İçerik testi Karakterinizi Ortaya Koyan En Aptal Kim Testi

Enda

Neylersin!!!
V.I.P
Verdiğiniz Cevaba Göre Karakterinizi Ortaya Çıkaran “En Aptal Kim?” Testi

Filoji.com olarak Türkçeleştirdiğimiz bu kişilik testini uygulaması oldukça basit. Tek yapmanız gereken aşağıdaki resmi inceleyerek sizin düşüncenize göre, en aptal kişiyi belirlemek. Testte birçok kişi farklı cevap vermekte ve bu farklı cevapların her birinin altında yatan düşünce farklılıkları sizin karakterinizi ortaya çıkaran hatları belirlemekte.

Şimdi, aşağıdaki resmi iyice inceleyin ve sizin düşüncenize göre en aptal kişiyi belirleyin;

72344



Eğer 1 Numara diyorsanız;

Eğer 1 numaralı şahsı en aptal kişi olarak seçtiyseniz bu zor durumlar karşısında mücadele edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü ve pes etmekten hoşlanmadığınızı gösterir. Çünkü resim içerisindeki en pasif, kaderini kabullenmiş ve çaba göstermeyen kişiyi en aptalı olarak seçtiniz. Bu kişiyi aptal olarak görmenizin altında yatan gerçek sebep, başına gelen felaket karşısında hareketsizce beklemesi ve herhangi bir sorumluluk almadan olacakları öylece gözlemesidir. Siz karakter olarak, karşılaşılan sorunlarla mücadele edecek güce sahipsiniz ve insanların başka insanların haklarını çiğnemelerine asla göz yumamazsınız.

Eğer 2 numara diyorsanız;

Eğer 2 numaranın en aptal kişi olduğunu düşünüyorsanız bu aslında “kendini akıllı sanan” kimselere karşı duyduğunuz tiksintinin dışa vurumudur. Kişisel hayatınızda da, akıllı olarak geçinen, sürekli konuşan ve hakim olmadığı konularda tavsiyeler vermeye bayılan ve kendi başarılı olamayınca etrafındakilerinde başarılı olmasını istemeyen kimselerden çok çekmiş olmanız kuvvetle muhtemeldir. Resimde kendi bindiği zaten kökünden kesilirken, aptalca bir hareketle yanında oturan kişiyide düşürmeye çalışan bu şahsı seçmeniz bunun kanıtıdır.

Eğer 3 numara diyorsanız;

Bu testte 3 numaralı kişiyi en aptal olarak belirleyenler azınlıktadır. Eğer 3 numaralı kişiyi en aptal kişi olarak belirlediyseniz bu sizin duygusal ve manevi yönü kuvvetli, temiz kalpli biri olduğunuzu gösterir. Resimde aşağı düşmeyeceği garanti olan tek kişiyi seçmeniz, yükselme hırsından daha çok maneviyata ve sevgiye önem verdiğinizi ve gündelik başarılardan daha büyük bir şeylerin varlığına inandığınızı kanıtlar. Hırslı, ve diğer insanların ayağını kaydırmaya çalışan insanlardan hoşlanmıyor olmanız da gayet olasıdır.

Eğer 4 numara diyorsanız;

Eğer 4 numaralı kişiyi en aptal kişi olarak belirlediyseniz bu birşeyler yapma gayesiyle saçma işler yapan ve sonunda daha büyük bir zarar yol açan kişilere karşı duyduğunuz antipatinin dışa vurumudur. Özel hayatınızda, olayları etraflıca analiz etmeden başına buyruk bir biçimde harekete geçen ve sonunda da dönüp dolaşıp yine sizi suçlayan veya sizden yardım isteyen kişilerden çekmiş olmanız gayet muhtemeldir. Bazı durumlarda insanın sakin kalması gerektiğine inanıyorsunuz. Bu sebeple kendi bindiği dalı kesen ve kendi kendini aşağı düşüren bu kişiyi en aptal kişi olarak belirlediniz.
 
Top