• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

'Kitap okuyana, çay bedava'

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
'Kitap okuyana, çay bedava'
proxy?url=http%3A%2F%2Fwww.pusulagazetesi.com.tr%2Fimage%2Fhaber%2F60426_20160602aw765078-01.jpg

Zonguldak Dernekler Federasyonun Eğitim Kültür Komisyonu sene başında başlattığı “Kitap Okuyana Çay Bedava” kampanyasına start verildi. ZONDEF Kariyer kahvaltısında Kampanyanın Lansmanını Eğitim Kültür Komisyon Başkanı Raziye Karakök ve ZONDEF Genel Başkanı Gurbet Altay ile birlikte, önceden pilot Dernek olarak belirlenen ve Federasyona bağlı 5 Derneğe kitapları dağıtılarak başlanıldı.

Kitap okuyana çay bedava kampanyasına büyük ilgi gösteren isimlerden biri de Zonguldaklı yazar Ahmet Yaşar Akkaya olurken, projeden çok memnun kaldıklarını ve yazdığı kitaplarında derneklerde bulunan kütüphanelerde yer alacağından büyük mutluluk duyacaklarını belirtti. Özellikle gençlerin Kitap okuma oranını artırmayı hedefleyen Federasyon Genel Başkan Yardımcı ve Eğitim Kültür Komisyon Başkanı Raziye Karakök ise kitap okumaya gelen dernek üyelerine bedava çay dağıttı. Kitapların büyülü dünyasına çaylarını yudumlayarak girmelerini hedefliyoruz diyen Karakök, “Yeter ki oku çay bizden” sloganı ile diğer derneklerinde dilediklerinde bu projede yer alabilirler” şeklinde konuştu.

Bu projenin Zonguldaklı ve Zonguldak sevdalısı olan tüm hemşehrilerimizin eğitim ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getiren ZONDEF Genel Başkanı Gurbet Altay, “Toplum olarak okumaya ihtiyacımız var, bu yüzden kitap değiştirme uygulamamız da var. Yeter ki insanlarımız okusun biz maddi anlamda bakmıyoruz” diyerek yaptığı çalışmalarından dolayı Eğitim Kültür Komisyonuna teşekkürlerini dile getirdi. Başlatılan kampanyanın çok olumlu olduğunu belirten İstanbul Pendik Dernek Başkanı Ziya Öncan, “Kesinlikle çok güzel bir kampanya. Hemşehrilerimizin okuma oranı çok düşük. Bu yüzden de bu aktivite onların daha fazla kitap okumasını sağlayabilir. Gençlerin buraya daha çok gelmesi gerekiyor. Ömrümüzü burada çay içip kitap okuyarak geçirebiliriz” düşüncelerine yer verdi.
 
Top