Karısının Facebook hesabı olan sözde erkek

evet efendim...

namuslu, dürüst ve ahlaklı olmasının yanında bakire olduğu için nikahına aldığı hayat ortağı olan eşinin facebook'u olan yarım erkek. açıkçası böyle tipleri gördükçe insanlığımdan utanıp ağladığım oluyor. evet utanmıyorum, hüngür hüngür her gece bir şey bulup ağlıyorum. ulan bir erkek karısına, sevgilisine nasıl facebook hesabı açtırır? nasıl bir modern, çağdaş zihniyettir bu arkadaşlar?

düşünsenize her sabah olduğu gibi yine bir sabah evden çıkıyor, sırf karınızı sabah öpmek için çalıştığınız işe doğru mutlu mesut gidiyor ve kafanızda akşam eşimi alayım şöyle bir sahile inelim diye planlar kuruyorsunuz. mevsim bahar, kuşlar cıvıldıyor...
otobüse biniyorsunuz, karşıdaki adam ne de pis kokuyor üf çekilmez ya diyorsunuz ama çalışmanız gerekli. evde karınız, çocuğunuz var... ödenmesi gereken faturalar, kotasız internet faturası var..
fakat bilmiyorsunuz sabah dudaklarından öpüp kokladığınız, sanki hep dürüst olacakmış sandığınız karınız kravatınızı düzeltirken aslında öğleden sonra çocuğu okula bırakıp facebookta başka erkekler tarafından dürtülüp msn e geçip kameralar açtığını.

böyle olmaz, bu ülkede bunu kabul edemem.

en sevdiğim oyuncağımı bile sobada yaktığım anlar geliyor da aklıma, tüm destanlar boşaymış diye bir kez daha ağlıyorum. kalb pislik olunca, hangi yoldan gitsen boşa!
 

arz-ı hal

şşşşştttttttt
Özel üye
Malesef internetin hayatları mahfettiği bir gerçek:(dozunda kullanmayı bilmiyoruz,her şeyde olduğu gibi internette de aynıyız.
 
Top