Kadınlar İyi SMS Yazan Erkeklerden Hoşlanıyor..

GüLüCüKツ

Tatlım tatlım 👶🏻
V.I.P
İNGİLİZ The Daily Express gazetesinin haberine göre kadınlar artık `güzel söz' ya da `bir demet çiçek' yerine potansiyel partnerlerini yazdıkları SMS'lere göre seçiyor.

SMS Bilgi Hizmetleri'nin 2 bin kişi arasında yaptığı araştırma sonuçlarını aktaran gazetekadınların komik ve heyecan verici SMS yazabilen erkeklerden hoşlandığını yazdı.

Araştırma sonuçlarına göre 4 kadından 3' bir erkeğin kişiliğinin SMS'inden anlaşılabildiğini düşünüyor. Bir kadını etkilemek için en popüler `SMS stili'nin ise orta uzunlukt komik ve akıllıca yazılmış mesajlar olduğunu belirten gazetekadınların yüzde 68'inin bunu çekici bulduğunu ifade ederkenyüzde 23'ünün`kısa ve aptalca' yazılan mesajları `çok itici' bulduğunu kaydetti.

Erkeklerin ise tercih ettikleri stil kısa yazılan duygu yansıtmayan mesajlar. Kadınların yüzde 56'lık çoğunluğu ise bunu etkileyici bulmamakla beraber karşıdaki kişinin karaktersiz ya da tembel olduğunu düşünüyor. Araştırma sonuçlarının en çarpıcı sonucu isekadınların yazısını harf çıkartarak kısaltan erkeklerden hiç hoşlanmaması. Kadınların yüzde 63'ü bu yazı tarzını `çocukça' ve `aptalca' buluyor. Öte yandan SMS metninde imla hatası yapan erkeklerkadınların yüzde 41'i tarafından `akılsız' olarak nitelendiriliyor.

Hoşlandıkları bir erkeğe mesaj yazarken ortalama 15 dakika düşündüğünü söyleyen kadınların oranı ise yüzde 76. Mesajı yazdıktan sonra onay almak için önce kız arkadaşlarına yollayan kadınların oranı yüzde 38. Ayrıca mesajlarını ortalama 2 saat bekletip merak uyandırmak isteyen kadınların oranı yüzde 63.
 
Top