Kadınlar Affetmiyor..!

arz-ı hal

şşşşştttttttt
Özel üye
Alman psikologlar tarafından hazırlanan “Af haritası”, oldukça şaşırtıcı bir gerçeği gözler önüne seriyor: Yabancı gelinlere nispeten “daha hoşgörülü ve bağışlayıcı” olarak bilinen Türk kadını, yanlış bir imaja sahip. Araştırma sonucuna göre Türk kadının %83'ünün sadakatsizliğe hiç mi hiç tahammülü yok!



Alman Psikologlar Dr. Wiebke Neberich ve Daniel Nitschke, 11 Avrupa ülkesini baz alarak yaptığı bir araştırmaile “Aldatmayı affetme haritası” oluşturdular. 8 Milyonu aşan üye sayısıyla Avrupa'nın en büyük evlendirme platformları arasında yer alan eDarling'in psikologları araştırmalarında, Türk kadının %83'ünün, erkeğinin sadakatsizliğini hiç de bağışlamadığını ortaya çıkardı. Buna göre Türk kadınının sahip olduğu imajın son derece yanlış olduğu ve sevdiği erkeğini başka bir kadınla kesinlikle paylaşmak istemediği belirlendi.

8 Milyon üyeden 200 bini aşkın kişiyi araştırmaya tabi tutan uzmanlar, üyelerin bilimsel kişilik testinde kendilerine yöneltilen “Ciddi bir ilişkide sizin için sadakat vazgeçilmez midir?” sorusuna verdiği cevaplardan yola çıkarak hazırladıkları analizde İsviçreli, İtalyan, İsveçli, Fransız ve Rus kadınlarının ise ihanet konusuna daha az önem verdikleri kayıtlara geçti. eDarling'in uzman psikologlarından Neberich ve Nitschke tarafından hazırlanan analize göre, sadakat beklentisi, ilişkilerde ülke koşullarına, kadın ve erkek beklentilerine göre farklılık gösteriyor. Tüm ülkelerde kadınlar sadakate genel olarak erkeklerden daha fazla önem verirken, Polonyalı kadınlar %89 ile (Polonyalı erkekler %77) birinci sırada yer aldı. Rus kadınları da %52 oranla (Rus erkekleri %37) en az kıskanç olan eşler olarak belirlendiler. Sadakate en fazla önem veren erkekler ise, %80 ile Hollandalı erkekler oldu (Hollandalı kadınlar % 87). Almanya'da da sadakat, hayat arkadaşı seçiminde hem erkekler hem de kadınlar için önemli bir kriter olarak kayıtlara geçti.
 

yaren*

Herşey olması gerektiği gibi ;)
Özel üye
Türk kadının %83’ünün sadakatsizliğe hiç mi hiç tahammülü yok!



olmalımıydı yani..yüzde 17 lik tahammüllü kesimi dövmeli önce:)
 
Top