Kasımpaşa maçının ikinci yarısında takıma dahil olan Sosa ve Gökhan Töre'yi ise yarınki karşılaşmada 11'de sahaya süreceği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı, Necip Uysal'ın yerine Sosa'yı, Quaresma'nın yerine de Gökhan Töre'yi görevlendirmeyi planlıyor. Siyah-Beyazlı takımda takımın gol makinesi olan Gomez'in bu maçta da ilk 11'de oynaması bekleniyor.

LOKOMOTİV ÖNÜNDE BERABERLİK BİZE YARAMAZ

Olimpiyat Stadı'ndaki maçta alacakları galibiyetin kendilerine liderliği getireceğini çok iyi bilen Şenol Güneş futbolcularına, "Lokomotiv son maçlarda ligde iyi sonuçlar alamıyor. Ancak bu sizi rehavete sürüklemesin. İşi şansa bırakmamalıyız. Lokomotiv önünde beraberlik bile bize yaramaz. Bu nedenle sürekli golü düşünen bir oyun tarzı içinde olmalısınız. Bu maç çok farklı geçecek" dedi.

Haber Kaynağı: Takvim
 
Top