• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Janet Dailey - Tutsak

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Birden hiddetlenen Cord, kolunu yakalayıp kendine çekti onu. Öylesine yakınına çekmişti ki, Stacy çenesinin damarlarının zonkladığını görebiliyordu. Elinden kurtulmayı denedi, ancak başaramadı. Ondan çok güçlüydü. Cord'un bir eli Stacy'nin beline dolanırken, öteki eli de uzun kumral saçlarını yakaladı ve genç kızı geriye doğru zorlayarak gözlerinin içine bakmasını sağladı.

«Yemin ederim ki,» dedi Cord boğuk bir sesle, «Kendini adamlarımın kucağına atmana izin vermeyeceğim. Bir macera arıyorsan, onu benimle burada ve şimdi bulabilirsin!»

yPtnZ84.jpg

Yüzünü aşağı eğerek Stacy'ye yaklaştı. Kendisini öpeceğini anlayan Stacy'nin duyduğu endişeden zevk alıyor gibiydi. Stacy bir kez daha bütün gücüyle mücadele etti, ama Cord onu kolayca kavradı. Kolları belini sanki bütün kemiklerini kıracakmış gibi sardı. Ağzını dudaklarına yapıştırdığında Stacy bir ihtiras ateşinin bütün vücuduna yayıldığını hissetti. Öpüşün sertliği onu cezalandırmak, yaralamak ve aşağılamak anlâmındaydı. Bu nedenle, istediği halde, öpüşe cevap vermekten alıkoydu kendini. Tam, Cord' un kendisini hiç bırakmayacağına inanmaya başlamıştı ki, aniden uzaklaştı Cord. Aniden bırakması Stacy'nin dengesinin bozulup yere düşmesine neden oldu. Yerden, öfkeli bakışlarla baktı ona.

«Hiçbir zaman bir erkeği köşeye sıkıştırma,» diyen Cord'un gözleri yeniden soğuklaşmıştı. «Oyun oynamadan, kurallarını öğrenmeni daha önce söylemiştim.»
 

Top