Ispanaklı Tost Ekmeği

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
Malzemeler
- 0.2 ( 1/5 ) Kg Ispanak
- 6 Adet Taze Soğan
- 6 Dilim Tost Ekmeği
- 6 Adet Yumurta

Hazırlanışı
Tost ekmeklerinin içini pencere gibi kesin. Ayıklanmış güzelce yıkanmış ıspanakları taze soğan ile çok hafif kavurun. Ortası açılmış tost ekmeklerini fırın tepsisine yerleştirin. Boşluklara fındık kadar margarin ekleyin. Hafifçe kavrulmuş ıspanakları da ortası açık kalacak şekilde yerleştirin. Ortalarına bir yumurta sarısı kırdıktan sonra fırında 150 derecede 5 - 10 dk arası pişirin.
ispanakli-tost-ekmegi.jpg


İçerdiği Vitaminler
A, B1, B2, B3, B5, B6, B9

Kalori Miktarı
Toplam Kalori Miktarı : 903 Kcal
 
Top