• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

KPSS Lisans ve Önlisans Alanlara Göre Başarı Sıralaması

BeReNN

Alyam?
Özel üye
ÖSYM, 2010-KPSS Lisans ve Önlisans Adayların Alanındaki Başarı Sıralamalarını yayımladı. ÖSYM'den yapılan açıklamada; “10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2010-KPSS Lisans) giren lisans mezunu adaylar ile 28 Kasım 2010 tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans) önlisans düzeyinde giren adayların, kendileri ile aynı alanda giren ve sınavı geçerli olan adaylar arasındaki başarı sıraları sınav sonuç bilgilerine yansıtılmıştır.” Sıralamalar için başlığa tıklayınız.

2010-KPSS Lisans ve 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans : Adayların Alanındaki Başarı Sıraları




10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2010-KPSS Lisans) giren lisans mezunu adaylar ile 28 Kasım 2010tarihinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans) önlisans düzeyinde giren adayların, kendileri ile aynı alanda giren ve sınavı geçerli olan adaylar arasındaki başarı sıraları sınav sonuç bilgilerine yansıtılmıştır.

Adaylar sınav sonuçlarına ilişkin alanındakibaşarı sıralarını ÖSYM'ninhttp://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.
 
Top