adamı iyice kalpsiz yaptınız hee:)
Paradoks ... Elif ... Özel üye 5 Nsn 2013 #32 -araz- dediki: adamı iyice kalpsiz yaptınız hee Genişletmek için tıklayın... Yok estfrullah kalpsiz olsaydı bu forum olmazdı . Seviliyorsun abimm )
-araz- dediki: adamı iyice kalpsiz yaptınız hee Genişletmek için tıklayın... Yok estfrullah kalpsiz olsaydı bu forum olmazdı . Seviliyorsun abimm )
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Nsn 2013 #33 -araz- dediki: adamı iyice kalpsiz yaptınız hee Genişletmek için tıklayın... Ben tamamen masumum canım Bal'a yorumsuz yumuşacık kalplidir diye belirtmiştim zaten )
-araz- dediki: adamı iyice kalpsiz yaptınız hee Genişletmek için tıklayın... Ben tamamen masumum canım Bal'a yorumsuz yumuşacık kalplidir diye belirtmiştim zaten )
Paradoks ... Elif ... Özel üye 5 Nsn 2013 #34 ZeyNoO dediki: Ben tamamen masumum canım Bal'a yorumsuz yumuşacık kalplidir diye belirtmiştim zaten ) Genişletmek için tıklayın... Anaa bende masumum aslında biliyorsunuz sırf iyi niyetimden
ZeyNoO dediki: Ben tamamen masumum canım Bal'a yorumsuz yumuşacık kalplidir diye belirtmiştim zaten ) Genişletmek için tıklayın... Anaa bende masumum aslında biliyorsunuz sırf iyi niyetimden
-araz- EYVALLAH... V.I.P 5 Nsn 2013 #35 neyse konunun özüne dönelim çok hoş avatarlar hepsi tercih edenler için güzeldir.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Ags 2022 #36 En çok hoşuma giden bu ikisi.