Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Ispanak borani nasıl yapılır?
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Artemis" data-source="post: 988783" data-attributes="member: 123852"><p>[ATTACH=full]74424[/ATTACH]</p><p></p><p><span style="font-size: 22px"><strong>Ispanak Borani – Hatay Lezzeti – Kayınvalide Tarifi'nin Malzemeleri</strong></span></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">1 Soğan</li> <li data-xf-list-type="ul">2 diş sarımsak</li> <li data-xf-list-type="ul">Yarım kilogram ıspanak</li> <li data-xf-list-type="ul">1 su bardağı haşlanmış nohut</li> <li data-xf-list-type="ul">3 kaşık sıvı yağ</li> <li data-xf-list-type="ul">1 bardak tuzlu yoğurt</li> <li data-xf-list-type="ul">Tuz ve pul biber</li> </ul><p><span style="font-size: 22px"><strong>Ispanak Borani – Hatay Lezzeti – Kayınvalide Tarifi'nin Yapılışı</strong></span></p><p>Soğanı ve sarımsağı incecik doğrayıp yağda kavuralım.</p><p>Ispanağı iyice yıkayıp bir parmak eninde doğrayıp sıcak suda 5 dk haşlayalım.</p><p>Haşlanmış nohutu ve ıspanağı tenceremize ekleyelim, üzerini çok az geçecek miktarda su ekleyelim, kaynayınca tuzlu süzme yoğurdumuzu yemeğin suyuyla açarak yemeğimize ekleyelim. Kıvamı hafif koyulaşınca yani kaynadıktan yaklaşık 5dk sonra kapatıp, dinlendirip, sıcak sıcak servis yapalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Artemis, post: 988783, member: 123852"] [ATTACH type="full" alt="74424"]74424[/ATTACH] [SIZE=6][B]Ispanak Borani – Hatay Lezzeti – Kayınvalide Tarifi'nin Malzemeleri[/B][/SIZE] [LIST] [*]1 Soğan [*]2 diş sarımsak [*]Yarım kilogram ıspanak [*]1 su bardağı haşlanmış nohut [*]3 kaşık sıvı yağ [*]1 bardak tuzlu yoğurt [*]Tuz ve pul biber [/LIST] [SIZE=6][B]Ispanak Borani – Hatay Lezzeti – Kayınvalide Tarifi'nin Yapılışı[/B][/SIZE] Soğanı ve sarımsağı incecik doğrayıp yağda kavuralım. Ispanağı iyice yıkayıp bir parmak eninde doğrayıp sıcak suda 5 dk haşlayalım. Haşlanmış nohutu ve ıspanağı tenceremize ekleyelim, üzerini çok az geçecek miktarda su ekleyelim, kaynayınca tuzlu süzme yoğurdumuzu yemeğin suyuyla açarak yemeğimize ekleyelim. Kıvamı hafif koyulaşınca yani kaynadıktan yaklaşık 5dk sonra kapatıp, dinlendirip, sıcak sıcak servis yapalım. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Ispanak borani nasıl yapılır?
Top