Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Kremalı Böbrek Tarifi Resimli
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="BeReNN" data-source="post: 370369" data-attributes="member: 70294"><p><strong>Kremalı Börek Yapılışı</strong></p><p><strong>Resimli Kremalı Börek Tarifi</strong></p><p></p><p><strong>Malzemeler:</strong></p><p>- 5 adet yufka</p><p><strong>İçinin Malzemeleri:</strong></p><p>- 350 gr. az tuzlu beyaz peynir</p><p>- 1 demet maydonoz</p><p>- 3 yumurtanın akı</p><p>- 1 çay bardağı mısırözü yağı</p><p>- tuz, karabiber</p><p><strong>Harcı İçin:</strong></p><p>- 2 çay bardağı süt</p><p>- 1 kutu hazır krema (200 ml.)</p><p>- 2 yemek kaşığı yoğurt</p><p>- 1 çay bardağı mısırözü yağı</p><p>- 3 yumurtanın sarısı</p><p><strong></strong></p><p><strong>Hazırlanışı:</strong></p><p></p><p>Böreğin içi için beyaz peyniri rendeleyin. Yumurta akları, mısırözü yağı, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Tepsiyi yağlamadan ilk yufkayı serip kenarlarını dışarı sarkıtın. Geri kalan yufkaların ikisini arasına bir şey sürmeden kenarları içeride kalacak şekilde buruşturup tepsiye yerleştirin. Üzerine peynirli için tamamını yayın. Geri kalan iki yufkayı da buruşturup yine arasına bir şey sürmeden peynirli için üzerine döşeyin. En alttaki yufkanın dışarıda kalan kenarlarını böreğin üzerine kapatıp bastırın ve böreğinizi dilimleyin. Harcı için yumurta sarıları, yoğurt, süt, mısırözü yağı ve kremayı tel çırpıcı ile çırpın ve tamamını böreğin üzerine gezdirip en az 1 saat bekletin.180 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat kadar pişirip, ılık servis yapın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeReNN, post: 370369, member: 70294"] [B]Kremalı Börek Yapılışı Resimli Kremalı Börek Tarifi[/B] [B]Malzemeler:[/B] - 5 adet yufka [B]İçinin Malzemeleri:[/B] - 350 gr. az tuzlu beyaz peynir - 1 demet maydonoz - 3 yumurtanın akı - 1 çay bardağı mısırözü yağı - tuz, karabiber [B]Harcı İçin:[/B] - 2 çay bardağı süt - 1 kutu hazır krema (200 ml.) - 2 yemek kaşığı yoğurt - 1 çay bardağı mısırözü yağı - 3 yumurtanın sarısı [B] Hazırlanışı:[/B] Böreğin içi için beyaz peyniri rendeleyin. Yumurta akları, mısırözü yağı, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave edip karıştırın. Tepsiyi yağlamadan ilk yufkayı serip kenarlarını dışarı sarkıtın. Geri kalan yufkaların ikisini arasına bir şey sürmeden kenarları içeride kalacak şekilde buruşturup tepsiye yerleştirin. Üzerine peynirli için tamamını yayın. Geri kalan iki yufkayı da buruşturup yine arasına bir şey sürmeden peynirli için üzerine döşeyin. En alttaki yufkanın dışarıda kalan kenarlarını böreğin üzerine kapatıp bastırın ve böreğinizi dilimleyin. Harcı için yumurta sarıları, yoğurt, süt, mısırözü yağı ve kremayı tel çırpıcı ile çırpın ve tamamını böreğin üzerine gezdirip en az 1 saat bekletin.180 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat kadar pişirip, ılık servis yapın. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Kremalı Böbrek Tarifi Resimli
Top