iPhone Bedava müzik indirme programları listesi:

Müzik indirme seçeneği sunan iPhone uygulamaları​


Şarkı indirme özelliğiyle internete bağlanmadan müzik dinleme keyfi yaşayacağınız iPhone müzik uygulamaları listesi:

  • Spotify
  • Apple Müzik
  • YouTube Music
  • Amazon Music
  • Deezer
  • TIDAL
  • SoundCloud

iPhone’da bedava müzik nasıl indirilir?

Phone ücretsiz müzik indirme programları​

iPhone için en iyi müzik indirme programlarına geçiyoruz:

1. eSound eSound, kullanıcılar arasında iPhone için en iyi müzik indirme programı olarak bahsediliyor. Favori müzik türünüzü veya dinlediğiniz sanatçıları seçebiliyor ve parçaları ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Sade, temiz kullanıcı arayüzü ile gelen uygulama, Spotify’ın uyku zamanlayıcısına benzer bir özellik sunuyor. eSound ile ücretsiz şarkı indirmek çok kolay. Uygulamayı yükledikten sonra telefona müzik indirmek için aşağıdaki adımları izleyin:​

  1. Sanatçının adına dokunun veya sağ alttaki arama simgesine dokunarak bir şarkı aratın.
  2. Şarkıyı bulduğunuzda, müzik oynatıcıyı açmak için seçin.
  3. Şarkı isminin sağındaki iki yatay noktaya dokunun.
  4. Download offline butonuna dokunun.
  5. Geri dönüp Library bölümünden indirilen şarkılara ulaşabilirsiniz.

2. Audiomack​

Audiomack, çeşitli müzik türlerinden ve sanatçılardan milyonlarca şarkı barındıran bir iPhone müzik uygulaması. Telefona ücretsiz müzik indirmenin yanı sıra müziklerinizi de yükleyebiliyorsunuz. Audiomack, YouTube gibi çalışıyor; Sevdiğiniz sanatçıları takip edebiliyor ve yeni şarkıları çıktığı anda bedava indirip dinleyebiliyorsunuz. Uygulama ile indirdiğiniz herhangi bir şarkı, offline (çevrimdışı) dizinine gidiyor. Dolayısıyla şarkıyı çalmak için uygulamaya dönmeniz gerekiyor. Sınırsız şarkı indirip internet bağlantınız olmadığında müziklerinizi dinleyebilirsiniz. Audiomack ile iPhone'a bedava müzik indirme nasıl yapılıyor görelim:​

  1. Uygulamayı açın.
  2. Sağ alttaki arama simgesine dokunarak şarkıyı aratın.
  3. Download butonuna dokunun.
  4. Sağ altta Library bölümünde indirdiğiniz şarkıları görebilirsiniz.

3. Cloud Music Player​

iPhone müzik indirme değil de bilgisayardan iPhone’a müzik atma uygulamasına ihtiyacınız varsa Cloud Music Player tavsiyedir. Bilgisayarınızdaki ve bulut depolama uygulamalarınızdaki müzikleri zahmetsizce iPhone’unuza indirebilirsiniz. Ücretsiz müzik indirme sitelerinden indirdiğiniz mp3 şarkıları iPhone’unuzla eşzamanlamak için WiFi ve bulut yükleme seçeneğinden istediğinizi tercih edebilirsiniz.
WiFi senkronizasyonunda size bilgisayarınızdaki tarayıcı üzerinden girebileceğiniz IP adresi veriliyor. Bilgisayarınıza indirdiğiniz şarkıları yüklediğinizde uygulama, müziklerinizi otomatik olarak mobil uygulamayla senkronize ediyor. Böylece şarkıları doğrudan iPhone’unuzdaki uygulamadan çevrimdışı dinleyebiliyorsunuz. Bulut seçeneğini kullanmak için Google Drive, OneDrive, Dropbox veya başka bir bulut depolama hizmetinde müziklerinizin olması gerek. Örneğin; Google Drive hesabınızı bağladığınızda müzikleriniz de otomatik olarak Cloud Music player ile senkronize edilecektir. Başka bir deyişle müzikleriniz iPhone’a inecektir. Cloud Music Player ile iPhone’a nasıl müzik indirilir görelim:


  1. Bilgisayarınızda Cloud Music Player uygulamasını açın.
  2. Sol altta Sources’a dokunun - WiFi transfer’i seçin.
  3. Bilgisayarınızda tarayıcının sağladığı URL’yi açın.
  4. Upload Files seçeneğine tıklayın.
  5. Müziklerinizi seçin.
  6. Şarkılar yüklendikten sonra, uygulamada sol üstteki Cancel’a dokunun.
  7. Senkronize edilmiş şarkıları çalmak için alttaki Songs’a dokunun.

Spotify,

en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri. Dinleyecek yeni parçalar bulacağınız harika bir keşif motoruyla dikkat çeken uygulama, yeni müzik keşfetmek için harika bir platform. Spotify, müzik indirmek için en iyi uygulamalardan biri. Müzik zevkiniz ne olursa olsun, Spotify’da size göre çalma listeleri var. Spotify premium planını seçerseniz, şarkıları, albümü veya çalma listelerini çevrimdışı dinlemek üzere telefona indirebilirsiniz. Spotify ücretsiz plana geçtiğinizde indirdiğiniz şarkılara artık erişemeyeceğinizi unutmayın.

Apple ekosistemindeyseniz, Apple Music sizin için en iyi seçenektir. Spotify’ın aksine bedava müzik dinleme seçeneği sunmuyor. Çevrimdışı dinleme için şarkı indirme özelliğine sahip müzik uygulamasının aylık ücreti; 19.99 TL ancak Apple, zaman zaman 3 ay bedava üyelik veriyor. Apple Müzik ile internetsiz müzik koleksiyonunuzu kolayca oluşturabilirsiniz. Ayarlar - Müzik’e gidip Otomatik İndirmeler’i açmanız yeterli. Artık kitaplığınıza bir şarkı eklediğinizde anında telefonunuza indirilecek.

Apple Müzik’de de Spotify’da da bulamayacağınız şarkıları YouTube Müzik’te bulabilirsiniz. Özellikle bazıları orijinalinden daha iyi olan cover şarkılar, canlı konser ve şarkıların alternatifleri Google'ın müzik platformunda mevcut. Ücretsiz planda müzik dinleme mevcut ancak arka planda dinlemek, internetsiz dinlemek üzere müzikleri indirmek için YouTube premium aboneliğe geçmeniz gerekiyor. Tabii ki YouTube reklam engelleme yöntemleriyle de bedava çözebilirsiniz.

iPhone için müzik indirme ve internetsiz müzik dinleme programları denildiğinde akla ilk Apple Music, Spotify ve YouTube Müzik üçlüsü geliyor. Daha az kullanıcıya sahip olsa da iyi bir müzik akış hizmeti de var; Deezer. Özellik koyu temayı sevenlerin hoşuna gidecek bir arayüze sahip olan Deezer, harika bir şarkı ve podcast oynatıcısı ve müzik indirici. Parçanın ekolayzırını ve ses kalitesini değiştirebiliyorsunuz. Diğerleri gibi müzik indirme işlevi premium sürümde mevcut. HiFi planı, müzikleri 16-bit, 1411 Kbps FLAC ses olarak indirmenize izin veriyor.

TIDAL,

internetsiz şarkı dinlemek için mükemmel bir platform. Diğer müzik uygulamaları gibi ücretsiz sürümde şarkıları indirmenize izin vermiyor. Abonelik planlarından birini seçerek çevrimdışı müzik dinleme keyfini sürebilirsiniz. TIDAL, 1411 Kbps’ye kadar (CD kalitesinde) sese erişmenizi sağlıyor. TIDAL, öğrencilerin yanı sıra askerî personele ve ilk müdahale ekiplerine indirim sunuyor.

Alternatif müzik, elektronik müzik, hiphop tarzı dinliyorsanız SoundCloud tam size göre bir uygulama.​

En sevdiğiniz türde gelecek vadeden sanatçıları bulmak ve desteklemek istiyorsanız, SoundCloud size göre. Ücretsiz planda bazı şarkıları indirebiliyorsunuz ancak çoğu şarkı SoundCloud Go+ planını satın aldıysanız indirme seçeneği sunuyor.
Amazon Music henüz Türkiye’de kullanılamıyor ancak Amerika App Store hesabınız varsa içeriğine göz atmalısınız. Amazon Prime üyesiyseniz Prime Music’deki şarkılara ücretsiz olarak erişebilir ve hatta telefonunuza indirebilirsiniz. Çevrimdışı çalma özelliğini en uygun fiyata sunan (en azından yurt dışında) büyük müzik akış hizmeti. Eksikleri yok değil; müzik keşfetme ve paylaşma özellikleri Spotify kadar iyi değil. Ancak bir müzik indirici ve oynatıcı olarak yeterince iyi.

Gördüğünüz üzere, Apple App Store'da da ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulamaları mevcut. Tabii ki, şarkı indirmek için bu uygulamalarla sınırlı değilsiniz, tarayıcı üzerinden mp3 indirme sitelerinden şarkıları indirip iPhone'unuza atabilirsiniz. Bilgisayardan iPhone'a müzik atmanın birçok yolu var ancak en kolayı iTunes programı ile. En geniş müzik arşivine, en güvenli şekilde ulaşmanın yolu; Spotify, Apple Müzik, YouTube Müzik gibi çevrimiçi ve çevrimdışı müzik dinleme hizmetleri olsa da abonelik ücretlerini pahalı buluyorsanız,
 

Tatlı Cadı

🌼🌼🌼
Özel üye
Iphone de en güzel müzik indirme programı foxfm hem videosuz da indirebiliyorsun böylelikle cok yer kaplamamış oluyor artı internet olmadan dinleyebilmek en güzeli tabi ben senelerdir bu programı kullanıyorum :)
 

yilmaz27

Ne Mutlu Türküm Diyene
Site Yetkilisi
Süper Moderatör
ah ah bi iphonem olmadiki dediklerini yapayim :((
elimde kötü bir Samsung note 10 plus var sürünüp duruyorum iste ben garibo ben yetimo :((

parasi olan iphoneden konusuyor :yeter::cool:
 
Top