Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Karışık Ev Yapımı Turşu Tarifi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 383433" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">Malzemeler:</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>1 kg sivribiber</strong></p><p><strong>2 kg salatalık</strong></p><p><strong>2 kg yeşil domates</strong></p><p><strong>9~10 diş sarımsak</strong></p><p><strong>4~5 büyük lahana yaprağı</strong></p><p><strong>500 gr taze fasulye</strong></p><p><strong>2 salçalık kırmızı biber</strong></p><p><strong>1 avuç nohut</strong></p><p><strong>1 kahve fincanı sirke</strong></p><p><strong>1 tatlı kaşığı limon tuzu</strong></p><p><strong>3~4 yemek kaşığı tuz</strong></p><p><strong>1 tatlı kaşığı tozşeker</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #FF0000">Yapılışı:</span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Fasulyelerin kılçıklarını temizleyip yıkayın ve süzün. Kaynar suda 3-4 dakika kadar haşlayın. Suyunu süzüp soğuk suda 1-2 dakika bekletin ve tekrar süzün. Aynı işlemi lahana yaprakları için de uygulayın. Biberleri yıkayıp birkaç yerinden kürdanla delikler açın. Salatalıkları da yıkayıp birkaç yerinden kürdanla delikler açın. Sarımsakları soyun.</strong></p><p><strong>Domateslerden iki tanesini ayırın. Büyük bir cam kavanozun tabanına dörde kesilmiş lahanayı yerleştirin. üzerine dörde kesilmiş yeşil domates, fasulye, biber ve salatalıkları yerleştirin. Sebzeleri dizerken aralarına sarımsak ve nohutları yerleştirin. üzerini geçecek kadar tuzlu su (kaynatılıp soğutulmuş), şeker ve sirke ilave edin. üzerine ağırlık yapması için domatesleri bütün olarak yerleştirin. Kavanozun ağzını hava almayacak şekilde sıkıca kapatın. 2-3 günde bir kavanozu altüst ederek sallayın. 2-3 ay serin ve kuru bir ortamda bekleterek kullanabilirsiniz.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 383433, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]Malzemeler:[/COLOR] 1 kg sivribiber 2 kg salatalık 2 kg yeşil domates 9~10 diş sarımsak 4~5 büyük lahana yaprağı 500 gr taze fasulye 2 salçalık kırmızı biber 1 avuç nohut 1 kahve fincanı sirke 1 tatlı kaşığı limon tuzu 3~4 yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı tozşeker [COLOR="#FF0000"]Yapılışı:[/COLOR] Fasulyelerin kılçıklarını temizleyip yıkayın ve süzün. Kaynar suda 3-4 dakika kadar haşlayın. Suyunu süzüp soğuk suda 1-2 dakika bekletin ve tekrar süzün. Aynı işlemi lahana yaprakları için de uygulayın. Biberleri yıkayıp birkaç yerinden kürdanla delikler açın. Salatalıkları da yıkayıp birkaç yerinden kürdanla delikler açın. Sarımsakları soyun. Domateslerden iki tanesini ayırın. Büyük bir cam kavanozun tabanına dörde kesilmiş lahanayı yerleştirin. üzerine dörde kesilmiş yeşil domates, fasulye, biber ve salatalıkları yerleştirin. Sebzeleri dizerken aralarına sarımsak ve nohutları yerleştirin. üzerini geçecek kadar tuzlu su (kaynatılıp soğutulmuş), şeker ve sirke ilave edin. üzerine ağırlık yapması için domatesleri bütün olarak yerleştirin. Kavanozun ağzını hava almayacak şekilde sıkıca kapatın. 2-3 günde bir kavanozu altüst ederek sallayın. 2-3 ay serin ve kuru bir ortamda bekleterek kullanabilirsiniz.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Karışık Ev Yapımı Turşu Tarifi
Top