Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Kağıt Kebabı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="MeRciMeK" data-source="post: 268704" data-attributes="member: 25315"><p><span style="color: DimGray"><strong>Malzemeler : </strong></span></p><p><span style="color: DimGray">1 Kg Kuzu Eti</span></p><p><span style="color: DimGray">4 Soğan</span></p><p><span style="color: DimGray">1 Baş Sarımsak</span></p><p><span style="color: DimGray">150 Gr. Kuyruk Yağı</span></p><p><span style="color: DimGray">Tuz</span></p><p><span style="color: DimGray">Tane Karabiber</span></p><p><span style="color: DimGray">Taze Kekik</span></p><p> <span style="color: DimGray"></span></p><p><span style="color: DimGray"><strong>Hazırlanışı </strong></span></p><p><span style="color: DimGray">Kuyruk yağını ve kuzu etini doğrayın. Geniş bir kaba alın. Soğanları, sarımsakları, kekiği de doğrayıp karıştırın. Tuzunu ve karabiberi de katıp harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine koyun ve yağlı kağıtla sarın. </span></p><p><span style="color: DimGray"></span></p><p><span style="color: DimGray">Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık bir saat pişirin. Piştikten sonra kekiğini döküp servis edebilirsiniz.</span></p><p> <span style="color: DimGray"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MeRciMeK, post: 268704, member: 25315"] [COLOR="DimGray"][B]Malzemeler : [/B] 1 Kg Kuzu Eti 4 Soğan 1 Baş Sarımsak 150 Gr. Kuyruk Yağı Tuz Tane Karabiber Taze Kekik [B]Hazırlanışı [/B] Kuyruk yağını ve kuzu etini doğrayın. Geniş bir kaba alın. Soğanları, sarımsakları, kekiği de doğrayıp karıştırın. Tuzunu ve karabiberi de katıp harmanlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine koyun ve yağlı kağıtla sarın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık bir saat pişirin. Piştikten sonra kekiğini döküp servis edebilirsiniz. [/COLOR] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Kağıt Kebabı
Top