İşte Gerçek Boynuzlu Adam!

ferard

Üye
Yemen'de yaşayan Salih bin Talib Salih El-Cüneydi'nin bir gün rüyasında gördüğü boynuzlar başında gerçekten çıktı. İşte onu normal insanlardan ayıran boynuzlar...

Yemen'de yaşayan Salih bin Talib Salih El-Cüneydi'nin normal insanlardan bir farkı var: Başındaki boynuzlar…

100 yaşını aşmasına rağmen sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürmeye devam eden Salih El-Cüneydi, bir gün rüyasında boynuzu çıktığını görür. Daha sonra gerçekten de başının sağ tarafında boynuz çıkar. Bir müddet sonra sol tarafta da aynı boynuzdan çıkar.

Salih El-Cüneydi'yi bir çok doktor ve hastane muayene etmesine rağmen hiçbir hastalık tespit edilemez ve boynuzun neden çıktığı anlaşılamaz.


44135.jpg



Önceleri boynuzdan oldukça rahatsız olan Salih dede, daha sonra bu duruma alışmış. Bir ara boynuzlardan birinin kırıldığını fakat yeniden büyüdüğünü söylüyor.

EDİTÖRÜN NOTU: Haberdeki fotoğrafın fotomontaj olduğu şeklindeki eleştirilere haber kaynağının verdiği fotoğraflı ve belgeli cevabı için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

haber7 den

Kaynak: www.dunyabulteni.net
 

ferard

Üye
"Söz konusu haber, Yemen ulusal kanalında defalarca gösterilmiştir. Herhalde televizyon kanalında gösterilen canlı röportajda da fotomontaj yapıldığı iddia edilemez. Arap medyasını takip etmeyenlerin bunu bilmemesi gayet normaldir. Fakat ilginç olan, insanların bilmedikleri şeyi yok saymalarıdır. Bu vesileyle, Dünya Bülteni okuyucularına ve Dünya Bülteni'ni kaynak alan haber sitelerine şunu belirtmek isteriz: Bize güvenmeye devam edin…"

Açıklamaya rağmen fotomontoj suçlamalarının devam etmesi üzerine Dünya Bülteni, yemen ulusal kanalının yanısıra haberle ilgili diğer kaynakları ve fotoğraflara yer verdi. İşte o fotoğraflar ve kaynaklar:
Yemen El-Yevm gazetesi:



Mısır çalışma ve Göç Bakanlığı'nın resmi internet sitesi:




Resimdeki kişinin adı ve adresi:

Salih bin Talib Salih El-Cüneydi

Yemen Cumhuriyeti Şebve Vilayeti Abdan Vadisi'ndeki ÜmmSalb köyünde yaşıyor.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Ben istatistiklerden başlığı gördüğümde komik yazılar ya da resimlere eklenmiş bir konu sandım ama. Tuhaf gerçekten ilginç.
 
Top