Kadınların Söylediği 5 Aşk Yalanı

ferard

Üye
Kadınların da aşk yalanları en az erkeklerinki kadar kalabalık! Kendini önemli hissettirme, birlikte olduğu erkeği kendine bağlama ya da tam tersi... Konu ne olursa olsun her kadının yalan söylediği zamanlar olur, tabii nedenleri de...

Sana kızgın değilim

Kadınlar, ilişkilerinde en çok başvurdukları bu yalanı genellikle belirli bir korunma mekanizması oluşturmak için söylerler. Sanki erkeklerin yaptığı hiçbir şey onların canını sıkmaz ve hiçbir şeye kırılmazlarmış gibi. Bu yalan, karşısındaki insanı çok önemsemediğini göstermek için de söylenebilir. Örneğin, doğum gününü unutan sevgiliye verilen "Önemli değil" yanıtının doğru olmadığı çok açıktır.

Erkek erkeğe dışarı çıkabilirsin

Bu cümleyi duyan erkekler, ne kadar iyi bir sevgiliye sahip olduğunu düşünebilir ama bu tamamen bir yanılsamadır. Her kadın, sevgilisinin kendi arkadaşlarıyla dışarı çıkmasından rahatsız olur ama bunu asla itiraf etmez. Erkek erkeğe dışarı çıkan erkeklerin güvenilmez olduğunu düşünürler ve diğer kadınları tehlike olarak görürler. Kendilerini sürekli bir dırdırın pençesinde bulmak istemeyen erkekler, erkek erkeğe olan eğlencelerin dozunu iyi ayarlamalı.

Yeni bir ilişkiye hazır değilim

Eğer bir kadın birinden gerçekten hoşlanırsa, o ilişkiye her zaman hazırdır. Bu cümle bir ret cümlesi değil aksine, kadının gerçekten de bir ilişkiye hazır olduğunu ve bunun üzerine düşündüğünü gösterir. Ancak yine de yalan söyleyip söylemediğinden emin olmadan bu konuda kadınların üzerine gitmemekte fayda var, yoksa her şey ters tepebilir.

Bu akşam hesabı ben öderim

Kadınların çoğu, erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktıklarında, hesabı onların ödemesini bekler. Eğer bir erkek hesabı ödemezse, onun yetersiz olduğunu bile düşünebilirler. Kadınlar hesabı ödeyen erkeklerin hem daha prestijli hem de daha güçlü olduğunu düşünürler. Bu nedenle, hesabı ödemek isteyen kadınları kibarca reddetmek yerinde bir davranış olur.

Şimdiye kadar beraber olduğum en iyi erkeksin

Bu, erkeklerin en çok duyduğu yalanlardan biridir. Kadınlar birlikte oldukları her erkeğin çok iyi biri olduğunu söylerler ama bu çok da doğru değildir. Sadece karşılarındaki erkeği etkilemek ve ona kendini özel hissettirmek için söylenmiştir ve ne yazık ki erkeklerin çoğu buna inanır.

(Hürriyet)
 
Top