Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Kaseto Tatlısı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Enda" data-source="post: 991540" data-attributes="member: 123367"><p>[ATTACH=full]75733[/ATTACH]</p><p></p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">1 paket Krem Şanti,</li> <li data-xf-list-type="ul">1,5 su bardağı soğuk süt,</li> <li data-xf-list-type="ul">6-7 adet kepekli bisküvi,</li> <li data-xf-list-type="ul">4 yumurta,</li> <li data-xf-list-type="ul">1,5 çay bardağı toz şeker,</li> <li data-xf-list-type="ul">2 limon kabuğu rendesi,</li> <li data-xf-list-type="ul">2-3 yemek kaşığı konyak (arzuya göre),</li> <li data-xf-list-type="ul">3 yemek kaşığı kakao,</li> <li data-xf-list-type="ul">80 g (1 paket) çikolata.</li> </ul><p><strong>Hazırlanışı:</strong></p><p></p><p>2 poşet krem şantiyi 1,5 bardak soğuk süt ile çırpın.Yumurta sarıları ile birlikte şekeri iyice çırpın, üzerine limon kabuğu rendesi ve arzuya göre konyak ilave edin. Başka bir yerde, yumurta aklarını kar haline gelinceye kadar çırpın.</p><p>Hazırladığınız yumurta akı ve yumurta sarısı karışımlarını krem şantiye ekleyerek; 1-2 dakika mikser ile karıştırın. Bu karışımı ikiye ayırın; ayırdığınız kısımlardan birine, kakao ve ufalanmış çikolata ilave edemrek kakaolu karışım hazırlayın.</p><p>18×28 cm boyutlarında bir kabın içine alüminyum folyo serin ve ezerek toz haline getirdiğiniz bisküvileri serpin. Üzerine beyaz karışımı döküp yayın. Daha sonra, kakaolu karışımı ilave edin ve üstünü düzeltin.Alüminyum folyo ile kapatıp, buzlukta bir gece bekletin. Servis öncesi ters çevirip dilimleyin ve taze olarak tüketin.</p><p></p><p>Afiyet olsun..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Enda, post: 991540, member: 123367"] [ATTACH=full]75733[/ATTACH] [LIST] [*]1 paket Krem Şanti, [*]1,5 su bardağı soğuk süt, [*]6-7 adet kepekli bisküvi, [*]4 yumurta, [*]1,5 çay bardağı toz şeker, [*]2 limon kabuğu rendesi, [*]2-3 yemek kaşığı konyak (arzuya göre), [*]3 yemek kaşığı kakao, [*]80 g (1 paket) çikolata. [/LIST] [B]Hazırlanışı:[/B] 2 poşet krem şantiyi 1,5 bardak soğuk süt ile çırpın.Yumurta sarıları ile birlikte şekeri iyice çırpın, üzerine limon kabuğu rendesi ve arzuya göre konyak ilave edin. Başka bir yerde, yumurta aklarını kar haline gelinceye kadar çırpın. Hazırladığınız yumurta akı ve yumurta sarısı karışımlarını krem şantiye ekleyerek; 1-2 dakika mikser ile karıştırın. Bu karışımı ikiye ayırın; ayırdığınız kısımlardan birine, kakao ve ufalanmış çikolata ilave edemrek kakaolu karışım hazırlayın. 18×28 cm boyutlarında bir kabın içine alüminyum folyo serin ve ezerek toz haline getirdiğiniz bisküvileri serpin. Üzerine beyaz karışımı döküp yayın. Daha sonra, kakaolu karışımı ilave edin ve üstünü düzeltin.Alüminyum folyo ile kapatıp, buzlukta bir gece bekletin. Servis öncesi ters çevirip dilimleyin ve taze olarak tüketin. Afiyet olsun.. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Kaseto Tatlısı
Top