John Saul - Şeytanın Labirenti

r0se

Forum Onuru
Özel üye
John Saul - Şeytanın Labirenti


e2292f8d516af3f63d100cd0857260da.jpeg
Bu işaret ilk kez 4. yüzyılda Roma lahitlerinin üzerinde görüldü.Daha sonra 16. yüzyılda bir İspanyol elyazmasıyla yeniden ortaya çıktı.Şimdiyse burnumuzun dibinde, tarihi bir binanın altında esrarının çözülmesini bekliyor.Kitapları her zaman en çok satanların arasında yer alan John Saul, otuz yılı aşkın süredir hayal gücünün derinliklerindeki karanlık diyarlardan ilham alan eserlere imza atmaktadır. Her yeni kitabında, en derinlerde sakladığımız korkularımızla kedinin fareyle oynadığı gibi oynama konusunda daha da ustalaşmış ve her defasında işe biraz daha heyecan katmayı başarmıştır. Söz konusu Saul ise, endişenin sınırlarını zorlamak ve insanları korkularıyla yüzleştirmek asla ürkütücü bir iş değildir
.







divider-2154993_960_720.png

Oldukça başarısız bulduğum nadir kitaplardandır kendisi.

Yazarı ve kitapları öve öve bitiremiyorlardı bende büyük bir heyecanla okumaya başlamıştım haliyle.O kadar hayal kırıklığı yaşadım ki anlatamam .

Kitabı anlatıpta kendimi yormaya bile gerek görmiyorum.

Zerre kadar gerilim, zerre kadar heyecan , zerre kadar gerçekliği bana geçiremedi.

İçine alamıyor roman . Kendini karakterlerin yerine koyup hiç bir şekilde yaşayamıyorsunuz kendi içinizde.

Oldukça vasat buldum.Beklentisi yüksek olanlar, korkarım veya gerilirim yada en azından biraz olsun heyecanlanırım diye bekliyorsanız hiç almayın alıyorsanız bile okumayın çöpe atın daha iyi.

Evet bir emek var ama bu kadar abartılıp ballandıra ballandıra anlatıldığı kadar yok.

Keşke olsa. Sırf bitirmek için bitirdim zorla ite kaka.

Tavsiye etmiyorum kesinlikle.
 
Top