• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Kurtlar Vadisi Yeni Bölümleriyle Neftlix'te

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
2002 yılından, 2014 yılına kadar oldukça uzun bir süre Türk halkını ekranlara bağlayan Kurtlar Vadisi yeni bir haberle daha gündemde. Bir süredir Kaos ismiyle ortaya çıkması beklenen dizinin yeni bölümleri online bir platform ile karşımıza çıkacak. Kurtlar Vadisi Netflix ile geri dönüyor!

75617


Kurtlar Vadisi Netflix ile tekrar izleyicilerle buluşacak!

Dijital platformların RTÜK denetime girmesinin önünü açan yönetmeliğin yürürlüğe girmesiyle Netflix’in Türkiye’den çekileceği konuşuluyordu. Ardından şirketin Türkiye ekibinden bu konuyu yalanlayan mesaj geldi. Bugün ise platform eski popüler bir dizi ile tekrar gündemde.

Pana Film yapımcılığında oldukça uzun süre televizyonlarda yayınlanan popüler dizi Kurtlar Vadisi Netflix ile geri dönecek. Necati Şaşmaz’ın senaryosunu hazır olarak bir süredir beklettiğini söylediği dizi, ‘Kaos‘ ismiyle tekrar ekranlara dönmeyi planlıyordu. Fakat televizyonda yayınlayacak kanal bulamadığı için Pana Film Netflix’i tercih etti.


Netflix’in birçok izleyici tarafından beklenen popüler dizi Behzat Ç.’yi BluTV’ye kaptırmasının ardından, Kurtlar Vadisi Kaos’u kaçıracak gibi durmuyor. Şirket bu sayede platformdaki üyelerin yaş ortalamasını da artırmayı planlıyor.

Henüz ne Netflix ne de Pana Film’den resmi bir açıklama gelmedi. Dizinin ana konusu hakkında da net sızıntılar yok fakat 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ülkenin girdiği süreci anlatması muhtemel ihtimaller arasında. 2020’de yayınlanmaya başlayacak dizinin kısa süre içerisinde fragmanının izleyicilere sunulması ve resmi tarihin verilmesi bekleniyor. Resmi açıklama gelene kadar da online platform ile RTÜK arasındaki yayın politikası olayının netleşmesi bekleniyor.
 
Top