İsminizin Baş Harfine Göre Aşk Hayatınız

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Isminizin ilk harfi çok seyinizi ele veriyor olabilir. Özellikle ask ve cinsel hayatinizda nasil biri oldugunuzu merak ediyorsaniz asagidaki bilgiler sizin için faideli bir eser denilebilir. Tabii ask yasamini merak ettiginiz belli kisiler de olabilir. Onlarin sadece ismini bilmeniz, merakinizi gidermek için yeterli.

A

Illa da iliskilerinizde romantizm diye tutturdugunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazim size, hareket. Üstelik ugrastiginiz her seyde. Flört edecek kadar sabirli degilsiniz. Ama dobraliginiza söyleyecek hiçbir sey yok. Esiniz çok cekici olmali.Özellikle fiziksel yönden. Çünkü bir sehvet düskünü olarak siz buna çok önem verirsiniz.

B

Duygusallik ve romantizm sizin özelliginiz. Mum isiginda yemek, ay isiginda yürümek sizin için ideal. Sevgiliniz size hediye almak zorunda çünkü bu tür numaralardan hoslaniyorsunuz. Iradeniz cokkuvvetli.Özellikle seks konusunda. Ama sevginizi ifade etme kabiliyetin muazzam.

C-Ç

Sosyallik paçalarinizdan akiyor. Siz flörtsüz de duramazsiniz. Sevgiliniz yandi her an yaninizda olmak zorunda. Tamam duygulu ve duyarlisiniz ama seks de önemli degil mi? Biraz bencilsiniz, ne ayip, sanki essiniz, sevgiliniz size tapmak zorunda! Seksi sevmenize ragmen çok uzun süre hayatinizda seks olmadan yasayabilirsiniz.

D

Kafaya takmaya görün! Onu mutlaka elde edersiniz. Imkansiz olsa bile kolay kolay vazgeçmezsiniz. Yardimseverligin bu kadari da fazla.Popülerliginizin kaynagi da bu. Sifatlariniz sunlar: Seksi, sadik, kiskanç ve bencil.

E

Seks sizin için zevkten daha öte bir sey! Is, stres, para, dis etkenler seks hayatinizi olumsuz yönde kolayca etkileyebiliyor. Ama her seye ragmen asla seks duygunuzu tamamen kaybetmiyorsunuz. Ihtiyaciniz sürekli ilgi.Allah kolaylik versin.

F

Ideal sevgili, ideal romantik. Sevgilinizi ilahlastiriyorsunuz. Üstelik bundan zevk aliyorsunuz. Disaridan gösteris düskünü olarak görülebilirsiniz ama içinizde sicak ve romantik bir insan var.Umarim pesinde kostugunuz ideal sevgiliye ulasirsiniz.

G

Sizin için söylenecek iki sözcük: Müskülpesent ve ayrintici. Biraz özentisiniz. Statüsü sizden yüksek insanlarla iliski kurmaya bayiliyorsunuz. Ayrica bir özelliginiz daha var, erotizmin zirvesine nasil ulasabileceginizi iyi biliyorsunuz.

H

Sürekli bir arayis içindesiniz. Üstelik ne aradiginiz da biliyorsunuz:Sizi her yönden zenginlestirecek bir partner. Onun için her seyi yapabilirsiniz. Ama buna yatirim gözüyle yapmaniz iyi degil. Itiraf edin bazen yapiyorsunuz!

I-İ

Sevilmek için yaratilmis birisiniz. Sevgilinizin size tapmasi için her seyi yaparsiniz. Ama unuttugunuz bir sey var, her seyi hep ondan bekliyorsunuz. Bu kadar cabuk kirilmanizin nedeni bu. Sizin icinaslolan güven duygusudur. Seks ise sadece doyurulmasi gereken bir ihtiyaç.

J
Müthis bir fiziksel enerjiniz var. Sevisirken hiçbir güç sizi durduramaz. Partnerinizin yorulmasi hariç! Sizin için karsi cinsle iliski bir meydan o kuma. Romantik oldugunuz söylenebilir ama sizi asil ilgilendiren bastan çikarmak. Ideal aska inaniyorsunuz. Isiniz kolay degil.

K
Ketum ve utangacmis gibi gorunuyorsunuz ama son derece sehvetli ve duyarli bir insansiniz. Ama bunu kimseye çaktirmiyorsunuz. Ticari kabiliyetlerinize masallah. Bu isin bütün ayrintilarina hakimsiniz.Ciddi görüntünüz insanlarda çekingenlik yaratiyor. Aldatmaktan ve aldatilmaktan nefret edersiniz.

L

Ask sizin için tutkuyla esdeger. Sevilmekten çok sevmeye önem veriyorsunuz. Birine baglanmak sizin için çok degerli. Ask konusundaher alanda basari garanti. Bu yüzden biraz maymun istahlisiniz. Yenitatlar deneme potansiyeline sahipsiniz. Tuzlu mu, tatli mi, eksi mi?Sevgilinizin isi zor çünkü entelektüel olmak zorunda.

M

Çok duygusalsiniz. Çok ama. Bir iliskiye girdiginizde tüm benliginiz eriyip gidiyor. Seks özgürlügüne inaniyor gibi görünseniz de, lafta, dogru degil. Fantezileriniz ve seksüel enerjiniz tükenecekmis gibi durmuyor. Birlikte oldugunuz insani çocuk gibi koruyup, kolluyorsunuz.Ama onun bundan sikilabilecegini hiç düsünmüyorsunuz.

N

Sizi yakindan taniyanlarin asla inanmadigi iki sifatiniz var: Masum ve çekingen. Bu sadece dis görünüsünüz. Son derece aldatici. Seks konusunda çok yeteneklisiniz. Sekste tekdüzelige asla tahammülünüz yoktur.Maalesef mükemmeliyetçisiniz bu yüzden de sizin standartlariniza uygun birini bulmaniz çok zor oluyor.

O-Ö

Oooo sekse çok düskünsünüz! Ama biraz da çekingensiniz. Enerjinizi baska alanlara yönlendirmeniz bu yüzden. Para ve güç sizin için çikis yolu. Düskün olmaniza ragmen seksi ciddi bir is gibi görüyorsunuz, karsinizdakini de seksüel bir obje gibi. Bu yüzden itirazlar geliyor.

P

Sizin için hayatin anlami sosyal statü. Biriyle birlikte olabilmeniz zor. Çünkü eli yüzü düzgün olmayan biri sizin statünüzü düsürür.Üstelik çok da zeki olmali çünkü siz tartismadan duramazsiniz. Bu sizin için bir ihtiyaç!

R

Birlikte olmak icçin en iyisi kendinizi kopyalamaniz olurdu. Çünkü sizin tipki kendiniz gibi birine ihtiyaciniz var: Entelektüel ve zeki.Akil sizin için fiziksel güzellikten daha önemli. Ama bu seksin önemsiz oldugu anlamina gelmiyor. Esiniz yatakta etkili degilse, ögretmekten zevk alirsiniz.

S-Ş

Gevezesiniz. En büyük zevkiniz konusmak. Esiniz dinlemekten hoslanmiyorsa yandiniz. Es degistirmek zorundasiniz. Çünkü konusmak sizin için bir ihtiyaç. Hayatinizdaki her sey derli toplu olmali. Uyumsuzluk ve karmasadan nefret ediyorsunuz. Siz her seyi kontrol etmek istiyorsunuz. Çok flört ediyorsunuz. Sizin için flört seksten önemli. Ama bir kere kalbinizi kaptirmaya görün, dunyanin en sadik insani oluverirsiniz.Size uygun sevgili bulamazsaniz, iyi bir kitapla da idare edebilirsiniz.

T

Tam bir romantik. Aska düskünsünüz. Flört için ideal bir tipsiniz. Asik oldugunuzda romantiksiniz ve bu yüzden de kirilgansiniz.Ufak biraksilik ayaklarinizin yere basmasini saglar. Aninda gerçekçi olursunuz.

U-Ü

Tam bir paradoks. Asik oldugunda gerçekci, asik olmadigi zamanlarda aska asik bir tip. Her zaman deger verecek birini arar. Sevmek için yaratilmistir. Sevgilisini her seyin üzerinde tutar.

V

Sizden adam olmaz, her zaman özgürlük ve heyecan pesindesiniz, üstelik gizemli insanlar ilginizi çekmek ne kelime, sizi büyüler. Ya yasça büyük ya da küçük insanlarin pesinde kosarsiniz. Bu yüzden bütün iliskileriniz tehlikelidir.

Y

Bagimsizlik, sloganinizdir. Biriyle olmaniz zor, haliyle. Her zaman kendinizi ispatlamak zorundasiniz. Özellikle sevgilinize karsi. Ya o da kendini ispatlamaya kalkarsa? Ama Allah için son derece açik ve çekici bir insansiniz. Sekse önem veriyorsunuz. Ama para daha önemli. Ne ayip!

Z

Askin aci çekmek oldugunu artik biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Basi dertte olan insanlar için, sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtaricisisiniz.Ama paylasmaktan çok hoslanmiyorsunuz. Özel hayatinizi, sirlarinizi kendinize sakliyorsunuz. Belli olmasa da seksi seviyorsunuz. Evlenmek zorundasiniz yoksa yapamazsiniz
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
S-Ş

Gevezesiniz. En büyük zevkiniz konusmak. Esiniz dinlemekten hoslanmiyorsa yandiniz. Es degistirmek zorundasiniz. çünkü konusmak sizin için bir ihtiyaç. Hayatinizdaki her sey derli toplu olmali. Uyumsuzluk ve karmasadan nefret ediyorsunuz. Siz her seyi kontrol etmek istiyorsunuz. çok flört ediyorsunuz. Sizin için flört seksten önemli. Ama bir kere kalbinizi kaptirmaya görün, dunyanin en sadik insani oluverirsiniz.Size uygun sevgili bulamazsaniz, iyi bir kitapla da idare edebilirsiniz.
Tamamen tersi. Aslında tam beni anlatıyor olmalıydı adım ve soyadımın baş harfleri :)
 

kelebek

-ütopik-
V.I.P
Ama bir kere kalbinizi kaptirmaya görün, dunyanin en sadik insani oluverirsiniz

Bu kısmı doğrudur bence :)

F

Ideal sevgili, ideal romantik. Sevgilinizi ilahlastiriyorsunuz. Üstelik bundan zevk aliyorsunuz. Disaridan gösteris düskünü olarak görülebilirsiniz ama içinizde sicak ve romantik bir insan var.Umarim pesinde kostugunuz ideal sevgiliye ulasirsiniz.

Bana da böle demiş :P
 

Çirkin Kral

Forum Tutkunu
O-Ö

Oooo sekse çok düskünsünüz! Ama biraz da çekingensiniz. Enerjinizi baska alanlara yönlendirmeniz bu yüzden. Para ve güç sizin için çikis yolu. Düskün olmaniza ragmen seksi ciddi bir is gibi görüyorsunuz, karsinizdakini de seksüel bir obje gibi. Bu yüzden itirazlar geliyor.
 
Top