İzlediğiniz En Güzel Filmler

_KbraS_

Özel Üye
Özel üye
- Kaçış Yok (No Escape) -

Ka%C3%A7%C4%B1%C5%9F-Yok-izle.jpg


Filmin başından sonuna kadar tempo düşmüyor.
İnsan izlerken ben olsam ne yapardım diye düşünmeden edemiyor.
Bitsin istemedim.
8/10

Konusu: Amerikalı Dwyer ailesi, okyanus aşırı bir ülkede bulundukları sırada ülkede darbe olur, cuntanın başındakiler ülkedeki yabancı vatandaşların yakalandıkları yerde infaz edilmesi emrini verir. Tam bir cadı avının ortasında kalan aile canlarını kurtarmak için amansız kovalacamanın orta yerinde kalacaktır. Filmin oyuncu kadrosunda Pierce Brosnan, Owen Wilson, Lake Bell, Russell Geoffrey Banks, Sterling Jerins, ve Claire Geare yer alıyor.
 

_KbraS_

Özel Üye
Özel üye
- Kitap Hırsızı (A Book Thief) -

Film yavaş ilerliyor ama sıkmıyor.
Ölüm meleğinin ağzından filmi izlemek olağanüstü..
Tam anlamıyla bir başyapıt.
9/10


Konusu: 2005′de yayınlanan Markus Zusak’ın ikinci dünya savaşı sırasında Liesel adındaki ufak bir kızın yaşadıklarını bilindik ikinci dünya savaşı filmleri çerçevesinin dışında aktarmış. Savaşın günlük yaşantılara etkilerinin dışında ufak bir kız çocuğunun üzerinden kurgulanıyor. Liesel savaşın başladığı sıralarda Almanya’da dokuzlu yaşlarındayken bir aile tarafından manevi kızları olarak alınır. Ailesini çok seven ve onların evlerine aldığı sığınmacı Max sayesinde okumayı öğrenir. Bu sayede ise kitaplarla arasında sıkı bir bağ kurar. Etraflarında her türlü trajedi, heyecan ve savaşın hayatlarına soktuğu bütün kötülükler, onların kelimeler ve kitaplarla oluşturduğu hayal dünyası sayesinde aşılabilir…
 

_KbraS_

Özel Üye
Özel üye
- Dünya Savaşı Z (World War Z) -

Brad Pitt'in hangi filmi kötü ki, bu filmi kötü olsun.
Görüp görebileceğiniz en hızlı, çevik, tehlikeli zombiler.
Dünya dönüşmeye başladığında ne yapabilirsin?
Filmin 2. 2017 yılında vizyona gelecek.
7.5/10


Konusu: Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir… Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Ve insan oğlu ikiye ayrılır.

Brad Pitt'in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks'un aynı adlı kitabından uyarlandı.
 

_KbraS_

Özel Üye
Özel üye
- Adalet (Equalizer) -

equalizer_ver9.jpg


Senaryo afiş falan başta klişe gelsede izleyince harbi adamlar yapmış diyorsunuz.
Saglam film kaçırmayın.
8/10


Konusu:
Robert McCall eski bir Black Ops askeridir. Sahte bir ölüm hazırlayarak Boston'da yaşamaya başlayan Robert McCall, emeklilik zamanlarının keyfini çıkartırken, Teri isminde bir kızı kurtarması gerekmektedir. Kurtarması gerektiği kız yüzünden Rus mafyasıyla birlikte karşı karşıya gelecektir.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
An itibariyle Precious, Türkçe adıyla Acı Bir Hayat Öyküsü adlı filmi izliyorum. Enteresan bir film olduğuna dair nette yorumlar okudum. Film 1 saat 50 dakika ve ben henüz 20. dakikadayım.

Acı Bir Hayat Öyküsü adlı filmin konusu: Precious, siyah ve obez. Sadece bu özellikler bile, bir insanın psikolojisinin bozuk olması, toplum tarafından -maalesef- itilip kakılması, kendini ismiyle tezat oluşturacak şekilde değersiz hissetmesi, kabul ve saygı görmemesi, başarılı olamaması için yeterli sebeplerken, Precious'un asıl sorunu bunların hiçbiri değil. Precious, bebekliğinden itibaren sapık öz babası tarafından tecavüze uğramış bir genç kız. Sapık babasından daha anlaşılmaz ve kabul edilemez bir tablo sergileyen ise annesi. Evi terk eden kocası, kızına kendisinden daha çok "ilgi gösterdi" diye kızına düşman olan ve ona dünyayı dar eden, öz kızına maddi ve manevi şiddet ve baskı uygulayan bir anne var...

72666


Son not: İzlemeyiniz...
 

_KbraS_

Özel Üye
Özel üye
Yok yok izlemeye değer bir konusu bile yok aşırı sıradan. :)

Bu sıralar dizilere başladım. Spartacus serisini bitirdim bile. Aksiyon dolu. Lost'a başladım ama yok bana göre değil bu dizi. :)

Prison Break, Person Of İnterest, The 100 ya da Fringe izle.
Hepsi birbirinden tarz olarak farklı.
Biri sana hitap edecektir.

p.s: Person of interest seni en fazla saran olacaktır diye bi his var içimde :D
 
Top