• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Kız Kaçırma :)

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Azfuy.jpg
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri

kiz kacirma malzemeleri :))




1 adet kız: efenim elbetki operasyonun adından da anlaşılacagı gibi, bu faaliyet için, daha önceden ikna edilmiş ve kaçmaya meyilli bir bayan (kız-dişi) bulunur.bayanın yaşı 18 üzerinde olursa size herhangi bir kanuni zorlukta yaşatmayacaktır ve kız kaçırma operasyonunuza herhangi bir gölge düşmeyecektir.kilosu hafif kızların kaçırılması daha kolay oldugundan seçim esnasında buna dikkat edilmesi sizin işinize yarayacaktır.

1 adet ev: kaçırılan kızın dışarda kalıpta ziyan olmaması için iyi muhafaza edilmesi gerekmektedir.bunun için ufak ve şirin bir evin operasyondan önce hazırlanması gerekir.size tavsiyemiz arkadaş çevrenizden birilerinin evini seçmenizdir.

1 adet çuval: yuh artık demenin bir manası yok..her operasyonun bir tescili flaması veya bayragı oldugu gibi kız kaçırmanında bir adabı, bir raconu vardır ki bu işinde amblemi çuvaldır.yanlız bir kaç arkadaşımız bana maillerinde söylemişler "kız çuvala sıgmıyor" diye.. efenim seçilen çuvalın boş çuval olmasına özen gösterin... içi un dolu bir çuvala elbetki sokamazsınız kızcagızı.oldu olcak sokmadan önce yumurtaya bandırında pişi yaparsınız..

1 adet sopa: operasyonda en çok yanlış kulllanım bu malzemede olmaktadır...efenim üzerine basa basa söylüyorum, sopayı kızın kafasında kırmak için yanımıza almıyoruz.sopayı almamızdaki amaç şudur..kızı kaçırdınız, ki kız gece kaçırılır bildiginiz üzere..kızı çuvala koydunuz..sırtınıza attınız gidiyorsunuz..işte sopa burda devreye giriyor.gece karanlıgında önünüzü yoklamanızı saglıyor..önünüzü yoklamanızı derken yoldan bahsediyorum..türkçemiz biliyorsunuz ki yerçekimine karşı son derece hassastır..hemen belden aşagıya çekilebilir. burda yoklanan yer önünüzdür...yani yoldur.

1 adet etilalkol: şu unutulmamalıdır ki, bu operasyonun en önemli özelliklerinden biride başlandıgında yarım bırakılmamasıdır. kız kaçırmak için besmele çekilip yola çıkıldıgında bu işin geri dönüşü olmaz. bu malzeme bu yüzden operasyonun sürekliligi açısından çok önemlidir. bazı kızlar, operasyonunun verdigi aşırı heyecana dayanamayıp son anda kıvırabilirler ki bu oldukça sık rastlanan bir olaydır. bu durumda "kız kaçırmaya gitti, kızı elinden kaçırdı" gibisinden bir arkadas muhabbetine konu olmamak için tedbirli olmak lazım..eger ki olay esnasında yanınızda etil alkol yoksa malzemelerimiz içinden sopayı seçerek işlemi tamamlayınız...bazıları olayın stresine dayanamayıp, kızcagıza tekme tokat dalarlar ki bu pek hoş bir davranış degildir..elimizdeki kısıtlı malzemeyi yok etmekten başka bir işe yaramaz.

Malzemelerimiz hazır.şimdi operasyonu nasıl gerçekleştirecegiz onu anlatalım:efenim önceden ikna edilmiş ve hali hazırda beklemekte olan kız arkadaşımızın evinin ve çevre mahallelinin, olaydan bir hafta önce takibe alınması gerekmektedir.tüm bu ön hazırlık için gerekli fizibilite yapıldıktan sonra elde edilen verilerle olayın en uygun tarihini belirleriz.şunu da söyleyeyim ki, kızın evinin altına filan tünel kazıp da olayın suyunu çıkarmanın bir manası yoktur.sakin olalım.. telaş yapacak bir şey yok. elimizdeki malzemeleri yanımıza alarak kızın bulundugu evin önüne gidilir. gece dolaşan bekçinin saat kaç gibi geçtigi daha önceden tespit edildiginden bu konuda zorluk çıkmayacaktır.mahallenin tamamen sakin olduguna kanaat getirdikten sonra, kızın evinin önüne gelip, "karaçırık kuşu" gibi ötmeye başlayınız...karaçırık kuşu nasıl mı öter?...bende tam bilmiyorum ama sesinin kötü olmadıgını duydum.siz ötmeye başladıgınızda zaten kaçırılacak kızda eşek degil ya anlar herhalde..yanlız bazen bazı arkadaşlar olaya kendilerini kaptırıp sokak arasında şahin dalışına filan geçiyorlar bu saçmadır. kuş takliti yapın diyoruz adam kendine "karaçırık" kuşunu yakıştırmıyor..kerkenez gibi ordan oraya gidip geliyor.neyse efendim siz en iyisimi yanınıza ya iyi kuş taklidi yapan bir arkadaşınızı ya da garanti olsun istiyorsanız bir kuş alınız...genede seçim sizin.

Kuşu öttürdük...kız olayı çaktı. elinde bohçasıyla kapının önüne tünedi..burada yapılması gereken ilk iş, kızın bohçasını alıp, incelemektir.çünkü bir kız en iyi şekilde bu operasyonda kendini belli eder...eger bohçada kalın bilezikler, beşibiryerdeler varsa bilin ki harbi balçıksınız...yok eger kızın bohçasından eski püskü eşyalar çıkarsa, hemen kuş taklidine devam ederek oradan uçunuz

Biz burda tüm noktaları iyimser gözle kabul ediyoruz...kızımız hazır.daha önceden hali hazırda bekleyen çuvalımızın içine (boş çuval olacaktı) kızı katlayarak sokuşturuyoruz.. çuvalın delik olmadıgına ve yolda giderken kızı düşürüp sakat bırakmayacagınıza emin olunca sopamızında yardımıyla olay mahallinden tüm hızımızla uzaklaşıyoruz. bu esnada hala kuş taklidi yapmanın bir anlamı yoktur..eger taklit yeteneginize inanıyorsanız, anadol taklidi yaparak gitmeniz size artı avantaj getirecektir.
arkadaşımızın evine geldiginizde, çuvalın agzını hemen açmayı ve içindeki kızı çıkarmayı lütfen unutmayınız. bazı arkadaşlar olay tamamlandıktan ve eve ulaştıktan sonra hemen heyecana kapılır ve "nasıl kaçırdım" sendromuna girerse kızcagız ölür.

Başarılar efenim

 
Top