Karalama (katibin aşkı)

Artemis

Özel Üye
Özel üye
Bazen diyorum bu dünyada kötüler hiç olmayıverse sonsuz iyilik hakim olsa ama sonra vazgeçiyorum kötülük olmasa iyiynin kıymeti bilinmez, canımız yanacak yine.... Neden bu kadar karamsarım biliyor musun çünkü sen gittin hayatımdan, yerin dolmuyor ve unutamıyorum bunun sebebi ise senin öğrettiğin yolda gidiyorum ve devam ediyorum bu yolda, tıpkı senin gibi artık yalan söylemiyorum, kimseye umut vermiyorum kimseninde olmuyorum ben hala yalnızım aramızdaki fark ne biliyor musun çok iyi bir hayatın var senin benimse berbat, sen bensiz mutlusun ben ise mutsuz ?
 

Artemis

Özel Üye
Özel üye
Hiçbir şey yapmadan oturmak benim kalbimi parçalıyor ya neden herkes sosyal medyadan kınıyor çda kıllarını kıpırdatmıyorlar daha ne kadar sessiz kalacaksınız Yaaa, ben o adamı gebertirim çok pis gebertirim Yaaa benim yaşımda bir kıza yapılan eziyet te neyin nesi ne istiyorsunuz kadınlardan kızlardan neeeeeeeeee ???
 

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Hiçbir şey yapmadan oturmak benim kalbimi parçalıyor ya neden herkes sosyal medyadan kınıyor çda kıllarını kıpırdatmıyorlar daha ne kadar sessiz kalacaksınız Yaaa, ben o adamı gebertirim çok pis gebertirim Yaaa benim yaşımda bir kıza yapılan eziyet te neyin nesi ne istiyorsunuz kadınlardan kızlardan neeeeeeeeee ???
Ya ben de izledim ablam o görüntüleri sabah sabah mahvoldum içimden lanet ediyorum bu gidişata
 

Artemis

Özel Üye
Özel üye
Hani bazen diyorum yaa ben bu şekilde çok yaşamam diye doğru söylemişim kendime nereye kadar iyi olabilirim, sınırsız bir iyilik var mıdır onu sorguladım bugün.. Ben sana dostum dedim be hiç mi için sızlamıyor beni üzünce? Diyorsun ki ben seni düşünüyorum, seni en iyi ben anlıyorum hadi oradan beni anlayan kişi ancak benim gibi olmalı, senin mutlu bir ailen var, sana yaşamayı dar eden özgürlüğünü ailenden insanlar yok hayatında sonrada geçmiş karşıma Esra herkesin üzüntüsü kendine ama ben seni anlıyorum.. Belki de o yüzden üzüyorsundur beni demi bi ben eksiktim bende katılayım kervana mı dedin. Sanırım benim hiç dostum olmayacak, kime arkadaş dediysem ya beni kullandı yada ilk fırsatta sattı, ilktin sen... Sende vur kardeşim canıma tak edince yapıcam ben onu sonra pişman olucaksın ama neye yarar ben çoktan gitmiş olurum.. Sana defalarca söyledim, hayatıma tutunmak için çok çabaladım çok yoruldum knka dedim sen ne yaptın ilkinde ben ağlarken basbaya basbaya telefonda biriyle konuşup güldün yazıklar olsun be ve helal olsun, peki ikincide ne yaptın onu da söyliyim mi boşver Yaaa içim acıyor da sadece gülüşlerime sığınıyorum, seninle ikimiz bir olamadık yeminle çok çabaladım ama olmadı senin menfaat duygun ikimizi bitirdi.. Ben senin yerinde olsam ne mi yapardım bak çok ciddiyim şunu söylerken,,, dostum diye adlandırdığım kişi var yaa benden bişey istesin al ya canımı al bi ömürlük kişiye beraber yaşlanalım dediğim bu kişiye şunda mı yapmıycam ben derdim, neyse

DÜŞÜNEBİLDİĞİ KADARDIR İNSAN VE ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR YAPTIKLARI

Der OkYaNuS
 

Artemis

Özel Üye
Özel üye
Yalnızlık sıktı bu aralar beni, videolar izlep gülüyorum günümün 4 te 3 ünü ders çalışarak geçiriyorum elbette çok iyi bu durum ama aktivite lazım yarın dışarı mutlaka çıkmalıyım ama ne yapsam kararsızım büyük ihtimalle spora giderim bir de alışveiriş iyi gelir diye düşündüm, dün yaşadığım olay midemi bulandırdı yine onu düşünüp durdum görmez olaydım yaa neden yapma dediğim halde yaptı offf kimse gelmesin kardeşim bana yaa ? ve mümkünse uzak durmalılar o türler benden... Ama hayatıma birini almak istiyorum unutmak ve yaşamak için kafamı başka şeylerle meşgul etmezsem düşünüp duruyorum, ha bir de kaslarımdaki bu ağrıda neyin nesi spor yapmadığım halde hamlamışım gibi ama mümkün değil yaa bu bir haftada hamlama olmaz?umarım altından başka bir sorun çıkmaz ? ve bu gecelik bu kadar
 

Artemis

Özel Üye
Özel üye
Yine kalp acısı tavan,
Nolur karşıma çıkma bir daha azıcık hatırım varsa... Dayanamıyorum, bugüne kadar her yerde o acıyla ilgili konuşuyorlardı ben sadece izledim bilmiyordum çünkü hiç tatmadım o duyguyu ve şimdi o kadar iyi anlıyorum ki ?
 

Artemis

Özel Üye
Özel üye
Sevmek ;kaybetmeyi göze almaktır, hayallerinin suya düşmesini izlemek ve ne olursa olsun tekrar hayal kurmaktır. Kalp hisseder akıl düşünür, peki biz ne kadar kalbimize söz geçirebiliriz(ben geçiremedim) . Neden mi iyiyim çünkü ben çok acı çektim kimse acı çekmesin, kimse üzülmesin, etrafta mutluluk tohumları olsun... Üzülme KATİBİN AŞKI çünkü sen üzüldüğün kadar mutlu olacaksın...
 

Artemis

Özel Üye
Özel üye
İnsan sevdiğini nasıl engeller o kadar hatıraya rağmen valla helal olsun insanları gördükçe hayvanlara saygım arttı ? haid kardeşim ben yoluma sen yoluna emin ol sen hayatıma girdin ya beni bitirmedin yanlış anlama ben seni Kendimde bitirdim daha güçlü oluyorum siz böyle yaptıkça devam edin ?
 
Top