• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

İzlediğiniz En Güzel Filmler

cemree

=)=)
V.I.P
Şanslı Per (Lykke-Per )

Dün akşam izlediğim bir film. 2 saat 47 dakikalı süresi var. Bu tür tarih filmlerini sever misiniz bilmiyorum ama ben gerçekten beğendim. Tarzınızla örtüşmüyorsa sıkıcı gelebilir.

Şanslı Per


Konusu:
Dini bir kuşaktan gelen yetenekli bir mühendis bulunduğu ortamı terk ederek yetenekleri ile Kophenaglı elitler arasında servet ve nüfuz elde etme çalışmaları içine girer. Bu sırada yaşadığı dini çatışmalar ve psikolojik engellerle karşılaşır.

Ancak fazlasıyla onurlu biridir.....
 

cemree

=)=)
V.I.P
Diriliş

İzlediğim en güzel filmlerden biriydi. Bu gece ikinci kez izledim..

Diriliş - Leonardo DiCaprio


Konusu
İskoç kökenli bir avcı olan Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) bugün Dakota adıyla bilinen bölgede gerçekleştirilen bir av gezisinde bir ayının saldırısına uğrayarak ölümcül bir şekilde yaralanır. Hayatta kalma umudu çok zayıf olan Glass, ekipte yer alan John Fitzgerald (Tom Hardy) tarafından vahşi doğada ölüme terkedilir, oğlu da öldürülür. Müthiş bir dayanma gücüyle hayatta kalmayı başaran Glass, oğlunu öldüren Fitzgerald'dan intikamını alabilmek için zorlu bir yolculuğa başlar.

Fragmanı izlediğinizde bana hak vereceksiniz.
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P

Kaçış Yok (No Escape)​

Bu film daha önce Türkçe olarak televizyonda oynamış fakat izlememiştim. dün gece Netflix'te alt yazılı olarak izledim. Macera ve aile dayanışmasına örnek nitelikte ailece izleyebileceğiniz bir film. Şahsen ben çok beğendim. :)

Kaçık Yok filmi


28 Ağustos 2015 / 1s 43dk / Aksiyon
Yönetmen: John Erick Dowdle
Oyuncular: Owen Wilson, Lake Bell, Pierce Brosnan

Konusu​

Jack Dwyer Amerikalı bir işadamıdır. Ailesiyle birlikte Güneydoğu Asya’ya yerleşme ve yeni bir hayata başlama kararı alır. Fakat fazla zaman geçmeden ülkede siyasi çatışmalar ve ciddi bir halk ayaklanması baş gösterir. Eşi ve çocuklarıyla beraber hayatta kalma mücadelesi veren Jack'e yeni tanıştıkları, gizemli bir adam olan Hammond yardım edecektir. Onun desteği ile Dwyer ailesi önce şehirden, sonra ülkeden kaçmanın yollarını arayacaktır.

Gerilim türündeki filmin yönetmenliğini John Erick Dowdle’ın üstlenirken senaryosu Drew Dowdle ve John Erick Dowdle ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda başı çeken isimlerse Owen Wilson, Lake Bell, Pierce Brosnan, Russell Geoffrey Banks, Sterling Jerins, ve Claire Geare.
 

MeRciMeK

V.I.P
V.I.P

Konut (Hogar)​

Az önce izlediğim film. Doğrusu ismine bakınca pek seveceğimi sanmıyordum ama hakikaten enteresan bir film. İzlemenizi tavsiye ediyorum şahsen. :)

hogar-Konut.jpg

Konusu​

Hogar, işsiz kalmasının ardından evini satmak zorunda kalan bir adamın hikayesini konu ediyor. Javier Muñoz, başarılı bir yöneticidir. Ancak bir anda işsiz kalması hayatının tepetaklak olmasına neden olur. Ailesi ile birlikte kaldıkları evin masraflarını karşılayamayacak durumda olan Javier'in evini satmaktan başka çaresi yoktur. Evini sattıktan sonra hala anahtarlara sahip olduğunu fark eden Javier, eski yaşamını geri kazanabilmek için harekete geçer.
 

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P

Kıyamet Günü (The Impossible)​

Aslında filmi daha önce de izlemiştim ama unutmuşum izledikçe hatırladım. Meşhur tsunami olayı anlatılıyor ama oldukça etkili şekilde.

kiyamet-gunu-film.jpg


Konusu​

Maria ve Henry 3 çocuklarıyla birlikte kış tatillerini geçirmek için Tayland'a giderler. Bu tropik cennete birkaç gün keyifli vakit geçirmek isteyen aile, 25 Aralık gecesi düzenlenen Christmas partisine gider ve bolca eğlenirler. Ertesi sabah havuz keyfi yaptıkları sırada korkunç bir gürültüyle ortalık sarsılmaya başlar. Maria ve Henry korku içinde dona kaldıklarında, otelin duvarları üzerinden dev dalgalar da üzerlerine doğru hızla gelmektedir!

26 Aralık 2004'te yaşanan tsunami felaketini kurtulmayı başaran bir ailenin gerçek hikayesi üzerinden anlatan filmin başrollerinde Naomi Watts ve Ewan McGregor'u seyrederken filmin yönetmenliğini ise The Orphanage filmiyle tanıdığımız J.A. Bayona üstleniyor.
 
Top