• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Kişilik Analizi (Mutlu ve başarılı bir hayatın anahtarı kendinizi tanımanızdır)

r0se

Forum Onuru
Özel üye
Kişilik Analizi (Mutlu ve başarılı bir hayatın anahtarı kendinizi tanımanızdır)
  • Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz?
  • İnsanlarla ilişkileriniz nasıl?
  • Başarılı olduğunuz alanlar ve durumlar nelerdir?
  • Hayatı nasıl algılıyorsunuz ve nasıl yaşıyorsunuz?
 

r0se

Forum Onuru
Özel üye
Test sonucuna göre kişiliğiniz:



Siz teorik olasılıklar dünyasında yaşıyorsunuz. Herşeye "nasıl daha iyi olabilir" şeklinde bakıyorsunuz ve neye dönüştürülebileceklerini düşünüyorsunuz.

Öncelikli olarak zihninizin içinde yaşıyorsunuz, zor problemleri analiz etme, tanımlama ve mantıklı açıklamalarla ortaya çıkma yeteneğine sahipsiniz.

Her şeyde netlik arıyorsunuz. Entelektüelliğe oldukça önem veriyorsunuz. Zihniniz sürekli bir şekilde yeni teoriler üzerine ya da var olan teorileri sorgulamaya çalışıyor. Kavramları başkalarıyla tartışmaktan zevk alıyorsunuz.

Hayalperest ya da uzak gözükebilirsiniz. Bunun nedeni zamanınızı iç dünyanızdaki fikirlere harcamanızdır.

İnsanlara liderlik etmekten ya da kontrol etmekten hoşlanmıyorsunuz. Genelde esnek ve hoşgörülüsünüz.

Konu insanlarla tanışmak olunca çekingen olabiliyorsunuz.

İnsanlara liderlik etmekten ya da kontrol etmekten hoşlanmıyorsunuz. Genelde esnek ve hoşgörülüsünüz.

Konu insanlarla tanışmak olunca çekingen olabiliyorsunuz.



İşte burada faka basmış :D Diğerleri doğru tabiki.
 

Artemis

Özel Üye
Özel üye
Siz insanları çok seviyorsunuz. İçtenlikle diğer insanlarla ilgileniyorsunuz. İnsanları sevmek istediğiniz için onların iyi tarafını çıkarma beceriniz var. Başkalarını okumada ve onların bakış açısını anlamada çok iyisiniz. İnsanlar sizin çevrenizde olmak isterler.

Sorumluluklarınızı çok ciddiye alıyorsunuz ve oldukça bağımlısınız. Güvenliğe ve istikrara önem veriyorsunuz. Sıcakkanlı ve enerjiksiniz.

Kendiniz hakkında iyi hissetmek için diğerlerinin onayına ihtiyacınız vardır. Kim olduğunuzun ve yaptıklarınızın takdir edilmesini istiyorsunuz. İlgisizlikten üzülebilirsiniz ve kaba olunmasını anlayamazsınız.

Diğer insanların mutluluğundan tatmin olan verici insanlardansınız. Verdiğiniz zamanda takdir ve teşekkür bekleyebilirsiniz. Öyle önemsiyorsunuz ki bazen değer verdiğiniz insanlar hakkındaki gerçekleri kabul etmede zorluk çekebiliyorsunuz. Şiddetli bir şekilde beğenilmeye ve kontrol altında olmaya ihtiyaç duyuyorsunuz
 

Düş Bozumu

Özel Üye
Özel üye
Aksiyon odaklı bir insansınız. Ellerinizi kirletmekten çekinmiyorsunuz.

Burada ve şimdi yaşıyorsunuz. Duruma bakıp hemen ne yapılması gerektiğine karar verip harekete geçiyorsunuz ve bir sonraki aşamaya bakıyorsunuz.

İnsanların motivasyonlarını ve tutumlarını algılamada esrarengiz bir yeteneğiniz var. Birçokları tarafından fark edilemeyen yüz ifadeleri gibi küçük ipuçları yakalıyorsunuz. Bu yüzden de etkileşime girdiğiniz insanların birkaç adım önlerindesiniz. Bu yeteneklerinizi de bir durumdan elde etmek isteğiniz şey için kullanıyorsunuz.

Kurallar ve yasalardan davranışlarınıza yön vermede faydalanırsınız. Kararlarınızı gerçeklere ve mantığa dayanarak veriyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanları üzebilirsiniz. Çünkü kararlarınızı verirken insanların düşüncelerine ve duygularına önem vermezsiniz.

Pratik ve gözlemci olup eğlenceyi seviyorsunuz.


hımm bak sen ben neymişim be haberim yok
 
Top