İzlediğiniz En Saçma Filmler...

MRMİC

Uzman
The_Village_movie.jpg


Oyuncular

Joaquin Phoenix (Lucius Hunt) , William Hurt (Edward Walker) , Sigourney Weaver (Alice Hunt) , Adrien Brody (Noah Percy) , Judy Greer (Kitty Walker) , Jayne Atkinson (Bayan Walker) , Liz Stauber (Beatrice) , Jesse Eisenberg (Jamison) , Frank Collison (Victor) , Cherry Jones , Fran Kranz , Brendan Gleeson , Michael Pitt , Bryce Dallas Howard (Ivy Walker)

Mutlu ve huzurlu görünen bir kasaba, aslında onu çevreleyen ormanın verdiği dehşeti yaşamaktadır. Ormanda, tam olarak ne olduklarını bilemeseler de onlara korku dolu bir yaşantı sürdüren yaratıklar vardır. Bu yaratıklar ve kasabalılar arasında garip bir tür anlaşma vardır, kasabalılar ormandan uzak durdukça yaratıklar da kasabaya bulaşmamaktadır.

Ancak bir gün, meraklı Lucius Hunt, ormanı keşfetmeye karar verir. Bu hareketi, taraflar arasındaki gizemli anlaşmayı bozacak ve yaratıkların kasabaya gelmesine sebep olacaktır.

6. His, Ölümsüz ve İşaretler ile gerilim ve fantastik öğeleri başarıyla birleştirerek büyük beğeni toplayan yönetmen M. Night Shyamalan, Village ile de hem türün meraklılarını, hem de kendi takipçilerini oldukça heyecanlı bir bekleyişe soktu.

Tür : Korku / Gerilim / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 19 Kasım 2004
Yönetmen : M. Night Shyamalan
Senaryo : M. Night Shyamalan
Görüntü Yönetmeni : Roger Deakins
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2004, ABD , 108 dk.
 
Top