sherry V.I.P V.I.P 28 Tem 2007 #1 Bakalım klavyeyi ne kadar iyi kullanıyoruz Bir cümle yazıyoruz, bizden sonra gelen üye klavyeye bakmadan bu cümleyi yazmaya çalışıyor ve kendisi klavyeye bakarak yeni bir cümle ekliyor. Klavyeye bakmadan yazacağımız ilk cümle: Cerezforum'dan çıkış yok.
Bakalım klavyeyi ne kadar iyi kullanıyoruz Bir cümle yazıyoruz, bizden sonra gelen üye klavyeye bakmadan bu cümleyi yazmaya çalışıyor ve kendisi klavyeye bakarak yeni bir cümle ekliyor. Klavyeye bakmadan yazacağımız ilk cümle: Cerezforum'dan çıkış yok.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Tem 2007 #3 Hayat bıkıloacak kadar uzun depişk. Önceden hakikaten hatasız yazardım. Ancak kahrolsun MSN Yeni cümle: Forum oyunları keyifli.
Hayat bıkıloacak kadar uzun depişk. Önceden hakikaten hatasız yazardım. Ancak kahrolsun MSN Yeni cümle: Forum oyunları keyifli.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Tem 2007 #5 kerfli değil, keyifli olacak Klavyem gelişecek Yeni cümle: Bu yaz çok sıcak.
sherry V.I.P V.I.P 29 Tem 2007 #6 Bu yaz çok sıcak. Bu defa doğru yazmışım Yeni Cümle: Dünya' da ölümden başkası yalan.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Ags 2007 #7 Dinha'da mlğmden valjasu yakab. Yav zor sordu yazamadım işte Sen de bunu dene.