Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Karamelli tart (Bisküvi ile)
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Papatya" data-source="post: 887515" data-attributes="member: 91538"><p><span style="color: #ff0080"><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 18px">Karamel severler bu tarife bayılacak... </span></span></strong></span></p><p></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Malzemeler</span></span></strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">2 paket damla çikolatalı bisküvi (sade tercih edebilirsiniz sorun olmaz)</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">25 gr tereyağı</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 yumurta</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 çay bardağı un</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 su bardağı ince çekilmiş <strong>fındık içi</strong></span></span></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Ara dolgusu için</span></span></strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">150 gr bitter çikolata</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">150 ml krema</span></span></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Üzeri için</span></span></strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Yarım kutu krema (100 ml)</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Yarım su bardağı toz şeker</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 yemek kaşığı su</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">1 paket vanilya</span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Tahoma'"><span style="font-size: 15px">Bisküvileri küçük parçalara ayırıp derin bir kaba alın. üzerine eritilmiş tereyağı, çırpılmış yumurta, un ve fındık içini ekleyip iyice karıştırın. Tart kalıbını margarin ile yağlayın. Hamuru zemin üzerinde tart kalıbı büyüklüğünde açıp kalıba yerleştirin. önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Kremayı kaynama noktasına gelmeyecek şekilde ısıtın. Ocaktan alın ve bitter çikolatayı kırarak ekleyip eritin. Fırından çıkardığınız tart soğuduktan sonra çikolatalı kremayı üzerine yayın. Buzdolabında dinlendirin. Tencereye toz şeker ve suyu alıp karamel rengi oluncaya kadar pişirin. üzerine kremayı ekleyip hızlı bir şekilde karıştırıp ocaktan alın. Vanilyayı ilave edin. Buzdolabından çıkardığınız tartın üzerini hazırladığınız karamel sos ile kafes şeklinde süsleyin. Tekrar buzdolabına alın ve 1 saat dinlendirin... </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Papatya, post: 887515, member: 91538"] [COLOR=#ff0080][B][FONT=Tahoma][SIZE=5]Karamel severler bu tarife bayılacak... [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Tahoma][SIZE=4]Malzemeler[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=4]2 paket damla çikolatalı bisküvi (sade tercih edebilirsiniz sorun olmaz) 25 gr tereyağı 1 yumurta 1 çay bardağı un 1 su bardağı ince çekilmiş [B]fındık içi[/B][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Tahoma][SIZE=4]Ara dolgusu için[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=4]150 gr bitter çikolata 150 ml krema[/SIZE][/FONT] [B][FONT=Tahoma][SIZE=4]Üzeri için[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Tahoma][SIZE=4]Yarım kutu krema (100 ml) Yarım su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı su 1 paket vanilya Bisküvileri küçük parçalara ayırıp derin bir kaba alın. üzerine eritilmiş tereyağı, çırpılmış yumurta, un ve fındık içini ekleyip iyice karıştırın. Tart kalıbını margarin ile yağlayın. Hamuru zemin üzerinde tart kalıbı büyüklüğünde açıp kalıba yerleştirin. önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Kremayı kaynama noktasına gelmeyecek şekilde ısıtın. Ocaktan alın ve bitter çikolatayı kırarak ekleyip eritin. Fırından çıkardığınız tart soğuduktan sonra çikolatalı kremayı üzerine yayın. Buzdolabında dinlendirin. Tencereye toz şeker ve suyu alıp karamel rengi oluncaya kadar pişirin. üzerine kremayı ekleyip hızlı bir şekilde karıştırıp ocaktan alın. Vanilyayı ilave edin. Buzdolabından çıkardığınız tartın üzerini hazırladığınız karamel sos ile kafes şeklinde süsleyin. Tekrar buzdolabına alın ve 1 saat dinlendirin... [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Karamelli tart (Bisküvi ile)
Top