• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Kadınların dilinden: İlk gece

arz-ı hal

şşşşştttttttt
Özel üye
Merakımı tatmin ettim

Aslında ilk deneyimim hiç de düşündüğüm ya da hayalimde canlandırdığım kadar güzel değildi. Karşımdaki insanı o kadar sevmiyordum bile ama bunu yaşayacak olmanın ve merakın cazibesine kapıldım. Gerçekten hiç de umduğum gibi değildi. İkimizin de yaşı küçüktü ve bu ilk ilişkimiz bir şeylerin güzelliğini yaşamaktan çok çabalamaya dönüştü ve her şey olup bittiğinde ben mutlu olmamış, sadece merakımı tatmin etmiştim. Şimdi o insanla evliyim ama cinsellik, benim için ilk defa yaşanan tecrübeden çok sonra bir anlam kazandı. Bilmiyorum. Belki de birçok kadın için bu böyledir. İnanın başkalarının yaşadıklarını da çok merak ediyorum.

Tatilde...

Bir kaç yıl önce üç kız arkadaş tatil için Antalya'ya gitmiştik, 17–18 yaşlarındaydık. Bir gün sahilde top oynarken, ilk beraberliğimi, ilk heyecanımı ve ilk tecrübemi yaşadığım o muhteşem ilk aşkımı tanıdım. Oyundan sonra birlikte duşa gittik. Duş alırken yanıma yaklaştı ve gülümseyerek tam karşımda durdu. Birbirimize yaklaşmaya başladık. Artık ılık nefesini yüzümde hissediyordum ve dudaklarımız birleşiyor. Alev gibi dudakları. Uzun uzun öpüştük. Bunun devamı olmalıydı, istiyordum çünkü partnerim bunu hissetmiş olmalı ki evine davet etti, ben durur muyum, hemen kabul ettim. Birlikte evine gittik. Kalbim küt küt atıyordu. Yatışmak için sert bir içki istedim. Biraz yatışır gibi oldum. Heyecanım daha çok yatışsın diye müzik eşliğinde dans etmeye başladık. Bu çok iyi geldi. Dans ederken aynı zamanda da öpüşüyorduk. Ardından bluzumun düğmelerini açıp üzerimden usulca yere kaydırıverdi. Daha sonra fermuarını açarak eteğimi de yere bırakıverdi ben de onun t-shirt'ünü ve pantolonunu çıkardım. Sutyenimi de çıkardı ve biraz geri çekilerek hayran hayran beni izlerken bir yandan da "çok güzelsin yaa" dedi. Bu sözler beni çok mutlu etti, yeniden yaklaştı ve beni kucakladığı gibi usulca yatağa bıraktıktan sonra üzerime uzandı. Ağırlığından kemiklerim kırılacakmış gibi çatırdadı. Alev gibi dudakları tenime dokundukça inanılmaz bir şekilde ürperiyor ve zevk alıyorum. Yalnız bir şeyi anlatmadan edemiyeceğim içimde kaybolduğu sırada bacaklarımın arasından ılık bir şeyin süzülüp çarşafı kırmızıya çevirdiğinde partnerim önce irkildi, benim gülümsediğimi görünce de muzip bir şekilde gülümsedi. Sanırım bu zafer kazanmış komutan gülümsemesiydi. Bu durumu bir kaç kez daha yaşadık ancak tatilimin sonuna gelmiştim, dönmek zorundaydım. İşte ilk tecrübem böyle oldu. Harikaydı, muhteşemdi... Başka ne denebilir ki?

Ne yapacağımı bilemiyordum

Evet işte ilk gecemizdi. Şimdi benim biricik eşim olan insanla ilk gecemizdi. Hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamış ve ne yapacağını bilemez duruma düşmemiştim. Oturma odasında otururken yüzüne bile bakamıyordum taa ki yatak odasına geçene kadar. İkimiz de yatakta ve yüz yüzeydik vücudum inanılmaz ısınmıştı. Yanaklarımın ısımdan kıpkırmızı olduğunu tahmin edebiliyordum ama şunu söylemek istiyorum. Sadece 1 aylık bir tanışma süremiz olduğu halde karşımdaki insanı yatakta hiç yabancılamamış sanki onu vücudunu kokusunu yıllardır tanıyormuşum gibi hissetmiştim ve herşey kendiliğinden gelişti. Dudaklarımız birleştiğinde onun benim hayatımı paylaşacak insan olduğunu anlamıştım. Dudaklarımız bile birbirini hiç yabancılamamış adeta birbirleriyle dans eder şekilde içiçeydiler. O gece onun olmuştum ve o gece bana ilk seni seviyorum dediği geceydi. Hayatımda hiç unutamayacağım bir gündü ve şimdi o insanla evliyim. Dudaklarının bedeninin tadına her gün bakıyorum ve bence bu tattan vazgeçmek imkansız.

Rahatladım

İlk konuşmamda çok heyecanlıydım ve zannedersem o da cok heyecanlıydı, ilk öpüşmemde çok çekiniyordum ama sonradan alıştım tabii ki ama onun heyecanını anlayamadım ilk yatağa girince şimdi ne olacak derken yavaşca yaklaşım hoş bir şekilde sonra sevişme sonra da cinsel eylemle tamamlandı ben çok rahatladım adeta yeni doğmuş gibiydim ya neyse daha anlatmayayım.

Doğum günümde...

Onunla ilk görüştüğümüzde ona aşık olmuştum!!! Birlikteliğimiz 3 ay sürdü ama ben onu deliler gibi sevmiştim. Beni ilk öpüşü ve bana ilk dokunuşu doğum günümün olduğu geceydi belki de o zamana kadar aldığım en güzel doğum günü hediyemdi yani "sevdiğim" di. Ama her güzel şeyi sonu olduğu gibi bu güzel aşk hikayesi de sona erdi.

Bakire değildim

Hala o gecenin sıkıntısını yaşıyorum, evlenmeden önce cinsel deneyimim olmuştu ve kızlığım bozulmuştu bunu söyleyemedim eşime o en güzel gecenin en anlamlı gecenin nasıl sorun haline gelebileceğini işte o andan itibaren yaşadım, güzel bir sevişme dönemi geçirdik artık vücutlarımız dayanılmaz bir şekilde biribirini istiyordu. Tabii birleşme gerçekleşmeye başlamadan beni sıkıntı bastı kan gelmeyecek ve başıma iş alacaktım, eşim içime girmek için var gücüyle abandıkça kendimi sıkıp duruyordum, öyle sıkıyordum ki bir türlü giremiyordu. Neyse o kadar sıkmama rağmen girdi içime tabi onu içimde hissetmem muhteşem ama problem büyük olacak diye sıkılıyorum, şansım varmış bir de ne göreyim girmesin diye vajinamı sıkmamdan ötürü penis girerken etrafı kanatmış ve çok az kan çıktı, bu bir damla kan beni kurtardı. Ve şimdi çok güzel anlar yaşıyorum doyasıya hem de.

Heyecan dorukta...

18 yaşındaydım ve yaklaşık 2 senedir biriyle beraberdim. İkimizin de ilk aşkıydı ve iki acemi. O sene hayatımızda yeni heyecanlar aramaya başlamıştık öyle seviyorduk ki, birbirimizi gözümüz başka şey görmüyordu. Bir gün ailesi yurtdışına çıktı ve 1 ay kadar gelmeyeceklerdi. Bana da evin yedek anahtarını vermişti ben de sabahları okula gidiyorum diye çıkar onlara giderdim işte bu günlerden birinde otururken yavaşça yaklaştık birbirimize o anda tutamadık kendimizi ve başladık öpüşmeye. İlk defa öpüşüyorduk ama ne kadar acemi de olsa aslında en tatlısıydı bugüne kadarkilerin. O gün birbirimize dokunmanın büyüsünü keşfetmiştik, müthiş bir duyguydu bu belki de hala birbirimizi unutamamış olmamızın sebebi de bu. Günler geçiyor ve biz o büyülü dakikaları tekrar doyasıya yaşamak için zaman kolluyorduk bu arada bir gece telefonda konuşurken hadi dışarı çık dedi bana, saat gece 01.00 ya da 02.00 sularıydı. Hiç tereddüt etmedim. Evlerimiz yakın olduğu için beni almaya gelmişti hemen ayakkabılarımı elime aldım ve yavaşça indim aşağıya bütün gece onun yatağında birbirimizi keşfettik müthiş bir geceydi ve sabah hava aydınlanmaya yakın bıraktı beni evime bir süre de böyle buluştuk. İkimizin ailesi de evdeydi bu tarihlerde şimdi olsa hayatta cesaret edemem. Ve işte asıl ilk bizim evde yaşandı bir gece tam dışarı çıkacakken annem yakaladı beni kapıda ve ona telefon açıp isterse bize gelebileceğini söyledi. O da geldi ve benim odamda başbaşaydık. O gün karar verdim daha fazla tahammülüm kalmamıştı ve ben kızlığımı ona verdim o anda aldığım hazzı anlatmam mümkün değil açıkçası pek acı duymadım biraz kan gelmiş ama ben bunu çok sonra farkettim. Daha sonra da sanırım her şeyin büyüsü bozuldu ve biz ayrıldık. 3 yıllık müthiş bir ilişkiyi gözü yaşlı bitirdim. Sonra ikimiz de başkalarıyla olduk ama sonradan duydum ki o da beni asla unutmamış hatta benden sonraki kız arkadaşlarına benimle ilişkisini anlatmış durmuş. Bizim ilişkimiz benim ailem yüzünden bitti. Bu yüzden de bir daha olmadı. Şimdi ikimizde ayrı illerde ayrı insanlarla hayatımıza devam ediyoruz. Ona hala aşık değilim ama her zaman bende bir yeri olcağını da saklayamam ve onu bazen özlediğim gerçeğini de.

Sevmediğim kocamla...

Ben kendimden bile çok sevdiğim sevgilimle elimde olmayan sebepten dolayı ayrılmak zorunda kaldım ve ailemin bana görücü usulüyle benden 20 yaş büyük olan bir kişiyle evlendirildim. Ama ben hala ilk aşkım olan Mert'e aşıktım ve onu bir an bile olsa aklımdan çıkartamıyordum. Ve ilk gece eşimle beraber olurken Mert'i düşünüyor ve yanımdaki kişinin farklı biri olduğunu kafamdan silmeye çalışıyordum. O an ona belli etmemek için çok direndim yani bu benim için kabus dolu bir geceydi ve sonra Mert'i zaman geçtikçe unutmuş ve eşime aşık olmaya başlamıştım, bir de kızımız oldu çünkü eşimi sevmek zorundaydım.

Büyük sırrımla...

Merhabalar 5 aylık yeni evli bir bayanım. 25 yaşındayım. Aslında böyle bir konunun iki kişi arasında özel kalması lazım. Madem herkes anlatmış bende o anlatılması mümkün olmayan gecemi sizlerle paylaşmak istiyorum. 5 aylık evliyim fakat eşimle olan birlikteliğimiz bundan 4 yıl öncesine dayanıyor. Bunca geçen zaman zarfında eşimle gerçek anlamda bir birlikteliğimiz olmadı. Kendimi hep o geceye sakladım. Ve sonunda o gün geldi ve çattı. Bana daha öncedende dokunmuştu fakat bu sefer ki dokunuşlar daha bir başka daha bir heyecan vericiydi. Önce biraz ürkek kaldım. İlk dokunuşlar ve ilk hareket ondan gelsin istedim. Eşim tam anlamıyla zincirlerini koparmış bir boğa gibiydi. Sonunda diyerek beni kollarının arasına alıp inlemeye başladı. Onu böyle istekli ve ateşli görünce ben de daha fazla dayanamadım ve içimdeki dişi şeytanı çıkarıverdim. Sevişmiyor adeta boğuşuyorduk çılgınlar gibi. Bulutların üzerinde gibiydim, hiç inmek istemiyordum oradan. Bu hareketlilikte ne olup bittiğini anlamadan tam bir kadın olmuştum artık. Fakat eskiden yapmış olduğum bir hata bir anda aklıma geliverdi. Lise yıllarımda aşık olduğum bir çocukla ters bir ilişki yaşamıştım. O an gözlerim doldu ve hıçkırarak ağlamaya başladım. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Ama bu mutluluğumuzu bozmaya hiç niyetim yoktu. Hemen kendime geldim ve mutluluktan böyle duygulandığımı söyledim. Yüzüm gülüyor fakat içim kan ağlıyordu. Sorumsuzca yapılan bir hareketin ilerde hele de böyle bir günde karşıma çıkacağını hiç hesaplayamamıştım. Ama artık bunu düşünmemem ve beni deliler gibi seven aşkımı mutlu etmeye çalışmam gerektiğini anladım. Bu sır benimle birlikte mezara kadar gidecek. Çünkü kocam bunu hak etmedi. Onun gözünde hep el değmemiş saf ve temiz bir insan olarak kalmak istiyorum. Sevgilerle.

13 yıldır süren tutku

Onu çok seviyordum, aşıktım. Onsuz yaşayamıyordum. Her an, her dakika yanımda olmasını, gözlerime aklımı başımdan alan o bakışlarla bakmasını istiyordum. Onun için değerliydim, kendimi özel hissetmemi sağlıyordu. Arkadaşlığımızın ilk zamanlarında kurallarım vardı, elimi tutmasına dahi izin vermiyordum. Ama zamanla ona güven duymaya başladım. Beni asla zorlamıyordu, eleştirmiyordu bana saygı duyuyordu. Yanında çok daha rahat hissediyordum kendimi. Sonra birbirimize daha yakın olmaya başladık. Benim ilk öpücüğüm değildi belki ama ilk kez bu kadar sarsıldığımı hatırlıyorum dudaklarımız ilk birleştiğinde. Nasıl olduğunu başlarda anlayamadığım ama gittikçe kendimi kaptırdığım ve daha fazlasını istediğim sevişmelere başladığımızda kendime inanamıyordum. Ama suçluluk duygusu bile tekrar buluşmamızda tutku ile sevişmemize engel olamıyordu. Ve o büyük an, unutulmaz gece... Çok kontrollü idi hep, bana zarar vermek istemediği için daha da çok saygı duymama neden oluyordu bu durum. Bu yüzden onunla sevişmeye başladığımızda kendimi tamamen rahat bırakmıştım. Anı yaşamak, hissetmek istiyordum. Mükemmel bir aşıktı, dudaklarının değdiği her yer kor gibi yanıyordu. Dev dalgaların arasında küçük bir sandaldaydım sanki ve adeta fokurdayan denizin içinde bir dalgadan bir dalgaya sürükleniyordum. Dünya diye bir şey yoktu, sadece o ve ben. Her defasında daha yüksek dalgaların tepesine çıkıyorduk. Belki cennet dedikleri böyle bir yerdi. Madde yok, vücut yok sadece ruh, coşan çağlayan bir ruh. Tek bir ruh. O an bunu düşündüğümü daha sonraları hatırladım. Kendimi kaybetmiş ve belki de onun kontrollünü kırmıştım. "Acı"yı çok net hatırlıyorum. Çünkü bulutların üstünde çılgınca uçarken birden her yer karardı. Şimdi o ve ben olmuştuk. Hızla karanlığın içine sürükleniyordum. Daha bir saniye önce bir vücutken apayrı iki beden, iki ayrı insan, apayrı bir ruh belirivermişti. Ben yani bedenim hissettiğinden çok daha güçlü bir acı ile sarsıldı. Bu acı beynimden geliyordu. "Ben yanlış bir şey yaptım, hata yaptım" sesleri kulaklarımı çınlatıyordu. Daha sonra anlattığına göre onu öyle güçlü ittirmiş ve sarsılarak ağlamaya başlamışım ki korkmuş. Bana bir şey olduğunu düşünmüş. İçimden boşalan kanlarla adeta yıkandım. Yatak, yerdeki halı, tahta zemin ve hatta duvarlar, her yer kan olmuştu. "Sakin ol" diye sarıldığını ve ben ne yaptım diye inlediğini de hayal meyal hatırlıyorum. Sonrası hatırlamak dahi istemediğim kabus dolu koca bir hafta idi. Ertesi gün onu göremedim, sesini duyamadım. Beni bırakıp gittiğini, hayatından çıkardığını düşündüm. O kadar çok gözyaşı döktüm ki anlatamam. Ama sonra bana huzur veren sesini duyunca bütün endişelerim ortadan kalktı. O hafta pek görüşmedik. O da bende bir süre yalnız kalmak istedik. Buluştuğumuzda yani onu ilk gördüğüm anda tekrar ağlamaya başladım. Bana şevkatle sarılmasını hala anımsarım ve içim güvenle dolar. Konuşamadık pek ama gözlerime bakınca benim kadar acı çektiğini hala hatırlıyorum. İşte ondan asla ayrılamayacağımı ilk kez o zaman düşündüm. Onu çok seviyordum ve beni sevdiğini biliyordum. İkimizde ağlayarak birbirimize sarıldık ve hiç ayrılmamacasına öpüşmeye başladık. Ve o gün onunla bu defa ben isteyerek birlikte oldum. O ana kadar yaşadığım en harika şeydi. Üç yıl boyunca bulduğumuz her fırsatta, her anı doyasıya yaşayarak birlikte olduk. Benim için kötü olabilecek o ilk gece korkum onun sayesinde en güzel gecelerimin başlangıcı oldu. Seni seviyorum aşkım evliliğimizin onuncu yılı, birlikteliğimizin on üçüncü yılı kutlu olsun.

Benim ilklerim...

İlk öpüşmemi 17 yaşındayken en sevdiğim erkek arkadaşımla yapmıştım. Onların evindeydik, bana dokunmaya başladığında kalp atışlarım o kadar arttı ki yerinden fırlayacak zannettim. İnanılmaz heyecan verici ve güzeldi, çünkü ona aylardır aşıktım. İlk birlikteliğimi de 26 yaşında yaşadım. 6 aydır çıktığım ve gerçekten çok sevdiğim biriyle oldu. O uzun süreden beri birlikte olmak istiyordu ama ben korkuyordum, bir eğlence dönüşü kafam gayet iyiyken ben teklif ettim ve oldu, ilki korkuyla karışık olduğu için süperdi diyemem, ama sonraları birbirimizi ve en önemlisi ben kendimi keşfettikçe birliktelik de dokunuşlar da anlam kazandı. İlkler herzaman çok güzel duygular yaşatıyor, tabi doğru kişiyle ve isteğinle olursa.

Tamamen tensel...

Aslında hep çok özel olsun istesem de; doğru düzgün tanımadığım biriydi. İlk tanıştığımızda birbirimizi hiç sevmedik ama ortak arkadaşlardan kaynaklı görüştük, zaten Türkiye dışında yaşadığından burada tatildeydi ve bir akşam barda beni öptü. İçkiye verdim kendimi ama içkiden fazlası vardı, aklımdan çıkaramıyordum. Sadece "tutku" yani düşünün gideceğini biliyorsunuz. O gece dans ederken "bize gidelim" dedi ama öyle gergindim ki, zaten şoktaydım. Ertesi gün arayacağını söyledi, telefonumu bile açamadım korkumdan. Çünkü ona doğru çekildiğimi hissedebiliyordum. 2 gün sonra; bir arkadaşımın evindeydik; topluca, o daha yoktu. Biz içtik sohbet ettik; o ise başka bir arkadaşıyla dışardaydı, eve ulaştığında saat gece 3'ü geçmişti. Hep birlikte biraz daha sohbet ettik. Sonra iş beraber yatmaya geldi deliler gibi seviştik onun dokunmasından inanılmaz bir zevk alıyordum; açıklığından, tecrübesinden, sözlerinden ama neticede daha önce biriyle birlikte olmadığımı söylemem gerekiyordu. Ona "ben hazır değilim" diyebildim sadece... Anlayışlıydı, bekledik, konuştuk ama sonra derine inmeye çalıştı, istemiyorsan mecbur değilsin dediği anda ona "daha önce hiç yapmadım" dedim. O bakışlarını unutamıyorum! Sürekli benim kurduğum cümleyi tekrarladı çok şaşkındı, neden bu kadar şaşırdığı da komik ama biraz konuştu mecbur değilsin, başka şeyler deneyelim şeklinde, hani bekarete zarar vermeyecek şekilde. Sonra "hiç yapmadıysan yapalım o zaman" cümlesi akabinde; üzerimde son kalanları hızla çıkarmaya başladık. Çok güzeldi ama denememiz hüsrandı, çünkü ilişkiye giremedik (kasılma, vaginismus vari bir sıkıntı işte) ama koyun koyuna uyuduğumuz çok güzel bir gece geçirdik. Gerçekten güzeldi. Ertesi gün tekrar denedik, sonra tekrar, her gün ve gün içersinde tekrar tekrar, zevk alıyorduk, (ben acı da çekiyordum), o deli boşalmalar yaşıyordu ama neticede seks yapamıyorduk, sevişiyorduk sadece. Sonra bir denenememizde, daha önce çok zorlamasına rağmen, biraz daha uğraştı ve o an zaten genel olarak canım yanıyordu ama içime girdiğini fark ettim. Ben acının ve zevkin beraber dans edebileceğine inanmazdım çok yoğundu ben bittikten sonra yataktan kalkacağını, kalsa bile arkasını dönüp uyuyacağını düşünmüştüm. Yanılmışım neyse ki, çünkü cidden benim için travmatik olurdu o sırada ben doğrulmaya çalışırken yatağın ayak ucuna doğru (oraya ne zaman gittim bilmiyorum ama) kan olduğunu fark ettim. Ama o kadar kan olacağını ne tahmin etmiştim ne de beklemiştim, ne de duymuştum. Panik oldum o da öyle apar topar banyoya götürdü kapısında nöbet tutar gibi kulağa komik geliyor ama bence cidden düşünceliydi. Sonra döndük, kucağına aldı, bebek gibi oturduk öyle konuştuk, uzandık, tekrar konuştuk,biraz uyuduk. Öpücükleriyle uyandım. Sonra ülkesine döndü sürekli haberleştik, ama hep birbirimize hatırlattık: Aramızda duygusal bişey yok!

Çok kasıldım...

Ahhh! İlk gece. Sevdiğim adamla evlenmiş onca zamandan sonra ilk geceye kavuşmuştuk. Her zamanki gibi sevgi ile dokundu ve öptü. Ben de olsun istiyordum ama bir yandan da kasılıyordum. Sonucta beni fazla yormadan ilk olay oldu. Ama asıl önemlisi sonrasıymış. Ben ikincide de kasılınca olanlar oldu zaten. İnanılmaz bir kan ve acı hissettim. Banyoya kostuğumda ise bayılmak üzereydim. Hemen duşumu aldım. Ertesi gün doktor tabii. Meğer kendimi kastığım için yara oluşmuş ve bu yara kanamış. Tabii bizim bu olayın psikolojik kısmını atlatmamız 1 yıl aldı!

Şimdi başkasıyla nişanlıyım

Ben 19, o 24 yaşındaydı. Şarkıcılık yapiyordu. Arkadaşlarım. Ailesinden ayrı yaşıyordu. Yani yanlız yaşadığı bir evi vardı. 1 ay falan eve gitme konusunu bana hiç açmadı ama içten içe bunu düsündüğünü biliyordum. Daha sonra İstanbul'a gitmesi gerekti ve 1,5 ay sonra ilk defa arabada beni öpmüştü ve bu her şeyin başangıcıydı. Oradan dönmek için elinden geleni yaptı ve sonunda buradaydı. İkimiz de birbirimizi çok özlemistik. İlişkimiz başlayalı yaklaşık 2 ay falan olmuştu ve o gün gelmişti artık arada bir evine gidip bir şeyler içip oturuyorduk. Belli bir zaman bu öpüşmeden ileriye gitmemişti. Ama bir gün her ne kadar evlilik öncesi ilişkiye karşı olsam da hiçbir şey yapamadım ve bunu ben de istedim. Her zamanki gibi ona gitmiş oturuyorduk öpüşmeye başladık ve bu gitgide ilerliyordu, dokunuşları, öpüşleri beni çılgına döndürüyordu onu her saniye daha çok istiyordum, onu seviyordum ve benim ilkim olacaktı çok heyecanlıydım o da benden farklı değildi. Salonda başlayan öpüşmemiz yatak odasında da devam ediyordu. Oraya yatağa yattığımızda artık ikimiz de çıplaktık. Nefeslerimiz, öpüşlerimiz, zevkten iniltilerimiz giderek artıyordu. Bir de korku vardı içimde ya acırsa diye ve nasıl olacak düsüncesi ama kendimi o kadar kaptırmıştım ki o içimdeydi ve ben de o da zevkten çılgına dönmüştük. Artık her şey olmustu ve kızlığımı ona vermiştim. Ama bir terslik vardı benden kan gelmemişti aslında bu ilk ilişkimdi ve bu durum beni çok üzmüştü sevgilim her ne kadar bunu önemsemese de ben hayal kırıklığına uğramıştım. O günden beri doktora gidip sebebini öğrenmeyi çok istedim ama cesaret edemedim. Bu hala içimde bir soru işareti. Ama bu ilişkinin sonu maalesef evlilikle sonuçlanmadı, 1 yıl beraberlikten sonra ayrıldık. Şu anda başkasıyla nişanlıyım ve nişanlımın bu durumdan haberi yok inşallah her şey yolunda gider.

Çok kötüydü

Benim ilk gecem o kadar kötüydü ki... Eşim yani eski eşim (ona daha fazla dayanamadım ve geçen ay boşandım) düğünde sarhoş oldu yeni evimize geldiğimizde bana bağırmaya ve itelemeye başladı tam vurmak için elini kaldırıyodu ki halıya takılıp düştü sızıp öğlene kadar uyumuş. Tabi uyandığında beni evde bulamadı.
 
Top