Koronaya aldırmadan terasta eğlendiler! 50 kişilik yılbaşı partisine 113 bin 400 lira ceza kesildi

-araz-

EYVALLAH...
V.I.P
Antalya'da kalabalık bir grup koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak terasta sosyal mesafe ve maskesiz yılbaşı eğlencesi düzenledi. Kendilerini görüntüleyen drone'lara utanmadan el sallayan kişilere sosyal medyadan tepki yağdı. Polis, partiye katılanlara toplamda 113 bin 400 TL para cezası uyguladı.
Kızılarık Caddesi üzerindeki bir plazanın terasında çekilen görüntülerde, 50 kişiye yakın grup, terasa çıkıp meşale yakarak bir anda eğlenmeye başladı. Dar alanda sosyal mesafenin sıfır olduğu eğlencede, dans eden gruptakilerin çoğunun maske takmadığı gözlendi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI​

Sloganlar da atan grubun eğlencesi, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Vatandaşlar o anları 'mesafe sıfır' diyerek sosyal medyada paylaştı.

ERKEN YILBAŞI PARTİSİ PAHALIYA PATLADI​

Kendilerini çeken drone'a el sallayarak oynamaya devam eden grubun, yılbaşını erken kutlamak için böyle bir eğlence düzenledikleri ileri sürüldü. Görüntüler sonrası Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri harekete geçti.
Adresi tespit eden ekipler, eğlenceye katılan kişilere pandemi kurallarına uymamaktan kişi başı 3 bin 150 lira olmak üzere toplam 113 bin 400 TLpara cezası uyguladı.
Koronaya aldırmadan terasta eğlendiler! 50 kişilik yılbaşı partisine 113 bin 400 lira ceza kesildi
 
Top