• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Kaynak ikonu

Kütüphane Okul/Sınıf Programı - Yetki ve Şifre Ayarları *

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Kütüphane Okul/Sınıf Programı - Yetki ve Şifre Ayarları - Kütüphane Okul/Sınıf Programı - Yetki ve Şifre Ayarları

Programın kullanımı sırasında üye yetkilendirme ve şifre değiştirme vs işlemlerde kullanıcıların bildirimlerine göre zorluk çekildiği belirtildiği için bu konu ile ilgili kapsamlı ve resimli bir açıklama yapma gereği doğdu. Altta anlatılan yöntemleri uyguladığınızda bu konudaki tüm aksaklıkları giderebilirsiniz.

Not: Eğer giriş sorunları yaşıyorsanız ya da şifrenizi kaybettiyseniz aşağıdaki dosyayı indirip programın kurulu olduğu dizindeki aynı adlı dosya ile...

Açıklamanın devamı için tıklayınız...
 
Son düzenleme:

irfan20

Üyecik
öğreni isimlerini girdim fakat,kitap listesini tıkladım kitapları ekleyemiyorum,yetkilendirmeyi yaptım,şifremle girdim yinede kitapları ekleyemiyorum yardım edebilirmisiniz
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Programa giriş için yetki ayarlarını daha sonra da yapabilir veya "admin" kullanıcı adını değiştirebilirsiniz.

Programa;
kullanıcı adı: admin
şifre: 1

yazarak girin ve kitap girişlerini yapın.

Eğer bu şekilde yapamıyorsanız aşağıdaki dosyayı indirin. Zipten çıkarın ve programın kurulu olduğu dizine kopyalayın. (Üzerine yazın)

User.dat

Daha sonra yukarıda verdiğim kullanıcı adı ve şifre ile programa girebilirsiniz...

Şu mesajı da inceleyin: Okul Kütüphane 1.1 (Eğitim - Kurumlar)
 

ionder

Üyecik
Merhaba Hocam,
Söylediğinizi ben daha önce yapmıştım. Kullanıcı yetkilerinin tamamını verdim. Ancak yine yeni kitap ekleyemedim. Programı flaşa kurdum; yine kitap ekleyemedim. Yardımınız için teşekkür ederim.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Elbette ekleniyor hocam. Programı 100 binlerle ifade edilecek sayıda insan kullanıyor. Sorunlu olsa kullanılır mı?

Halledemezseniz veritabanı dosyasını zipleyip cerezforum[at]hotm.... com adresine atın bakayım.
 

ionder

Üyecik
Peki o zaman benim makinalarımda ne yanlış acaba? Programı kurup kitap ekleme modülünü açıp "Yeni Kayıt Ekle" butonuna tıkladım. Açılan penceredeki hiçbir veri alanına ne sayısal değer, ne de harf karakteri olarak bir şey yazılabiliyor. Bunun nedeni ne olabilir?
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Yetki ayarlarında yanlışlık yapmış olabilirsiniz. Programın kurulu olduğu dizindeki "Rehberlik" adlı dosyayı zipleyip yukarıda belirttiğim e-mail adresine iletirseniz bakabilirim.

Program ilk açıldığında tam yetkili olarak girmiş olursunuz belki ayarlardan yetkilerinizi kısıtlamış olabilirsiniz. Çoklu kullanıcı eklerken gerekiyor bu ayarlar sadece yoksa tek kullanıcı iseniz zaten ilk girişte tam yetkili olarak programa girmiş olursunuz.
 
Top