Kürdolojinin Kürt Uydurması

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Doğu Türkistan'da, Yunanistan'da veya dünyanın herhangi bir yerinde soydaşlarımıza yapılan zulmü onaylamak mümkün mü. Asimile politikasının ürünü olan her türlü zulme tabiiki karşıyız.

Onlar yaşadıkları vatanı bölmek için çaba gösterenler değildi. Tek suçları da Türk olmaktı.

Bu arada belirtmek istiyorum. Tepkimiz sadece ve sadece PKK ve bu kanıbozuklara inanan bir avuç bölücüyedir.

Önyargı olabilir ama Türk olduğunuza inanmıyorum.
 

wien06

V.I.P
V.I.P
maalesef bu ülkede yapılanlar kimsenin tercihi olmamıştır. ne dağdaki terörist eline silah alıp askere sıkmayı tercih etmiştir. ne de asker 3600 köyü basıp insanlara dışkılarını yedirmeyi ve onları öz topraklarından sürgün etmeyi tercih etmiştir.(kaynak: hasan cemal- kürtler, can dündar- hayata ve siyasete dair, musin kızılkaya- gölgeler çabuk ölür...) maalesef lanet bir acıyı yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz ...
AMA...

Sen ne söylediginin farkindamisin kim köy bosaltmis veya bosalan köyler hangi sebebten dolayi bosalmis veya sürgün edilmis. Herhalde dagdaki köpeklerin bastigi köy baskinlarini hic duymadin. Bu baskinlarda kadin, cocuk ayirt etmeksizin önüne cikan herkesi kursuna dizdiklerini herhalde hic duymadin duymadiysan sana bir örnek olarak asagidaki yaziyi oku

Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı törende kanlı örgüte lanet yağarken, acılar da tazelendi. PKK katliamında eşi ve 2 çocuğuyla birlikte anne-babasını kaybeden Ramazan Düzgün, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Yakınlarını kaybetmenin acısını hâlâ yüreğinde taşıdığını anlatan Düzgün, 'ölünceye kadar terörle mücadele etmeye' yemin etti. Düzgün, "Masum insanları katletmekle terör örgütü bir yere varamaz. Her zaman devletin yanındayız. Ölünceye kadar PKK'yla mücadele edeceğim." dedi.

Katliamda 2 kardeşiyle birlikte 18 yakınını kaybeden Mehmet Emin Fidan, PKK'ya yönelik operasyonların devam etmesini istedi. Törene katılan vatandaşlar, 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Kalbimizde yaşıyorlar ruhları şad olsun', 'Kahredilen çocuklar burada, İHD nerede?' şeklinde pankartlar taşıyarak, terör örgütü aleyhine slogan attı. İl Jandarma Alay Komutanı Alaattin Katı, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Şahin, Müftü Kasım Aygün'ün de katıldığı törende konuşan Savur Kaymakamı Kaya Çelik, binlerce yıldır aynı toprakları paylaşan insanların aynı amaç için kardeşçe yaşadıklarını söyledi.

Çelik, "Birliğimizi ve ulus devleti parçalamak için yıllardır oynanan oyunlarla kimse kandırılamaz. 21 Ocak 1994 ve daha sonra yaşanan toplu katliamlar ve vahşetleri unutmadık, unutmayacağız." ifadelerini kullandı. Terör örgütünün sözde liderlerinin, vatandaşların kanı üzerinden ticaret yaparak ceplerini doldurduklarına dikkati çeken İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Bülent Şahin de, "Terör örgütü şehit kanlarında boğulmaya mahkûmdur. Devleti yıpratmak ve binlerce yıl aynı amaç için yaşamını sürdüren, kız alıp kız veren bu milletin vatandaşlarını birbirine düşürmek isteyen bu örgüt siyasi bir oluşum olarak kabul edilemez." değerlendirmesinde bulundu.


Bu katliami yapan senin deyisinle devletin baskisina karsi ayaklanan sözde kürtler ama tesadüfe bakki bu köpekler kendi halklarini katlediyorlar. Sen tutupta buna nasil yapilan baskilar sonucu köpekler daga cikmis dersin. Ayrica hangi Kürt vatandasimiza bulgaristanda vb. ülkelerde uygulanan baski uygulanmistir.
Bugün mecliste bile bu köpeklerin savunuculari(Dagdaki) her istediklerini konusabiliyorlar. Peki sana soruyorum o saydigin ülkelerde hangi Türke bu hak verilmistir. Bu gün mecliste onlarca kürt kökenli milletvekili vardir sen hangi baskidan söz ediyorsun.

Neymis dagda kürtlere diski yedirilmis sen herhalde samanyolundaki Tek Türkiye adli diziyi izlemisin ama o dizinin asil amacinin ne oldugunun farkinda bile degilsin.

Benim ekmek yedigi ele nankörlük etmeyen hicbir kürt vatandasina karsi bir empatim yoktur. Benim sorunum ülkemizi bölmeye calisan silahsiz teskeresini almis evine ailesine giden 30 askerimizi sehit eden, besikteki cocuga bile acimadan kursun sikan serefsizlerle ama merak etme onlarinda sonu geldi.

Herseyden önce Insanim diyorsun peki senin insanligin bu köpeklerin yaptigi katliamlari nasil kaldiriyor hayratlar icindeyim. Bunlardan hic bahsetmiyorsun neymis kürtlere baski yapilmis, diski yedirilmis bunlarda insanlik sucuymus. Ayrica o bosaltilan köyler pkk denen soysuzlarin baskilari sonucu bosaltilmistir. Biraz arastir bakiyim bu soysuzlar kac köy basip ne kadar kendi vatandaslarini öldürmüsler ondan sonra gel bana insanlik dersi ver.

SUNU SAKIN UNUTMA TÜRKE DÜNYADA HICBIR MILLET INSANLIK DERSI VEREMEZ​

Dağda üç Beş Koyun Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte Itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
 

wien06

V.I.P
V.I.P
HANI SEN DIYORSUN YA KIMISI ELINE SILAH ALIP ASKERE SILAH SIKMAYI TERCIH ETTI DIYE ASAGIDAKI RESIMLERE BAK BAKALIM SADECE ASKEREMI SILAH SIKMIS BU SOYSUZ KÖPEKLER(Arkadaslar asagidaki fotograflari bazi sabit fikirlilerin gercekleri görmesi acisindan ekledim bu yüzden kusura bakmayin. Dagdaki terörüstü bitirmek kolay önemli olan icimizdekileri temizlemek ama malesef buda biraz zor gibime geliyor. Fotograflar icin tekrar kusura bakmayin)

PKK'NIN GERÇEK YÜZÜ

20 Ağustos 1987'de PKK'nın Mardin Dargeçit,O tarihte Midyat İlçesi'ne bağlı buçak olan bugünün Dargeçit İlçesi'ne bağlı Bahçe Mezrası 'nda gece saat 22.30'da 10 kadar PKK'lı Şehmus Arık'ın evini bastı. Teröristler Kalaşnikoflarla Katliam Yaptı.2 Kadın, 3çocuk hayatını kaybetti. 4 aylık hamza kurşunu yediğinde beşikteydi.


SIMDI BEN BUNLARI YAPANLAR KARSISINDA INSANLIGIMDAN UTANACAGIM ÖYLEMI BEN SU ANDA INSANLIGIMDAN DEGIL SENIN GIBI BIRININ TÜRK OLDUGUNDAN UTANIYORUM.
 

wien06

V.I.P
V.I.P
ABDULLAH ÖCALAN GERÇEĞİ

ÇOCUKLUĞU VE BUNUN PSİKOLOJİSİNE ETKİSİ

Bu gün kadın erkek, çocuk yaşlı demeden yüzlerce insanın katledilmesi için emir veren, bu amaca yönelik teoriler üreten, böylesi katliamları adeta kutsallık derecesine yükselten, kendisine bağlılığın yegane ölçütü olarak kişilerin gerçekleştirdiği eylemleri temel alan, herkesten her şeyden kuşku duyan, kendisinden başka kimseye güvenmeyen, yıllarca "dava" arkadaşlığı yaptığı insanlar için ölüm emri çıkartmaktan bir an olsun tereddüt etmeyen, güçten son derece çekinen ve bu amaçla güçlü görünmek için bütün imkanlarını seferber eden, gücü ve güçlü olmayı kan

Dökmekle özdeşleştiren terörist Abdullah Öcalan'ı, bu anlayışa sevk eden nedenlerin bir kısmını çocukluk yaşantısında, aile ilişkilerinde ve yapısında bulmak mümkündür. Diğer bir kısmını ise, zamanla angaje olduğu güçlere yaranmak için yaptığı açıktır. Abdullah Öcalan'ın, gizli ve açık kaynaklara yansıyan çeşitli açıklamalarında sık sık çocukluğundan bahsettiği eldeki bilgilerden anlaşılmaktadır. Bu bilgilerden onun sağlıklı bir çocukluk geçirmediği ve yine sağlıklı bir aile ortamı yaşamadığı anlaşılmaktadır.


Baba ve anneye tepki
Ailesinden uzaklaşmak istiyor
Apo, köyünde anormal olarak görülüyor
Yılandan neden korkuyor
Paralı biri olsaydım bu yola girmezdim
Megaloman apo
Apo kendini mehdi olarak görüyor
Apo’ya ilham geliyor

ABDULLAH ÖCALAN VE KADINLAR

Terörist Abdullah Öcalan’ın kadınlara olan düşkünlüğü ve bu nedenle de çok sayıda teröriste tecavüz ettiği bilinmektedir.

Pazarcıklı (Evin) kod; Ankaralı (Zehra) kod, Tuncelili (Delal) kod; Lübnan Kürtlerinden (Roza) kod, Suriyeli (Canda) kod, yine Lübnanlı (Adife-Saadet) kod bayanlara ve Pkk merkez komite üyesi (Sarı Hüseyin) kod'un karısı Elazığlı Nafiye'ye tecavüz etmiştir. Bu isimler kurbanlarından sadece bir kaçıdır.

Bu bayanların bir bölümü şu anda Kuzey Irak'ta Zaho ve Dohuk kentlerinde yaşıyorlar. Bu kişilerin başına gelenler birçok Pkk’lı tarafından çok iyi bilinmektedir. Suriye'nin, Şam ve Lazkiye kentlerindeki Apo’nun saraylarında haremden geçen kadın militanların öldürme pahasına, tüm tehditlere rağmen konuşmaları apo'nun ağzından düşürmediği “Sosyalist Ahlak”ın ne anlama geldiğini göstermiştir.

1970'li yıllarda Kesire Yıldırım ile başlayan sapık ilişkileri son dönemlerde su yüzüne çıktı: Apo, bugüne kadar tecavüz ettiği kadınların bir çocuğunu öldürtmüştür. Cinsel ilişkiyi kabul etmeyenler tecavüze uğradıktan sonra anlaşılmaması için ajanlık suçlamalarıyla katledilmiştir. Kurtulmayı becerip kaçabilenler konuşunca; "Parti önderliğine komplo kuruyorlar; zayıf düşürmeye çalışıyorlar" diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışmıştır.

OSMAN ÖCALAN’IN İFADESİYLE ABDULLAH ÖCALAN

Terörist Abdullah Öcalan’ın yakalanması bu kişinin kardeşi dahil pek çok PKK’lı tarafından sevilmediğini göstermektedir. Terörist Öcalan’ın yakalanması sonrasında çok sayıda PKK’lının bu kişinin aleyhinde konuşmaya başladığı ve bunların başında da Osman Öcalan’ın geldiği görülmektedir.

Terörist Osman Öcalan, İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan hakkında ağır ithamlarda bulunmuştur. Terör örgütü PKK'nın Hakurk'da bulunan sözde merkezinde 20 Mayıs 2001 günü bir konuşma yapan sözde başkanlık konseyi üyelerinden Osman Öcalan, Abdullah Öcalan hakkında suçlamalarda bulunmuştur.

Terörist Osman Öcalan, konuşmasında;

* Örgütün maddi sıkıntı çektiğini, ağabeyine haber göndererek Suriye'de Bulunan servetinden bir kısmını örgüt için harcanmasına izin vermesini istediğini, ancak, onun buna kesin olarak itiraz ettiğini, ağabeyi üzerine bankada bulunan paranın gerçekte partinin parası olduğunu, ancak, ağabeyinin bu şekilde davranarak partiyi düşünmediğini ortaya koyduğunu, ağabeyinin yakalandıktan sonra çok değiştiğini ve kendisini ziyaret eden akrabalarına göre duygusallaştığını ve çocuklaştığını öğrendiğini,

* "Başkanlık konseyi" uygulamasının ağabeyinin fikri olduğunu, ancak, bu şekilde PKK'nın yönetilmesinin mümkün olmadığının anlaşıldığını, ayrı düşüncede olan ve birbirleriyle çok uzaklarda bulunan başkanlık konseyi üyelerinin partiyi yönlendiremediğini, örgüte tek bir lider hakimiyetinin gerekli olduğunu, bunun ise, TC'nin elinde bulunan ağabeyinin olamayacağını,

* Ağabeyinin, 1999 Eylül ayında barış ve geri çekilme talimatından sonra, son altı ayda örgütü yönlendirecek, sıkıntılarından kurtarabilecek bir tek talimat vermediğini, onun ise bunun farkında olmadığını, ağabeyinin, parti başkanlığını devam ettirerek örgüte zarar verdiğini, ancak, bu şekilde idam edilmekten kurtulduğunu, PKK'nın yeni bir çizgiye ihtiyacının olduğunu, en geç bir yıl içinde olağanüstü kongreye giderek PKK'ya yeni bir başkan seçeceklerini,

* Abdullah Öcalan'ın kardeşi olmaktan dolayı parti içinde istediği konuma gelemediğini, partiye hakim olması durumunda ikinci - üçüncü seslere izin vermeyeceğini, partiyi içinde bulunduğu olumsuzluklardan kurtarabileceği iddialarında bulunmuştur.

Osman Öcalan, PKK sözde ana karargahının bulunduğu Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'da yaptığı bir değerlendirmede de;

"Apo, parti ile halk arasındaki kopukluğu gider, diye haber gönderiyor. Kendisi zamanında kopuk değil miydi? Bize yıllarca emir vererek bizden olmayan çoluk - çocuğu, kadınları öldürttü, halk için önemli olan dine ters düşmemize neden oldu, köylünün evini başına yıktırdı, devlet kuracağız dedi, şimdi de devletten vazgeçtik diyor. Halk nasıl bizim yanımızda olur?

Çekilin ama silah bırakmayın diyor, halk da "Devlet kurmayacaksanız hala neden silahlısınız" diye sorduğunda cevap veremiyoruz. Gündeme girmek için demokratik eylemler istiyor. Nasıl olacak? Kendi de gördü. İdama mahkum edildiğinde kim sokağa çıktı? Şimdi nasıl olacak da halkı sokağa çıkaracağız.

Ağabeyim belki hatırlayacaktır, 1994 yılında o zaman yaşadığı Şam Cebel Sokakta beraberdik. Ben kendisine "Böyle giderse silahlı mücadeleyi kaybedeceğiz. Yeni strateji izlememiz gerekiyor" dediğimde bana sinirlendi ve yanında bulunan kızı kendisine çekerek, silahlı mücadeleyi kazanıp devlet de kuracağız, bunu da bu kıza sahip olduğum kadar kolay gerçekleştireceğim" demişti. Ben de emrindeki kıza sahip olmakla devlet kurmak arasındaki ilgiyi anlamadım dediğimde, "Senin o kadar aklın olsaydı benim yerimde olurdun" cevabını verdi. O şimdi düşmanın elinde. Ben ise buradayım. Şimdi kimin daha akıllı olduğu anlaşılıyor” demiştir.

Osman Öcalan, "Partiyi yıpratmadan, yavaş yavaş bu insanın elinden kurtarıp her alanda etkili bir mücadele etmek gerekiyor" şeklinde konuşmuştur. Osman Öcalan, PKK sözde karargahının bulunduğu Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'da 4 Haziran 2001 günü yaptığı bir başka konuşmada da ilginç açıklamalarda bulunmuştur. Öcalan konuşmasında,

* Ağabeyim, bize 1 yıldan fazla bir süredir hep çelişkili talimatlar gönderdi. Bu da bize zarar verdi. Savaşçıların çokça hayatını kaybettiği dönemde bile bu kadar çok örgütü terk etme olayıyla karşılaşmadık. Savaşçı, ne yaptığımızı, ne yapacağımızı anlamıyor. Bize güveni kalmadı. Bunun da sorumlusu TC'nin elindeki ağabeyimdir. Bize mantıklı ve amaçlı bir strateji göstermedi. Stratejiyi kendi yaşamı üzerine kurdu. Artık, yavaş yavaş ağabeyimi dışlamanın zamanı geldi.

* Aslında biz bunun gerekliliğini geç anladık. Halkımız, onun, düşmanın eline geçtiği günün yıl dönümüne ilgi göstermedi. Biz bunu iyi yorumlamadık. Halkımız, onu onaylamadığını bize gösterdi ama biz bunu geç anladık.

* Suriye'deki bankada bulunan parasını parti tarafından kullanılmasına izin vermemesi onun gerçek yüzünü de gösterdi. Hala, serbest kalacağını ve bu parayı kullanacağını sanıyor. Avukatları da ona, "Halkımızın umurunda değilsin. Herkes iş, aş derdinde, kimse artık PKK'nın eskisi gibi olamayacağını düşünüyor" demiyor. Herhalde hala ona "TC'nin tek gündemi sensin" diyorlar.

* Ben de artık sanıyorum ki, ağabeyim, partinin çökertilmesi için TC ve bazı uluslar arası güçler tarafından kullanılıyor. Bizim artık buna izin vermememiz gerekiyor.

* Parti olarak doğru bir strateji üretmediğimiz takdirde uzun olmayan bir gelecekte dağılmamız mutlaktır. Strateji ne olacaktır? Bunu ben de bilmiyorum. Oturup konuşacağız ve doğruyu bulacağız. Yeter ki, parti olarak bir tek sese kulak verelim iddialarında bulunmuştur.

ABDULLAH ÖCALAN VE DİN

Terörist Abdullah Öcalan’ın en az konuştuğu konuların başında din kavramı gelmektedir. Ancak, az da olsa din hakkında kullandığı sözler onun dinsiz ve İslamiyet karşıtı olduğunu göstermektedir.

Örneğin, kendisiyle bir röportaj yapan Rafet Ballı ile arasındaki diyalog şöyledir:

Rafet ballı: size şu münasebetsiz soruyu sorayım. Tanrıya inanıyor musunuz?

Abdullah Öcalan: Bu konudaki cevabım şu. Bu soruyu soruş tarzınızı çok çarpık görüyorum. Sorulmaması gereken bir soru olarak değerlendiriyorum. Benim manevi dünyam...evren üzerinde düşünürüm. Einstein’in izafiyet kuramını fark ettiğimi söyleyebilirim. Hücre düzeni, yine astronomi düzeninedir, onlarla da ilgiliyim. Zaman zaman düşünürüm. Bol bol yıldızlara bakarım.

Rafet ballı: Yıldızlarla aranızda bir engel yok da...

Abdullah Öcalan: Doğanın oluşumuna ilgi duyuyorum. Bunun yanında mataryalizmi çok iyi anlamaya çalışırım. İnsanın üzerinde çok durduğumu bilirsiniz. Bütün bunlarda tanrı’nın yeri nedir? Her halde bu soruya en gerçekçi cevaplardan birine ulaşmışız. Ulaşmasaydık bu duruma gelmezdik.

Terörist Öcalan, bir başka konuşmasında da:

“Benim de bazı saplantılarım oldu. Tanrı saplantısından tutalım, başka saplantılara kadar, bir çok saplantı... Bak doğru, bazı arkadaşlar tutkulardan, saplantılardan bahsediyorlar. Benimkini anlatsam dehşete kapılırsınız...

Tanrıyı aşabilir miyim, aşamaz mıyım? Benim bir özelliğim de süreçleri zayıf yaşamam. Bu tanrıdan kopuş, aslında nedir? Tanrıdan, ideolojiden kopulmalıdır.”

“Ben Allah’ımla yıllarca uğraşmış adamım. Allah’ımla delicesine pençeleştim.”
Kaynak: “Parti önderliğinin kasım-1991 çözümlemeleri” isimli PKK yayını."

“İslamiyet bir emperyalist ideoloji olarak başladı.”
Kaynak : “21.12.1992 tarihli Lazkiye konuşmalarından”

Terörist, bir konuşmasında da kendisini Hz. Muhammed ile kıyaslar ve şunları söyler:

“Dünyada hiç kimse benim kadar göndermedi, uğraşmadı. Ne Lenin ne Marx ne Hz. Muhammed ne Ho Şi Minh ne de Humeyni vazife namustur. Ben vazifemi yaptım. Namuslu bir insan da yapmalı. Lenin “Bana 150 militan verin Rusya’nın altını üstüne getireyim” diyordu. Ben size 5 bin militan verdim ne oldu? Ayağınızın üstünde duramıyorsunuz, bahane buluyorsun. Bu namussuzluktur. Böyle olmaz böyle yürümez. Bütün kanunlarda talimatlarımız var. Büyük yoldaşlık ruhu ile hareket edin, düşmanın oyunlarına gelmeyin. Yoldaşlık ilişkileri ile oynayanları anında halledin. Devrimin büyük rolü ülkedekilere düşer.”

Terörist Öcalan, 13 Eylül 1998 günü Şam'da 60-65 kadar teröriste hitaben yaptığı konuşmasında, dini kökenli aile yapısının kadın özgürlüğünü kısıtladığını, kadınların din yüzünden hareket edemez duruma geldiğini, halkın emperyalist yapısı olan İslam'ı terk ettiği gün mücadelelerinin daha da güçleneceğini belirtir. Öcalan, sosyalist ahlakın topluma egemen olmasını istediği konuşmasına şunları da söyler:

"Kızlarımız, kadınlarımız, annelerimiz çocukça ve ahmakça hareket ediyor. Onlar, Kürdistan’ın çağdışı toplum etkilerini taşıyor. Düşmanın toplumumuza empoze etmiş olduğu karanlık toplumsal özellikleri değer yargısı olarak anlıyor. Kadınlarımız, açıkça söylüyorum dinin etkisinde kalarak pasifleşmiştir. Bu nedenle de kadın militanlarımız gittikçe azalmaktadır. Sadece kızlarımızı değil erkeklerimizi de engellemek istemektedirler. Pkk'ya katılırsan hakkımı helal etmem demektedir. Ne hakkı var, aptal kadın. Bırak oğlunu bırak kızını gelsin. Kadınlarımız, analarımız Kürdistan davasına ihanet etmiştir.

Bizim din ile ilişkimiz yok. Halkımız tanrıdan, ideolojiden kopmalıdır. Ben çok uğraştım sonunda tanrıdan koptum. Tanrıyı aştım. Böylece Abdullah Öcalan olabildim. İslam kadınımıza bir şey vermemiştir. Bunun yerine sosyalist ahlakı koyacağız."

ABDULLAH ÖCALAN'DAN İNCİLER

Psikolojik sorunları olan terörist Abdullah Öcalan’ın bu özelliği konuşmasına da yansımıştır. Onun çeşitli zamanlarda yaptığı konuşmalardan dikkat çekici olanlardan bazıları şöyledir:

“İçimizde böyle bir sürü köylü kurnazlıkları türemiş. Son günlerde duyuyorum, para yollayın, silah yollayın diyenler var. Sen ne yapıyorsun orada be serseri? Şimdi bazılarının moralini bozmak istemiyorum tabi.”

“Ben elin körünü, topalını, hastasını da Pkk’nın sırtında veya kendi sırtımda taşımam.”

“Türkiye devrimciliğinden bahsettik. 20 yıldır organize olmamış, eklem bağlamamış bir devrimcilik! Pat devrilir. Böyle devrimcilik mi olur? Devrim uğruna ben mi kalkıp gidiyim? Ben mi icat ettim devrim sözcüğünü?..”

“Bence can çekişenlere bir tekme de biz vurmalıyız..”
Kaynak: “Abdullah Öcalan ocak 1992 çözümlemeleri isimli broşür..”

“Mustafa Karasu’nun niyeti ne olursa olsun, Mehmet Şener’in politikasına alet olmuş birinci, bir numaralı kişidir.”

“Her gün bin ilişki kurar, bin ilişki yıkarım. Siyasal, örgütsel, duygusal, ideolojik de. Yani satılmışsınız..”

“Ben ne yapayım? Siz basit kadınlığınızı konuşturuyorsunuz.”

“Bazıları benimle dalga geçmek isterler. Bazıları bana bekaa’nın bilmem neyi diyorlar. Doğrudur, ben buraya sokulmuşum, çıkamıyorum. Doğru, ayıp değil. Benim mevzim bu kadar. Ben ne yapayım? Aklım kabiliyetim buna elveriyor.”
Kaynak: “Parti Önderliğinin kasım-1991 çözümlemeleri” isimli pkk yayını".

“İslam'ın kürt milli rengine bürünmesi sağlanamadı. Bazı tarikatlar ve mezhepler var... Bir Saidi Nursi var, bir Şeyh Sait var, şeyh tarikatları var, Nakşiler var...hepsi İslam emperyalist ekollerin ajan temsilcileri durumundadırlar.”

“Bütün köylüler başımıza dikilmiş, benimle babamın kavgasını seyrediyor. Oldukça hırpalandım. Tabii çok zor duruma düştüm. O hırsla eve gittim. Onun bir cüzdanı vardı, para saklıyordu. Babamın cüzdanında 10 lirayı çaldım.”

“Babam tabii onların dostu idi. Kesin ermeni dostu idi. Ve o terbiyeyi de biraz ondan aldım.”

“Bende kesinlikle askeri okullar fikri vardı. Önce İslamiyet’te, işte El Ezher Üniversitesi’ne kadar gidebilirim diyordum.”

“Annemin beni bir suçlaması daha vardı; sen bu kafayla gidersen kimse sana kız vermez. İsabetli bir değerlendirme. Kimsenin bana kız vermemesini hala anlamıyorum.” Kaynak : “21.12.1992 tarihli lazkiye konuşmalarından”

“Bir ingiliz gazeteci bana sordu: kendini tarif eder misin? Senin kapasiten beni anlamaya yetmez dedim. Verilecek en iyi cevaptır aslında.” Kaynak : “24.12.1992 tarihli Lazkiye konuşmalarından.”

ABDULLAH ÖCALAN'A DAİR İKİ ÖRNEK

31 Mayıs'ta başlayan yargılamasında korkusu nedeniyle devlet yanlısı görünen, hayatta kalmak için adeta defalarca ricada bulunan, Atatürkçü olduğunu söyleyen ve şehît ailelerinden özür dileyen Abdullah Öcalan'ın daha önce Suriye yetkilileriyle yaşadığı îki olayda korkak yapısını ortaya koyduğu görülmektedir.

Bu konuda, ilk olay, 1998 yılının başında Abdullah Öcalan'ın, Surîye'de bulunduğu sırada bu ülkenin yetkililerine haber vermeden ırak devlet başkanı Saddam Hüseyin île temasa geçmesine dayanmaktadır. Bu durumu tespît eden Suriye askeri istihbarat teşkilatı başkanı Korgeneral Ali İsa Duma, Abdullah Öcalan, île o sırada tesadüfen yanında bulunan murat karayılan ve bir bayan teröristi derhal tutukluyor. Korg. Ali İsa Duma, Abdullah Öcalan'a sert bir tokat atarak, böyle bir davranışta bulunmasının çok yanlış olduğunu söyleyerek üzerine yürüyor.

Bu tehdit ve tokat üzerine Abdullah Öcalan, dizleri üzerînde ilerleyerek korgeneralin elini öpmek için harekete geçiyor, kendisinin yanlış yönlendirîldiğini, bir daha kesinlikle bu şekilde bir hata yapmayacağını, affedilmesini söylüyor. Korgeneral Ali İsa Duma, sert bir ikazla, bir daha Suriye'nin haberî ve izni olmadan benzer hareketler içine girmesi durumunda sert şekîlde cezalandırılacağını belirtiyor. Bu olayın, Şam'da birçok elçilik görevlisi tarafından çok iyi bilindiği ifade edilmektedir.

Bir başka olay ise şöyle: Türkiye, 1998 ekim ayında Suriye'yi, Abdullah Öcalan konusunda sıkıştırmaya başlayınca kendisi muhaberat yetkilileri tarafından çağrılarak, koşulların kendileri için ağırlaştığını, Suriye'yi terk etmek zorunda olduğunu, yapılacak en iyi şeyin Pkk saflarına katılmak olduğu, bir başka ülkede Suriye - Pkk ilişkisini ayrıntılarıyla deşifre edebileceğinden endişe ederek belirtirler. Öcalan ise, kendisinin, dağa çıkmasının mümkün olmadığını, böyle bir yaşam tarzından uzak olduğunu, Pkk'yı siyasallaştırmak amacıyla bir Avrupa ülkesine geçmesinin en iyi çare olduğunu belirtir. Açıkça, Abdullah Öcalan, dağa çıkmaya cesaret edememiştir.

ABDULLAH ÖCALAN VE ERMENİLER

Terörist Abdullah Öcalan ve örgütü Pkk’da, Ermenilere karşı özel bir duygu ve davranış biçiminin geliştiği bilinmektedir. Bu sadece, Ermenistan’ın, Pkk’ya yardım etmesi nedenine dayanmaz. Pkk içerisindeki Ermenilerin varlığı çok önemli bir neden oluşturur.

Abdullah Öcalan, Ermenilerle ilgili bir soruya verdiği cevapta,

“Babam tabii onların dostu idi. Kesin Ermeni dostu idi. Ve o terbiyeyi biraz da ondan aldım” demiştir. 21.12.1992 Lazkiye konuşması.

Öcalan ile gazeteci Rafet Ballı arasında da şöyle bir konuşma geçer:

R. Ballı: Tarihi olarak ermeni talepleriyle sizin talep ettiğiniz bölgeler örtüşüyor. Ermenilerin yayınladığı haritalarla sizlerin yayınladığı haritaları üst üste koyup bakıyorum. Büyük bir kısmı aynı. Başardığınızı varsayalım. Nasıl anlaşacaksınız?

Abdullah Öcalan: Eğer Ermeniler boşalttıkları köylere gelmek isterlerse, onlara iyi bir misafirperverlik göstermemiz gerektiğine inanıyorum.

R. Ballı: Ev sahibi biziz diyorsunuz...

Abdullah Öcalan: Mevcut durum şimdi onu gösteriyor.eski evlerine, şimdi daha çok bu topraklarda yoğunlaşan Kürtlerin engin hoşgörüsü ile ilgilerini sürdürebilirler. Çatışma biçiminde değil de gerçekten anlaşarak, uzlaşarak gelmek istiyorlarsa gelsinler.

R. Ballı: Bir ermeni göçünü kabul ediyor musunuz?

Abdullah. Öcalan: Ermeni sınırları veya ermeni ülkesi neresidir, Kürdistan neresidir derseniz, tarihte tabii, gerçekten iç içedir. Yalnız, bölgede bir tek ermeni köyünün kalmadığı da bir gerçek. Bu tarihi bir sorundur. Tarihi soruna da, sanki çok politik bir soruymuş gibi cevap vermek de biraz oportünizme düşmek olur. Benim de böyle bir niyetim yok. Fakat, ermeni halkını severiz. Ermeni halkı gelirse, ziyaret ederlerse, hatta kalmak isterlerse onlara da elimizden gelen misafirperverliği sonuna kadar gösteririz. Bu soruya şimdilik böyle cevap vermeyi yeterli görüyorum.

Yakalanmadan önce, Türkler ve Türkiye’nin doğu ve güneydoğu Anadolu ile bir ilgisinin kalmadığını defalarca savunan terörist Abdullah Öcalan, Ermeniler söz konusu olunca başka türlü konuşuyor. Ermenilerin eski topraklarına gelebileceğini savunuyor. Bu durumda aynı mantığa göre, çeşitli uluslar binlerce yıl önce ayrıldıkları topraklarına geri dönebilir ve oraya yerleşebilir.
 

wien06

V.I.P
V.I.P
Türkiye Üzerinde Oynanan Oyunlar

Yıllardır ülkemiz üzerinde oynanan oyunlardan bir tanesi olan Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin Türkiye’den kopartılarak içine K.Irak’ı da dahil etmek üzere Suriye’den de bir parça eklemek suretiyle bu bölgede bir KÜRT devleti kurmak gayreti içerisinde olan bazı güçler ( AB ülkelerinin geneli, ABD, İsrail ve Ermenistan) hiç bıkmadan ve usanmadan ince ince o zeminin sağlanması için bütün siyasi ve ekonomik güçlerini Türkiye üzerinde hissettirerek yolun önünde ki engelleri zor kullanıp sindirerek kapıların bir bir açılmasını sağlamışlardır

Bunu da içimizde ki kendi milli benliğini, kültürünü, ahlakını, fikriyatını unutmuş at gözlükleriyle kendilerine kıble olarak batıyı seçmiş ve oradan medet uman kalemşörlerin Yüce Türk Milletinin kafalarını karıştırıp nifak tohumlarını ektikten sonra zehrin Türk Milleti’nin kalbine enjekte edilerek milli çöküntünün sağlanmasını beklemektedirler.

Biraz önce sizlere saymış olduğum ülkelerin emellerinin bu haritalardaki toprakların Kürtlere bırakılması üzerinedir. Genel olarak strateji bunun üzerine görünüyor. Lakin madalyon’un diğer yüzü bunun hiçte öyle olmadığını bizlere gösteriyor. Bu konuyu bir sonra ki yazımızda sizlere anlatacağız.


Türkiye içinden çıkılması güç bir girdabın içine doğru yavaş yavaş sürüklenmeye çalışılmaktadır. Bu girdabın ne olduğunu yazımın başında sizlere kısaca bahsettim. Bu sadece bir tanesidir. Bizler yani Türk Milleti ve Türk Gençliği olarak Türkiye’yi bu girdabın içine sürüklemeye çalışan odakların bütün faaliyetlerini olumsuz çıkarmak ve bertaraf etmek zorundayız.

Bunun içinde üzerimize serpilmiş olan ölü topraktan kurtularak başımızı kaldırmalıyız. Şu sözü düstur edinerek aklımızdan çıkarmamalıyız “Su Uyur Düşman Uyumaz”. Bu söz tersine çevrilmelidir. Ayrıca meşhur Yahudi sözü olan “Bana Dokunmayan Yılan Bin Yıl Yaşasın” bunu da beynimizden söküp atmalıyız.

Türk Milleti kendini kendi içinde bulmalıdır dışarıdan gelebilecek hiçbir dogma ve dayatma Türk Milletinin çıkarına olmayacaktır.

Onun için de “Ey Türk Titre ve Kendine Dön”.
 

Mavi Gül

ѕση_¢ıqℓıк
Özel üye
Çok güzel anlatılmış keşke herkez aynı bilinci taşısa ve sahip çıkabilsek el birliğiyle değerlerimize Bir dilin dil olabilmesi için toprağa millete ve bayrağa ihtiyacı vardır.Fakat tarihde kürdistan sınırları netlik kazanmamis bir safsatadan ibaret kalmışken nasıl bir dil olarak kabul edilebiliyor anlamıyorum. bu konuya Türkçe öğretmenimizde çok değinirdi. üşenmedim araştırdım 2 yılımı sadece Kürt kökenini araştırmaya ayırdım palavra çocuklar derdi bu yazıyı okurken o sözleri aklıma geldi

" Adı var kendi yok bir dille tanımlanan; bu adıvar kendi yok halk topluluğunu, birçok sözde bilginler bir yere yerleştirmeye çalıştılar. Vardıkları sonuçların birbirini tutmazlığı, bunların saçmalığını daha da açıkça ortaya koymaktadır"

teşekürler paylaşım için emeğinize sağlık
 
maalesef bu ülkede yapılanlar kimsenin tercihi olmamıştır. ne dağdaki terörist eline silah alıp askere sıkmayı tercih etmiştir. ne de asker 3600 köyü basıp insanlara dışkılarını yedirmeyi ve onları öz topraklarından sürgün etmeyi tercih etmiştir.(kaynak: hasan cemal- kürtler, can dündar- hayata ve siyasete dair, musin kızılkaya- gölgeler çabuk ölür...) maalesef lanet bir acıyı yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz ...
AMA...
yaşananları anlamak ve bir daha yaşamamanın umudunu taşıyabilmek için EMPATİ kurmamız gerektiğine iinanıyorum.. (gerçi her kelimenin olduğu gibi bu kelimenin de içi boşaltılır bu topraklarda ama olsun....) biraz araştırın.. osmanlı döneminde kürtçeye olan yaklaşım ile Cumhuriyetimiz kurulduktan sonrea ki yaklaşım kesinlikleçok farklı... Cumhuriyet kurulduktan sonra Türkleştirme faaliyetleri gözü kara bir şekilde sürmüş ve Kürtler (dağlı türk, kart-kurt denilmek suretiyle...) yok sayılmıştır.. 1945-1947 yılları arasında konuşulan her kürtçe kelime başına para cezası kesilmiş ve bunun tespitini yapabilmek için özel birimler kurulmuştur.. Cumhuriyetten 1991 yılına kadar Kürt ve Kürtçe kavramları yasaklanagelmiş ve bu kavramlar için insanlar birçok acılar çekmiştir... Allah aşkına EMPATİ diyorum çünkü bu gün doğu türkistanda öz kardeşlerimiz çin boyunduruğunda bugün bizde ki Kürtlerin yıllardır yaşadıklarını yaşıyorlar, dün bulgaristan da yunanistanda ve ...halen... aynı şey bizim de başımıza geliyor hem de biz görmek istemesek te dünyanın hemen her noktasında.. (almanya fransa çin arnavutluk bulgaristan rusya vb...) biz halen dünyanın gözünde ve tarih bilgilerinde barbar değil miyiz.. hep ötekileştiriliyoruz... ve aynı şeyleri şimdi bizler kürtlere yapıyoruz.... insanlar kürt ve kürtçe için birşeyleri yasal yollarla yapmaya çalıştıkları zaman ((( bizim yasalarımızda kürt ve kürtçe yasak olduğu için))) onları hep umursamadık ve ötekileştirdik ve işkencelerde dışkı yedirip dişlerini söktük, ......... ve galiba , maalesef , bizler o insanlara silahtan başka yol bırakmadık... sırf bu yüzden EMPATİ diyorum..

AYRICA...
kendi içinizde çok çelişiyorsunuz.. hem kürt yok kürtçe yok diyorsunuz hem de ''kürt halkının hakları'' diyorsunuz..
AYRICA...
araştırdım kürt alfabesinde 31 harf varmış yanılmıyorsam.. bizlerden farklı olarak (q, x, w,) harfleri var..
AYRICA...
türk olmaktan dolayı gururlu ve mutluyum.. ancak o gün arkadaşımızı aşağılayan zihniyet türklük bilinciydi ve dahası... Eğer benim türklüğüm diğer insanları hor görmeye ve yok saymaya yönelik bir ego aracı olarak kullanılacaksa tabi ki utanç duyarım... ÇÜNKÜ herşeyden önce İNSANIM ve insanlık kavramını yüceltecek olan şeylerden biri de türklüğümdür.. ama.. benim türklüğüm böyle yüce bir amacı bırakıp insanları hor görmeye yarayacaksa ve İNSANLIK kavramını deforme edecekse maalesef utanırım..
AYRICA...
bu gün yere düşersek bizi yerden kaldırmak için el uzatacak olan ve geçmişte de hep uzatmış olan tek millet (sizin deyiminizle: hiçler) maalesef kürtler olacaktır. maalesef.. maalesef..

Birde böyle kişi Türk olacak,nasıl bir Türk bu!

:@:@:@:@
 

KaderKatibi

Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz
Özel üye
Yalan tarih uyduruldu ve inanmak isteyenler de inandı. Şu ülkede asla ve asla Türk Kürt sorunu olmadı,pkaka terörü sorunu oldu. Vatanını,aklını,iradesini satanlar yarında namusunu şerefini satacaktır.Namussuzlar asker kurşunu önünde leş olup toprak olup yok olacaktır.
 
Top