Jordan Farmar NBA'e dönüyor

JosTeR

KAF SİN KAF !
Özel üye
Bir dönem Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş'ta da forma giyen Jordan Farmar NBA'e dönüş yolunda.

Kariyerine Los Angeles Lakers ile NBA'de başlayan ve son olarak bu yılın başında Maccabi Tel Aviv'in serbest bıraktığı Jordan Farmar, sakatlıklarla boğuşan Memphis Grizzlies ile NBA'e dönmek üzere.

Pivot Marc Gasol ve iki oyun kurucu Mike Conley ile Mario Chalmers'ı sakatlığa kurban eden Batı Konferansı ekibi temsilcisi Grizzlies, oyun kurucu pozisyonundaki eksikliği Jordan Farmar ile çözmek istiyor. Şu anda son olarakSan Antonio Spurs'ten gelen Ray McCallum ve D-League'den gelen Xavier Munford ile oyun kurucu pozisyonunda düşük alternatifleri olan takım, son olarak İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'in serbest bıraktığı Jordan Farmarla el sıkıştı.

Los Angeles Lakers'ta 2009 ve 2010'da yedek oyun kurucu olarak iki kez şampiyonluk yüzüğü takan Farmar, 2011'de Maccabi Tel Aviv forması ile Avrupa'ya gelmişti. 2012-2013 yılları arasında ise Türk ekibi Anadolu Efes'in formasını terleten Farmar, daha sonra Los Angeles Lakers ve Los Angeles Clippers ile beraber NBA'e geçmişti. Geçtiğimiz sezonun ortalarında Darüşşafaka Doğuş ile Avrupa ve Türkiye'ye dönen Farmar, bu sezona Maccabi Tel Aviv'de başlayıp ocak ayında serbest kalmıştı.

Kaynak:Eurosport
 
Top