• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Kaspersky Trial Reset Türkçe - Reg Kayıt Silici

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Kaspersky 2010 sürümü için yeni program kodladım. Alttaki linkten indirebilirsiniz.

Kaspersky 2010 Trial Reset - Türkçe

ayrac-gif.62779

Not: Program Kaspersky 2010 sürümünde çalışmaktadır. Diğer alt versiyonlardan 6x, 7x versiyonlarında test edildi ancak 8x ve 9x sürümlerin denenme yapılmadı. Muhtemelen tüm sürümlere çalışacaktır.

Biliyorsunuz Kaspersky deneme sürümü olarak 30 günlük bir süre veriyor. Bu süre sonunda Regedit kayıtlarından bazı kayıtların silinerek tekrar deneme süresi olan 30 günlük süreyi tekrar başlatmak gerekiyor.

Regedit bilgisayarın kalbidir ve hata yapmanız durumunda işletim sisteminiz açılmaz hale gelebilir. İşte bununla uğraşmak istemeyen kullanıcılar için Regedit’teki ilgili kayıtları silen küçük bir program hazırladım. Programı kendi ihtiyacım için hazırlamıştım ve sürekli kullanıyorum.

Programın tek yaptığı şey Regedit’teki Kaspersky dizinlerini temizlemektir. Şu an sadece Kaspersky 6.x, 7.x ve 10.x versiyonlarında kullanabilirsiniz. Tüm windows sürümlerinde çalışmaktadır. (Vista’da ters klip yapıp yönetici olarak çalıştırın) Exe formatında olup kuruluma gerek yoktur.

Programı kullanmak yerine BURADA anlatıldığı gibi kayıtları manuel olarakta silebilirsiniz. Zaten programın yaptığı tek işlem ilgili linkte anlatılan işlemi otomatik yapmak.


Çalıştırma.
  1. Kaspersky’yi kapatın.
  2. Program arayüzündeki ilgili butona tıklayarak ilgili Regedit kayıtlarını silin.
  3. Kaspersky’yi tekrar başlatarak deneme sürümünü aktive edin.
Böylece programı sınırsız olarak 30 gün kullanabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için 30 günün dolmasını beklemeye gerek yok. İstediğiniz zaman çalıştırıp süreyi resetleyebilirsiniz.


Not: Program kesinlikle Regedit’te herhangi bir hataya neden olmaz. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz...

Boyut: 168 KB

73558
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Program güncellenmiş olup Kaspersky 2010 versiyonunda da sorunsuz çalışmaktadır. Şu ana kadar test edilen 6.x, 7.x ve 10.x versiyonları dışında 8.x ve 9.x versiyonlarında deneme şansım olmadı ancak çalışacağını umuyuprum. Test eden olursa başlık altında durumu bildirebilirler.

Tüm windows versiyonlarında da çalışıyor. Ancak Vista işletim sisteminde ters klik yapıp yönetici olarak çalıştırmanız gerek.
 
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Top