KATILIMSIZ programlar

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
katılımsız yani tek tıkla kululan programları bu başlık altında bulabilirsiniz programları türlerine göre ayırmadım rasgele sıralanmıştır
 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
J3Sip.jpg



Otomatik olarak sürücüleri yüklemek için en popüler programın son sürümüdür. Bu sürüm yeni bir dizi özellik içerir ve tüm platformlarda (x86-x64) için optimize edilmiş. Ve yeni bir veritabanı programı sayesinde tüm bilgisayarlara sürücü
CD VEYA DVD yazdırmanız yeterli driver aramaya son

Driver Paketindeki İşletim Sistemleri
Microsoft Windows 2000 [ 32 Bit ]
Microsoft Windows XP [ 32 Bit ]
Microsoft Windows 2003 [ 32 Bit ]
Microsoft Windows Vista [ 32 / 64 Bit ]
Microsoft Windows 7 [ 32 / 64 Bit ]


 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
Videomach 5.9.8 | Katılımsız

VideoMach bir video düzenleme programıdır. Program sayesinde video görüntüleri üzerinde oynama yapılabilir. Yeniden adlandırma, boyutlandırma, farklı kaydetme ve çeşitli efektler eklenerek daha da hoş ve güzel olması sağlanabilir. Açmış olduğunuz bir video görüntüsünü kare kare sıralayıp istediğiniz bölüme çeşitli efektler ekleyebilirsiniz. Bu yapılan çalışma daha sonra farklı dosya türlerinde kaydedilebilir. Ayrıca dahili video oynatıcı ile yapılan çalışma ve video oynatılabilir. Program çok sayıda ses, resim ve video türünü destekler (AVI, MPEG, WMV, FLC, HAV, JPEG, PNG, BMP, DIB, TGA, PNM).

Bir videonun belirlediğiniz kısımlarını çıkartıp alabilir, bir ses ve görüntünün ayrıntılı bilgisini alabilir, dahili oynatıcı sayesinde video oynatabilir, dışarıdan dosya listesi alabilir, dışarıya liste aktarabilir, ekran görüntüsü kaydedilebilir, görüntü üzerinde gri ölçekleme, karşıtlık, ton, parlaklık, gamma düzeltme, beyaz ayarı, yeniden boyutlama, yatay/dikey hizalama, döndürme, metin ekleme gibi çok sayıda eylem gerçekleştirilebilir.

 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
HyperSnap 8.12 | Katılımsız

HyperSnap gelişmiş özelliklere sahip bir ekran yakalama yazılımıdır. Windows ekranı üzerindeki her alanı kolay ve hızlı biçimde yakalayabileceğiniz yazılım, TextSnap özelliği ile de metin kopyalamasının yapılamadığı alanlardaki metinleri dahi yakalama imkanı sunmaktadır. HyperSnap kolay kullanımlı, gelişmiş bir resim düzenleme yazılımı ile birleştirilerek birinci sınıf, güçlü bir ekran görüntüsü yakalama aracı haline gelmiştir.

 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
Any DVD Converter Professional 4.5.7 | Katılımsız

Any DVD Converter , DVD videolarınızı hızlı, etkin ve videonun kalitesini düşürmeden cevirebilir. Kullanımı kolay arayüzü ile hızlı dönüştürme yapabilme ve görüntü kalitesi yüksek video dosyaları elde etmek mümkün. Nerdeyse bütün video dosya formatlarını destekleyen ve dönüştürebilen programın dönüştürdüğü dosya formatları DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI. Bütün bu dosya formatlarını iPod, PSP veya diğer mp4 oynatıcı taşınabilir cihazlarınızın desteklediği MPEG-4 formatına dönüştürebileceksiniz.Video dosyalarını kırpmanıza, ekran oranını değiştirmenize, ses kalitesini düşürmenize izin veriyor. Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra video dosyalarını sisteminizde çözücüsü bulunan formatlara çevirebilirsiniz.

 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
System Optimize Expert 3.2.8.8 | Katılımsız
k3vif.jpg

Sistem Optimize Expert, sistem çökmelerine ve yavaşlamasına karşı bilgisayarınızı optimize eden bir yazılımdır. Ayrıca kişisel bilgilerinizi ve gizliliğinizi korumakta da oldukça güvenlidir. Program kullanıcılara otomatik tarama ve özel tarama seçenekleri sunarak sisteminizi yapılandırır.

 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
WinUtilities Professional Edition 10.54 TR | Katılımsız

2008-12-28_014240.png


WinUtilities ile sisteminizin performansını artırın. Paketin içerisinde registry temizleme araçları, geçici dosya silici, internet tarihçesi temizleyici, başlangıç programlarını kontrol edici, mükerrer dosya bulucusu ve bunun gibi bir çok seçenek geliyor.

 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
Actual Window Manager 6.6 | Katılımsız

Actual Window Manager ile pencerenin başlık çubuğuna yeni "simge durumuna küçült", "üstte tut", "saydam yap" gibi düğmeler ekler. Ayrıca pencerelere katlanma, saydamlık gibi özellikler kazandırır. Böylece Windows'u daha verimli ve daha eğlenceli kullanabilirsiniz.

Özellikleri:
*Pencere küçültmek, üstte turmak için klavye kısayolları atayabilme.
*Windows XP görsel tarz desteğine sahip.
*Windows başlangıcında otomatik başlama
*Pencere boyutlarını kaydetme
*Pencere özelliklerini ayarlayabilme
*Windows görev çubuğunu kaldırma

 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
Xirrus Wi-Fi Inspector 1.2.0 |Katılımsız

xirrus_wifi_inspector_interface.png


Xirrus WiFi Monitör kolay kullanımlı bir wifi izleme aracıdır. Bu mini uygulama masaüstünde gerçek zamanlı bağlantı izlemenizi sağlar. Ağınızı test eder ve performansını ölçer. Radar olarak adlandırdıkları özellik sayesinde bağlandığınız modemin nerede, kaç metre uzaklıkta olduğunu öğrenebiliyorsunuz.
 

CeBuR

[maximum hokeli]
Özel üye
Ashampoo WinOptimizer | Katılımsız

İçerisinde bir çok araç olan bir sistem bakım paketi... Sebebi belirlenemeyen Windows hataları, casus yazılımlar, Web sitelerinde en olmadık anlarda açılan pop-up pencereler. Ashampoo'nun Windows optimizasyonu konusunda sahip olduğu deneyim ve üstün bilgi ile bir bütün paket olarak sunduğu Ashampoo WinOptimizer yazılımı bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak, ilk günkü performansını korumak ve kararlılığını arttırmak gibi birçok işlemi tek bir arayüz içerisinde ayrı sekme ve modüller altında gerçekleştiren profesyonel bir araç.

 
Top