Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
ızgara levrek
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="~meLek~" data-source="post: 710765" data-attributes="member: 111764"><p>IZGARA LEVREK </p><p></p><p>(Mevsiminde uygulanmak üzere)</p><p></p><p>Malzemeler:</p><p></p><p>Yeteri kadar balık</p><p></p><p>Her bir balık için 2 adet defne yaprağı</p><p></p><p>Tane karabiber</p><p></p><p>Zeytinyağı</p><p></p><p>Deniz tuzu</p><p></p><p>Tarifi:</p><p></p><p>Temizlenen balıkların içine-dışına zeytinyağı ve deniz tuzu sürün, içine defne yapraklarını, derisine attığınız bıçak izlerine de tane karabiber yerleştirin, bir süre dinlenmeye bırakın. </p><p></p><p>Bu arada fırını ızgara modunda 250 derecede 10 dk ısıtın. </p><p></p><p>Fırının en altına fırın tepsisinde bir miktar su koyun.</p><p></p><p>Isınan fırının ızgara teline balıkları yerleştirin. </p><p></p><p>500 gr'lık bir levrek için 10 dk bir tarafını, 10 dk diğer tarafını pişirin. </p><p></p><p>Eğer balık küçükse (mesela 300 gr'lıksa) her bir taraf için 5-6 dk yeterli olur. </p><p></p><p>Piştikten sonra defne yapraklarını çıkararak salatayla servis edin.</p><p></p><p>Afiyet olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="~meLek~, post: 710765, member: 111764"] IZGARA LEVREK (Mevsiminde uygulanmak üzere) Malzemeler: Yeteri kadar balık Her bir balık için 2 adet defne yaprağı Tane karabiber Zeytinyağı Deniz tuzu Tarifi: Temizlenen balıkların içine-dışına zeytinyağı ve deniz tuzu sürün, içine defne yapraklarını, derisine attığınız bıçak izlerine de tane karabiber yerleştirin, bir süre dinlenmeye bırakın. Bu arada fırını ızgara modunda 250 derecede 10 dk ısıtın. Fırının en altına fırın tepsisinde bir miktar su koyun. Isınan fırının ızgara teline balıkları yerleştirin. 500 gr'lık bir levrek için 10 dk bir tarafını, 10 dk diğer tarafını pişirin. Eğer balık küçükse (mesela 300 gr'lıksa) her bir taraf için 5-6 dk yeterli olur. Piştikten sonra defne yapraklarını çıkararak salatayla servis edin. Afiyet olsun. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Atatürk'ün doğduğu şehir?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
ızgara levrek
Top