Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Keçi ayağı, hamur kızartması
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 1058484" data-attributes="member: 41"><p><h3>keçi ayağı</h3> <ul> <li data-xf-list-type="ul">2su bardağıılık su</li> <li data-xf-list-type="ul">1yemek kaşığıtoz şeker</li> <li data-xf-list-type="ul">1/2paketyaş maya(21 gram)</li> <li data-xf-list-type="ul">5su bardağıun</li> <li data-xf-list-type="ul">1tatlı kaşığıtuz</li> </ul><h4>Kızartmak için:</h4><p>2su bardağıayçiçek yağı</p><p></p><p>Hamurları kızartma işlemi öncesinde de dinlendirmeye dikkat edin.Hamurun elinize yapışmaması için; ellerinizi hafif bir şekilde yağladıktan sonra şekil verin ve kızartın.</p><p></p><h4>keçi ayağı Tarifinin Pişirme Önerisi</h4><p>Kızartma yağını soğuduktan sonra kapağı kapalı bir kavanozda, oda sıcaklığında, karanlık bir dolapta saklayabilir diğer kızartma işlemlerinde de kullanabilirsiniz.</p><p></p><p>keçi ayağı Tarifi Nasıl Yapılır?</p><p>Ilık su içerisinde 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1/2 paket yaş mayayı çözdürün.</p><p></p><p>10 dakika kadar dinlendirin.</p><p></p><p>Derin bir kap içerisinde 3 su bardağı un, tuz ve mayalı karışımı harmanlayın ve yoğurun bu esnada kalan undan kıvam alana kadar azar azar ekleyin.</p><p></p><p>Hamuru 10 dakika kadar çeke çeke yoğurun ve üzerini örtüp oda ısısında bir saat kadar mayalayın.</p><p></p><p>Mayalanmış hamuru merdane ile açın</p><p></p><p>Su bardağı ile keserek şekillendirin. Kestiğiniz hamurları 10 dakika ikinci defa mayalayın ve sıcak sıvı yağda önlü arkalı kızartın.</p><p></p><p> Keci ayagini fazla yağını bırakması için bir iki dakika havlu peçete üzerinde dinlendirin.</p><p></p><p>Afiyet olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 1058484, member: 41"] [HEADING=2]keçi ayağı[/HEADING] [LIST] [*]2su bardağıılık su [*]1yemek kaşığıtoz şeker [*]1/2paketyaş maya(21 gram) [*]5su bardağıun [*]1tatlı kaşığıtuz [/LIST] [HEADING=3]Kızartmak için:[/HEADING] 2su bardağıayçiçek yağı Hamurları kızartma işlemi öncesinde de dinlendirmeye dikkat edin.Hamurun elinize yapışmaması için; ellerinizi hafif bir şekilde yağladıktan sonra şekil verin ve kızartın. [HEADING=3]keçi ayağı Tarifinin Pişirme Önerisi[/HEADING] Kızartma yağını soğuduktan sonra kapağı kapalı bir kavanozda, oda sıcaklığında, karanlık bir dolapta saklayabilir diğer kızartma işlemlerinde de kullanabilirsiniz. keçi ayağı Tarifi Nasıl Yapılır? Ilık su içerisinde 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1/2 paket yaş mayayı çözdürün. 10 dakika kadar dinlendirin. Derin bir kap içerisinde 3 su bardağı un, tuz ve mayalı karışımı harmanlayın ve yoğurun bu esnada kalan undan kıvam alana kadar azar azar ekleyin. Hamuru 10 dakika kadar çeke çeke yoğurun ve üzerini örtüp oda ısısında bir saat kadar mayalayın. Mayalanmış hamuru merdane ile açın Su bardağı ile keserek şekillendirin. Kestiğiniz hamurları 10 dakika ikinci defa mayalayın ve sıcak sıvı yağda önlü arkalı kızartın. Keci ayagini fazla yağını bırakması için bir iki dakika havlu peçete üzerinde dinlendirin. Afiyet olsun. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Keçi ayağı, hamur kızartması
Top