kelebek -ütopik- V.I.P 10 Mys 2007 #1 << Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. >>
rehber85 Özel Üye Özel üye 10 Mys 2007 #2 ARALIK DÖNEMinin puanını dönüştürüo bu arkadaşlar.. ben de sanki bahar dönemi Ales olan puanı tekrar dönüştürüo sandım atladım
ARALIK DÖNEMinin puanını dönüştürüo bu arkadaşlar.. ben de sanki bahar dönemi Ales olan puanı tekrar dönüştürüo sandım atladım
kelebek -ütopik- V.I.P 10 Mys 2007 #3 Eskiden les olduğundan ve şu anda ales olduğundan iki sene geçerli olan les puanınızın ales olarak karşılığını görüyorsunuz işte Mesela ben dönüştürdüm 92 çıktı
Eskiden les olduğundan ve şu anda ales olduğundan iki sene geçerli olan les puanınızın ales olarak karşılığını görüyorsunuz işte Mesela ben dönüştürdüm 92 çıktı
rehber85 Özel Üye Özel üye 10 Mys 2007 #6 matematikçisinnn ondan geliodur bayılırım matematikçilere, sayısal yapabilmek ne güsell
kelebek -ütopik- V.I.P 10 Mys 2007 #7 rehber85 dediki: matematikçisinnn ondan geliodur bayılırım matematikçilere, sayısal yapabilmek ne güsell Genişletmek için tıklayın... Ben de şu tarihten anlayanlara hayretle bakıyorum
rehber85 dediki: matematikçisinnn ondan geliodur bayılırım matematikçilere, sayısal yapabilmek ne güsell Genişletmek için tıklayın... Ben de şu tarihten anlayanlara hayretle bakıyorum