Line nedir? Nasıl kullanılır?

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
LINE, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir görüntülü konuşma ve mesaj gönderme uygulamasıdır. İstediğiniz her an ve her yerden 24 saat boyunca tamamen ÜCRETSİZ bir şekilde mesaj gönderme ve arama yapabilirsiniz.

LINE’da kendinize özel bir ID belirleyerek telefon numaranızı kimselere vermeden iletişim kurabilirsiniz. Sizi LINE ID’nizi kullanarak ekleyen kişiler telefon numaranızı göremezler. LINE ID’nizi belirlemek için Diğer/Daha Fazlası > Ayarlar > Profil menüsünü kullanabilirsiniz.

Telefon numaranıza sahip kişilerin LINE arkadaşları listesine otomatik olarak eklenmek istemiyorsanız “Başkalarının Eklemesine İzin Ver” seçeneğini kapatabilirsiniz. Böylece sizi sadece LINE ID’nizi paylaştığınız kişiler ekleyebilir.

72627


Fotoğraf ve video gönderme, sesli mesaj gönderme, görüntülü konuşma yapabilme, sesli arama yapabilme, konum bildirimleri gönderebilme gibi gelişmiş özelliklere sahip olan LINE, çapraz platform desteği sayesinde tüm platformlar üzerinde kullanılabilmektedir.

Piyasada yer alan WhatsApp gibi popüler mesajlaşma uygulamalarına da alternatif olarak kullanılabilecek oldukça güçlü bir mesajlaşma uygulaması olan LINE, sevdiklerinizle ücretsiz olarak mesajlaşabilmenize ve konuşabilmenize olanak sağlıyor.

200 kişiye kadar grup aramaları yapabileceğiniz uygulama sayesinde, isterseniz tüm mesajlaşmalarınızı, fotoğraflarınızı ve videolarınızı Google Keep üzerinde de yedekleyebilirsiniz. LINE üzerinde yer alan sticker ve etiket desteği sayesinde mesajlaşmalarınızı çok daha eğlenceli hale getirmek de sizin elinizde.

Dünya üzerinde 50'den fazla ülkede en çok kullanılan ücretsiz mesajlaşma uygulaması olma başarısını elde eden LINE'ı hemen indirerek denemeye başlayabilirsiniz.

LINE PC sürümünü buradan indirebilirsiniz.

LINE Özellikleri:

Mesaj gönderme
Fotoğraf ve video gönderme
Sesli mesaj gönderme
Konum bildirimleri gönderebilme
Sesli arama yapabilme
Görüntülü konuşma yapabilme
Sohbet odaları kurabilme veya sohbet odalarına katılabilme
Farklı animasyonlar ve ikonlarla kendinizi ifade edebilme
200 kişiye kadar grup araması yapabilme
Sticker ve etiket gönderebilme
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Programı kurduktan sorna ya face hesabı ile ya da sms ile onay istiyor. Sms çok geç geliyor bende face hesabıyla üye oldum. Sonra kendine bir id oluşturuyorsun. :) O ID ile gruba ekliyor seni @r0se . :)

Şu an ben ve @Sentinus gruptayız. :)
 

Top