Kol saatleri çoğu insan için bir saatten çok daha fazlası demek

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Vcw9om6.jpg

Günlük hayatımızda her zaman bizimle olan saatler, tarzımıza ve yaşantımıza dair izler taşıyabiliyor. Bu yüzden saat alırken bu detayları da düşünüp öyle hareket ediyoruz. Hâl böyle olunca saatlerimiz çoğu zaman en önemli ve en değerli aksesuarımıza dönüşüyor. Peki kaliteli bir saat almak için nelere dikkat etmeliyiz?

Malzeme kalitesi her şeydir​

Bir saatin kalitesini dışa vuran en önemli faktör malzeme kalitesidir. Onu elinize aldığınız zaman pürüzsüzlüğünü hisseder ve kusursuz çizgilerini net olarak görebilirsiniz. Bu yüzden saat alırken kolunuza takıp incelediğiniz gibi dokunarak da incelemelisiniz. Gözle görünmeyen herhangi bir kusuru varsa hemen kendini fark ettirecektir.

Kusursuz bir sese sahip olmalı​

Günlük hayatta kol saatlerinin sesini duymayız. Ancak bir saati kulağımıza götürüp dinlediğimizde duyduğumuz ses saatin kalitesine dair bize çok şey söyler. Onu dinlediğinizde ters giden bir şeyler varsa hemen anlarsınız. Çünkü saatin sesi mekanik aksama dair net bir

Camına özellikle dikkat edin​

Bir kol saatinin kalitesini dışa vuran önemli detaylardan biri de saatin camıdır. Cama odaklandığınızda ne kadar kaliteli olduğunu anlayabilirsiniz. Ayrıca camın kadranla bütünleştiği kısma özellikle dikkat etmelisiniz. Çünkü cam ve kadran iki farklı parça gibi durmamalı, yekpare bir görüntü oluşturmalıdır.
 
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
yaren* Boncuklu Bayan Kol Saatleri Moda 0
Z Diesel Bayan Kol Saatleri Moda 0
KıRMıZı FossiL Bayan Kol Saatleri Moda 2
sorumsuz Bayan Kol Saatleri Moda 12
sorumsuz 2010 Bayan Kol Saatleri Moda 0

Top