Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Sofra Düzeni ve Servis
Kahvaltı Veya İkindi Çaylarında Kullanılan Ekmek Dilimleri
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 318609" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: red">KAHVALTI VEYA İKİNDİ ÇAYLARINDA KULLANILAN EKMEK DİLİMLERİ </span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Kahvaltı veya ikindi çaylarında masaya getirilen ekmek ya da francalalar çok ince dilimlenmiş hattâ kızartılmış olarak getirilmelidir.</strong></p><p><strong>Fakat sırf kahvaltı ile ikindi çaylarına özgü olmak üzere sofrada önümüze almamız gereken bu ince dilimleri masa örtüsünün üstüne koymamız hiç bir şekilde doğru değildir. Bunları ancak önümüzdeki tabağın bir kenarına bırakmamız gerekir. Sonra tabağımıza almış olduğumuz ekmek dilimlerinin üzerlerine tek parça bir şekilde reçel veya tereyağı sürerek veya sıvayarak bunu ısıra ısıra yemek de kesinlikle doğru değildir. Reçel ve tereyağını ancak dilimlerinden koparılmış ufak ekmek parçalarının üstlerine koyarak yememiz doğru olur.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 318609, member: 10904"] [B][COLOR="red"]KAHVALTI VEYA İKİNDİ ÇAYLARINDA KULLANILAN EKMEK DİLİMLERİ [/COLOR] Kahvaltı veya ikindi çaylarında masaya getirilen ekmek ya da francalalar çok ince dilimlenmiş hattâ kızartılmış olarak getirilmelidir. Fakat sırf kahvaltı ile ikindi çaylarına özgü olmak üzere sofrada önümüze almamız gereken bu ince dilimleri masa örtüsünün üstüne koymamız hiç bir şekilde doğru değildir. Bunları ancak önümüzdeki tabağın bir kenarına bırakmamız gerekir. Sonra tabağımıza almış olduğumuz ekmek dilimlerinin üzerlerine tek parça bir şekilde reçel veya tereyağı sürerek veya sıvayarak bunu ısıra ısıra yemek de kesinlikle doğru değildir. Reçel ve tereyağını ancak dilimlerinden koparılmış ufak ekmek parçalarının üstlerine koyarak yememiz doğru olur.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Sofra Düzeni ve Servis
Kahvaltı Veya İkindi Çaylarında Kullanılan Ekmek Dilimleri
Top