• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...

Live Messenger Msn 8.1 Çoklu Oturum Açma Yaması

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Bu yama Live Messenger sürümü için

Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya ve reklamları kaldırmaya olanak tanıyan yama (Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederiz; Mess Patch, A-Patch ya da diğer popüler eklentiler reklamların gizlenmesi konusunda daha fazla özellik sunmaktadırlar). Özellikleri ve kullanımı MSN Messenger sürümü ile aynı. Uygulaması çok basit. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, reklamları gizleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın.

Bu yama sayesinde bir bilgisayarda birden fazla MSN Messenger oturumu açabileceksiniz.

NOT: Yamayı çalıştırmadan önce, eğer açık ise MSN Messenger’ınızı kapatın.

ben bu yamayı indirdim ama şimdi msngerimi hiç açamıyorum.giriş noktası bulunamıyor diyor ne yapmam gerekiyor

Msn inizi kaldırıp tekrar kurun. Bu yama hakkında bilgim yok, mod arkadaş gelince sebebini sorarız.
Bende ki Live çoklu yamayı bulabilirsem koyarım birazdan.

Edit: Maalesef bendekini bulamadım ya da silindi. Uygulayan arkadaşlar varsa ilgileneceklerdir.

arkadaşlar bir bilgimi sizinle paylaşmak isterim çalıştığım iş yerinde çoklu msn kullanma ihtiyacımız vardı ve bunu en güvenli şekilde nasıl yaparız diye düşündük ve yaptığımız araştırmalar sonucunda plus yamasından daha güvenlisini bulamadık
tavsiye ederim

ben bu yamayı indirdim ama şimdi msngerimi hiç açamıyorum.giriş noktası bulunamıyor diyor ne yapmam gerekiyor

Ben bu programi kullandimm Ve hala kullaniyorum Kesinlikle sorun olmamisti Cünkü bunu buraya eklemeden kendim yükledim sonradan paylasmistimm

bende indirdim yaptım çok kolay vede hiçbir sorun vermeden çalışıyor programı açtığınızda msnnizin kapalı olması lazım menü çubuğunda msn simgesi bile olmyacak kabul etmiyor onuda kapattıktan sonra yapıyor:)

bende arkadaşım için burdan indirdim. fakat tam kullanmaya başlamışken msn'yi mahfetti valla oturumu açmıyor.doğru olan mail adresini şifresine yanlış diyor. cırcır'ında dediği gibi kaldırdım. yeniden yükledim. ama bu programıda sildim:)

Arkadaşlar ben yükledim ve sorunsuzca çalıştı. Şıklardan sadece çoklu oturumu işaretleyin diğerlerine dokunmayın o zaman sorunsuz çalışacaktır. Paylaşım için sağulun

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri