Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Kuşkonmazlı Buğdaylı Kuzu
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Papatya" data-source="post: 537894" data-attributes="member: 91538"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">[ATTACH=full]47000[/ATTACH]</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>Malzemeler: </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Yarım su bardağı aşurelik buğday </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">500 gram kuşbaşı kuzu eti </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">8 adet taze kuşkonmaz </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">4 yemek kaşığı riviera zeytinyağı </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 adet kuru soğan </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 adet havuç </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 su bardağı haşlanmış bezelye </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 adet kırmızı biber </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 adet sarı biber </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">2 adet yeşil sivri biber </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 yemek kaşığı biber salçası </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 su bardağı sıcak su </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Tuz, karabiber </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>Hazırlanışı: 4 Kişilik </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Buğdayı bir gece önceden bir taşım kaynatıp ertesi gün suyunu süzün. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Yeniden su ekleyip yumuşayana kadar haşlayın. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Kuşkonmazları temizledikten sonra ister buharda ister suda haşlayın. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Tencereye kuzu etlerini koyup saldıkları suyu çekene kadar pişirin. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Üzerlerine yemeklik doğranmış soğanı ekleyip rengi değişene kadar kavurun. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Biber salçasını, dilimlenmiş havuç, haşlanmış bezelye ve doğranmış renkli biberleri ekleyip bir iki kere karıştırın. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">1 cm uzunluğunda doğradığınız haşlanmış kuşkonmazları da ilave edin. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Haşlanmış buğdayla beraber sıcak suyu ekleyin. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Tuzunu ve karabiberini de ilave ettikten sonra sebzeler ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'">Suyu azalırsa sıcak su ilavesi yapın. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"><strong>Afiyet olsun. </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Tahoma'"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya, post: 537894, member: 91538"] [CENTER][FONT=Tahoma] [ATTACH=full]47000[/ATTACH] [B] Malzemeler: [/B] Yarım su bardağı aşurelik buğday 500 gram kuşbaşı kuzu eti 8 adet taze kuşkonmaz 4 yemek kaşığı riviera zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet havuç 1 su bardağı haşlanmış bezelye 1 adet kırmızı biber 1 adet sarı biber 2 adet yeşil sivri biber 1 yemek kaşığı biber salçası 1 su bardağı sıcak su Tuz, karabiber [B]Hazırlanışı: 4 Kişilik [/B] Buğdayı bir gece önceden bir taşım kaynatıp ertesi gün suyunu süzün. Yeniden su ekleyip yumuşayana kadar haşlayın. Kuşkonmazları temizledikten sonra ister buharda ister suda haşlayın. Tencereye kuzu etlerini koyup saldıkları suyu çekene kadar pişirin. Üzerlerine yemeklik doğranmış soğanı ekleyip rengi değişene kadar kavurun. Biber salçasını, dilimlenmiş havuç, haşlanmış bezelye ve doğranmış renkli biberleri ekleyip bir iki kere karıştırın. 1 cm uzunluğunda doğradığınız haşlanmış kuşkonmazları da ilave edin. Haşlanmış buğdayla beraber sıcak suyu ekleyin. Tuzunu ve karabiberini de ilave ettikten sonra sebzeler ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Suyu azalırsa sıcak su ilavesi yapın. [B]Afiyet olsun. [/B] [/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Kuşkonmazlı Buğdaylı Kuzu
Top