• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Magazin Kalp Atışı Dizisindeki Özel Harekatçı Sahnesine Tepki Yağıyor

r0se

Forum Onuru
Özel üye

Show TV'de yayınlanan 'Kalp Atışı'nın son yayınlanan bölümünde özel harekatçının tokatlanması ve saldırgana değil doktorlara müdahale eder gibi gösterilmesi tepki çekti.


Show TV'de yayınlanan Kalp Atışı dizisinin 10. bölümünde bir sahne halkı isyan ettirdi. Polis Özel Harekat memurunun tokatlandığı sahneye sosyal medyadan tepki yağdı.
SALDIRGANA DEĞİL DOKTORLARA MÜDAHALE

Yayınlanan bölümde, hastanede etrafa rastgele ateş açan bir saldırganı engellemek için gelen özel harekatçıların saldırgana değil de sürekli doktorlara müdahale etmesi ve en sonunda da yaralanan kişilerin tek tek öldüğü görüldü.
KİMSE BU SAHNELERE BİR ANLAM VEREMEDİ

Dizide senaryonun seyri ve dizideki özel harekat timlerinin davranışları ise halkta Polis Özel Harekat'ın ismini lekelemek için bu sahnelerin bilerek çekildiği algısı oluştu.
İşte o tepkilerden bazıları;

vJzM9A.jpg


TEPKİLERİN ARDINDAN ÖZÜR AÇIKLAMASI GELDİ

Dizinin yapımcısı gelen tepkilerin ardından özür açıklaması yaptı. Her şeyin kurgu olduğunu söyleyen yapım ekibi Türk Emniyeti'nden özürlerini iletti.

4Gm647.jpg


Alıntı
 
Top