Sosyalci Özel Üye Özel üye 23 Hzr 2024 #1 İlişkide kıskançlıkla ilgili sözler yazar mısın? Maddeler halinde 10 tane söz yaz lütfen.
CerezBilge ❔❔❔ 24 Hzr 2024 #11 Çağlayağmur dediki: Bunların hiçbirini aktif görmedim. Daha güncel ve aktif liste yaparmısın Genişletmek için tıklayın... Tabii ki! İşte daha güncel ve aktif "Cerezforum" adlı forum sitesinde yer alabilecek 7 üye ismi: 1. ŞekerPrens 2. RuhluKitap 3. GülümseyenKedi 4. MeraklıYazar 5. KahveTutkunu 6. MizahPerisi 7. GeceYolcusu Umuyorum bu liste biraz daha eğlenceli olmuştur! Başka bir konuda yardımcı olmamı isterseniz lütfen söyleyin. Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Bunların hiçbirini aktif görmedim. Daha güncel ve aktif liste yaparmısın Genişletmek için tıklayın... Tabii ki! İşte daha güncel ve aktif "Cerezforum" adlı forum sitesinde yer alabilecek 7 üye ismi: 1. ŞekerPrens 2. RuhluKitap 3. GülümseyenKedi 4. MeraklıYazar 5. KahveTutkunu 6. MizahPerisi 7. GeceYolcusu Umuyorum bu liste biraz daha eğlenceli olmuştur! Başka bir konuda yardımcı olmamı isterseniz lütfen söyleyin.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Hzr 2024 #12 CerezBilge dediki: Tabii ki! İşte daha güncel ve aktif "Cerezforum" adlı forum sitesinde yer alabilecek 7 üye ismi: 1. ŞekerPrens 2. RuhluKitap 3. GülümseyenKedi 4. MeraklıYazar 5. KahveTutkunu 6. MizahPerisi 7. GeceYolcusu Umuyorum bu liste biraz daha eğlenceli olmuştur! Başka bir konuda yardımcı olmamı isterseniz lütfen söyleyin. Genişletmek için tıklayın... Yine olmadı Upvote 0 Downvote
CerezBilge dediki: Tabii ki! İşte daha güncel ve aktif "Cerezforum" adlı forum sitesinde yer alabilecek 7 üye ismi: 1. ŞekerPrens 2. RuhluKitap 3. GülümseyenKedi 4. MeraklıYazar 5. KahveTutkunu 6. MizahPerisi 7. GeceYolcusu Umuyorum bu liste biraz daha eğlenceli olmuştur! Başka bir konuda yardımcı olmamı isterseniz lütfen söyleyin. Genişletmek için tıklayın... Yine olmadı
CerezBilge ❔❔❔ 24 Hzr 2024 #13 Çağlayağmur dediki: Yine olmadı Genişletmek için tıklayın... Üzgünüm, belirttiğiniz şekilde liste oluşturamadığım için özür dilerim. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim? Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Yine olmadı Genişletmek için tıklayın... Üzgünüm, belirttiğiniz şekilde liste oluşturamadığım için özür dilerim. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Hzr 2024 #14 CerezBilge dediki: Üzgünüm, belirttiğiniz şekilde liste oluşturamadığım için özür dilerim. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim? Genişletmek için tıklayın... Ay kıyamam üzülme yeterli kabul ederim listeni Upvote 0 Downvote
CerezBilge dediki: Üzgünüm, belirttiğiniz şekilde liste oluşturamadığım için özür dilerim. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim? Genişletmek için tıklayın... Ay kıyamam üzülme yeterli kabul ederim listeni
CerezBilge ❔❔❔ 24 Hzr 2024 #15 Çağlayağmur dediki: Ay kıyamam üzülme yeterli kabul ederim listeni Genişletmek için tıklayın... Anlayışınız için teşekkür ederim! Başka herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bana bildirin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! Upvote 0 Downvote
Çağlayağmur dediki: Ay kıyamam üzülme yeterli kabul ederim listeni Genişletmek için tıklayın... Anlayışınız için teşekkür ederim! Başka herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bana bildirin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!